Herkese günaydın...
Sabah:tost,peynir domates salatalık cay
ara:kahve ve ceviz
ögleırasa yemeği bir kase yogurt
aksam:sarma ve yogurt
Boll bol su içiyorum...aksam da bıtkı cayı ıcerim...yarım saat spor yapıyorum evde...İyi gidiyorum şimdilik metobolizmam hızlandı...nerdeyse bir kilo gidiyor her gün
Bişey yapmıyorum ekstradan...çok yer içerdim ben birden kesince vücut şok oldu sanırım...Metobolizmam hızlandı guatr hapını kullanmaya baslayınca normale döndüm sanırım...İnan gün içinde bile cikolata vs canım istemiyor hiç..Kafam cokk rahatladı aman bi kılo vereyim diye yemiyorum kendimi..Gec yatıp erken kalkmak ve hareketli olmak da etkiliyor sanırım...Sabah kahvaltısını bıle isteksiz yapıyorum midem iyice küstü...Benım yapımda vardı bu cabuk alır cabuk verırdım.uzulme hedef kılo 58e dogru veremıcm kolay:) hem senin az kaldı sevinn dahaAmarush sen napıyon bacım. nasıl bir kilo gider bir günde. ahahah ağlayacağım.cok kıskandımmmm. yine de maşallah...
Bılmıyorum hızlı kılo vermeye basladım...İlk zamanlarda olmama baglıyorum bu durumuamarusss,,
naptın sen ya günde 1 kilo aman dikkat saglıgındna olma
Bılmıyorum hızlı kılo vermeye basladım...İlk zamanlarda olmama baglıyorum bu durumu
yani hızlıda ayda 6 kilo filan normal hızda snein hızın çok anormal
Bende başlayacağım biberiyeye. Naneli yeşil çay ile beraber demleniyor şimdi. ..Haa bide biberiye cayı içiyorum günde bir bardak o da etki etmiştr belki...dün içmedim mide bulantısı yapıyor bende...
Ilk haftalar öyle oluyormuş. Vücudumuzda sandığımızdan çok daha fazla ödem olabiliyor ve yağ hücrelerinin içinde oluyor. Yağların erimeye başladığını gösterir bu.Bılmıyorum hızlı kılo vermeye basladım...İlk zamanlarda olmama baglıyorum bu durumu
Canım sıkıldı kılo vermeme...Tahlillerim normal cıktı...guatr kontrolu için kan verdim herseyim iyi çıktı...biberiye cayı mide bulandırdı iki gün..Ödem attırıyor onun etkisi mi ne...Neyse artıkkk olan oldu..Dikkat edeyim kendime
Cok okudum onu ama ise yararmi sence.. denedinmi?nesil sinemakili kür yapp
Evet canımm hap kullanıyorum..kilo sorunum ondanmış...gerci kemikliyim abes görünen bir vucudum yok ama tartıda kılom rahatsız ettıgi için ilk defa diyet yapıyorum..guatr hapını alınca normale döndüm kilo vermem hızlandı...guatırmı vars ende?
Evet canımm hap kullanıyorum..kilo sorunum ondanmış...gerci kemikliyim abes görünen bir vucudum yok ama tartıda kılom rahatsız ettıgi için ilk defa diyet yapıyorum..guatr hapını alınca normale döndüm kilo vermem hızlandı...
KIss ödümü patlattın...Çokk korktum inan :) iyi hadi yarın pirinc lapası yapabilirimm...hım ödem gidiyordur ozmann senden korkulcak birşey yok
KIss ödümü patlattın...Çokk korktum inan :) iyi hadi yarın pirinc lapası yapabilirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?