Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Vucuda yiyecek girince sasiriyor cnm metablzma calisiyor. Balik yemissin daha ne.
Oglen okulda otlu pide yenilcrk, tum okul. O yuzden hayatimda ilk defa ekmeksiz kh yaptim. Aksamba sebze ve yogurt.

Günaydın bebekler,

ay benim yine uykum var. geceleri kızımı zor uyutuyorum. sonra azcık yürüyeyim derken saat 00.30 olmuştu bile. sabah erken kalkıp işe gelmek falan istemiyorum.

biraz sonra bir kahveyle kendime gelirim inşallah.

bugün
sabah: 1 tam buğday ekmeği arasına b.peynir, çay
öğle: normalde 3 köfte, haşlanmış karnabahar falan yemem gerekiyordu. ama böyle bir hazırlığım yok.eve gidince alternatiflerine bakıcam.
akşam: köz patlıcanla karnıyarık, salata

aralarda kayfemi içerim. suda içmeye çalşırım..45 dakilkada yürürüm. eeee ben daha ne yapayım!

Amarushcum akşam saat sekizde yemişsin ve yediklerin balık ve salata olduğu için çok zararlı değil.balık zaten 1 saatte vücutta sindirilebiliyormuş. Birde balık mevsimi çok az. buldum mu bende yerim kaçırmam.Öyle tatlılar börekler ve baklavalar hatta simitler! kekler yeseydin üzülmene gerek olurdu. Ama ucuz atlatılmış bir misafirlik. Yarında bol eksilirsin inşallah.

zeyascım ben bu yüzden sürekli tartılmayalım diyorum. bana da böyle oluyor ve onun kilo olmadığını bilsemde moralim bozuluyor. Yemiyorum dikkat ediyorum olmuyor durumu.

Yolumuza devam edelim geldikleri gibi giderler!

Ayy cok sevindim..O kadar üzüldüm ki yarımm saat mekik çektim üstüne bi de buraya yazıyoruz ya sankii ihanet etmişim de sözümde durmamışım gibi hissettim..Evim evim güzel evim dedimm rahat yok sureklıı ye diye ısrar var..Artık konusmayıp küsecegım dedim yani o derece..Halbuki şişko diyen ablam şimdi de destek değil hiç..Ama ilk defa bu kadar azimliyim..Tartıda 73üde gördümm motive oldu

günaydın kızlarrrr

akşam bende ıspanaklı börek sardım ben ıspanakları kavurmuyorum herşeyini çigden koyuyorum sararken
iç harcındna yedim ayy yemez olaydım o soganlar beni mahvetti ya (

süt içtim meyve yedim geçmedi öldüm sabah kadar

G
gecmiş olsunn canımm..midede hassaslastı artık..

Simitler! Derken alindim simdi.

Vucuda yiyecek girince sasiriyor cnm metablzma calisiyor. Balik yemissin daha ne.
Oglen okulda otlu pide yenilcrk, tum okul. O yuzden hayatimda ilk defa ekmeksiz kh yaptim. Aksamba sebze ve yogurt.
Arada vucudu sasırtmak gerek dimi...Midem çok küçülmüşş canımm hiç bişi istemiyor..Dünyaları yiyen ben kolasız yasayamayan ben tiksiniyorum coladan vs ...İlk zamanlarımın tadını cıkarıyorum...Bu kilolar sonlara dogru zorr gidecekk...

geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar bugün yine pirinç lapası ile karşınızdayım önümüzdeki üç gün lapa yapmayı düşünüyorum.

Akşam kaçamak olarak bir iki ceviz yedim. bir bardak süt içtim

geri sayım başladı 25 gün sonra düğünü var kardeşimin. Acele kilo vermem gerek

palin lapa 3 gn yapılmaz cnm en fazla iki gün

3 gün yaptıgın lapada kilo alman olasılıgı var
protein diyeti yap bence sen dügüne kadar

niyeeeee fazla yapınca kilo mu aldırıyor?
ya protein diyeti birgün yapiim dedim baş dönmem oldu. ya protein yapiim yada 5 günde 5 kilo diyetini yapcam artık son çare

Merhaba Kızlar

Sabah işi akşam yemeği hazırla kızımı uyut derken anca bu saatlerde gelebiliyorum buraya....

Sabah
büyük bardak Su
yeşil çay
2 yk lor peynir
kırmızı biber
domates
maydanoz
2 adet kızarmış light ekmek
2 bardak sihay çay şekersiz

öğle
yine bir dilim pasta yedim bir bardak çay ile ( şükür sonunda pasta bitti eşime ye hepsini dökerim dedi oda yedi ))
Evde olunca dayanamıyorum

akşam
tavuk sote
küçük bir kase yoğurt

spor bugun akşam yapabilirim sanırım ....ben kan grubu diyeti yapmıştım daha hızlı vermiştim kilo ama çooook saçım dökülmüştü ve diş etlerim çok kanamıştı karatay diyetini yapınca bir ara saç dökülmemde diş eti kanamasıda durmuştu....70 lere kandar inmiştim tekrar kilo aldım tabiii... düşnüyorum yine kan grubumu yapsam bilmiyorum ....

NESSS nerdesin canım ????? Semooooo sende yoksun nerdesin huhuhu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…