Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese günaydın...
Sabah:tost,peynir domates salatalık cay
ara:kahve ve ceviz
ögleırasa yemeği bir kase yogurt
aksam:sarma ve yogurt
Boll bol su içiyorum...aksam da bıtkı cayı ıcerim...yarım saat spor yapıyorum evde...İyi gidiyorum şimdilik metobolizmam hızlandı...nerdeyse bir kilo gidiyor her gün

günaydın ben tekmilimi verip gideyim.

sabah: 1 muz 1 neskafe
öğle:2 yumurtalı belki 1 -2 dilim sucuklu omlet, klasik kahvaltı 1 dilim ekmek
akşam: 5 köfte ve salata (dayanabilirsem hiçbir şeyde olabilir)

dün akşam bir şeylerle uğraşmaktan yürüyüş yapamadım. bu aralar suyu da unutuyorum. bugün bunları ihmal etmemem gerekiyor.

*kokomel sigarayı bırakmak ne büyük bir irade. bunu yapabildiysen kilo vermede de çok başarılı olacaksın. eşimde sigarayı bıraktı ve nerdeyse üstüne de 15-20 kg falan verdi. sadece hazır olmak için biraz zamana ihtiyacın var. keşke sizin kadar iradem olsa. 4 senedir 10 kg veremedim.

*sınıfçı355 teşekkür ederim. ya işte annem neyse de kayınvalide sen niye yemiyorsun der. birde cuma gunu akşam geliyorlar onları alıp sofra kur falan derken saat 8.30 falan olacak. cumartesi tartı gününde -1 kg en azından görmem lazım. bakalım hayırlısı

hadi hepinize iyi günler güzellikler. kendinize iyi bakın

Amarush sen napıyon bacım. nasıl bir kilo gider bir günde. ahahah ağlayacağım.cok kıskandımmmm. yine de maşallah...

Amarush sen napıyon bacım. nasıl bir kilo gider bir günde. ahahah ağlayacağım.cok kıskandımmmm. yine de maşallah...
Bişey yapmıyorum ekstradan...çok yer içerdim ben birden kesince vücut şok oldu sanırım...Metobolizmam hızlandı guatr hapını kullanmaya baslayınca normale döndüm sanırım...İnan gün içinde bile cikolata vs canım istemiyor hiç..Kafam cokk rahatladı aman bi kılo vereyim diye yemiyorum kendimi..Gec yatıp erken kalkmak ve hareketli olmak da etkiliyor sanırım...Sabah kahvaltısını bıle isteksiz yapıyorum midem iyice küstü...Benım yapımda vardı bu cabuk alır cabuk verırdım.uzulme hedef kılo 58e dogru veremıcm kolay:) hem senin az kaldı sevinn daha

Haa bide biberiye cayı içiyorum günde bir bardak o da etki etmiştr belki...dün içmedim mide bulantısı yapıyor bende...

Canım sıkıldı kılo vermeme...Tahlillerim normal cıktı...guatr kontrolu için kan verdim herseyim iyi çıktı...biberiye cayı mide bulandırdı iki gün..Ödem attırıyor onun etkisi mi ne...Neyse artıkkk olan oldu..Dikkat edeyim kendime

Selam kizlar..
2 gundur sabah tost, aksam tost takiliyorum. Almadimda vermedimde.. ama gunu 16 gibi kapatiyorum. Gece cok acikiyorum, saat 22 gibi koltukta sizip kaliyorum..
Bu ara saclarima taktim kafayi, hizli uzatma yontemleri arastiriyorum.
Denediginiz, memnun kaldiginiz bir yontem varsa paylasin lutfen..

3 gundur denediklerim; 2 ser mm uclarindan kestim. Sampuanima cam terebenti ekledim. 4lu yag karisimim var, tatli badem, hint, susam ve yine cam terebentini.. 2 saat bekletip masaj yaparak yikiyorum. Kurutmuyorum.. baska ne yapabilirim..

guatırmı vars ende?

guatırmı vars ende?
Evet canımm hap kullanıyorum..kilo sorunum ondanmış...gerci kemikliyim abes görünen bir vucudum yok ama tartıda kılom rahatsız ettıgi için ilk defa diyet yapıyorum..guatr hapını alınca normale döndüm kilo vermem hızlandı...

hım ödem gidiyordur ozmann senden korkulcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…