- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Vucuda yiyecek girince sasiriyor cnm metablzma calisiyor. Balik yemissin daha ne.Herkese günaydın..Dün aksam ablamın yogun ısrarı hatta baskısı sonunda balık ve salata yedim üzülerek...O kadar direndim işi abarttı yani zorla agzıma tıktı..Aglayacak hadde geldim...8den sonra cok canım sıkıldı..Sabah tartıya cıktım 73e düşmüşüm...Dün yogun mide bulantısı yasadım..Burda ablamda misafirim kendi evimde rahatca yapıyordum...Bu aksamm kızsa dahi yememm artıkkama kilo verdiğime şaştımm...
KAHVALTI:Çeyrek tost
peynir zeytin domates salatalık
şekersiz çay
ARA: Nescafe form bıskuvi
ÖĞLE:Lahana sarması ve yogurt
AKŞAM:Sebze yemeği ve yogurt
biraz da ceviz yerim
Herkese günaydın..Dün aksam ablamın yogun ısrarı hatta baskısı sonunda balık ve salata yedim üzülerek...O kadar direndim işi abarttı yani zorla agzıma tıktı..Aglayacak hadde geldim...8den sonra cok canım sıkıldı..Sabah tartıya cıktım 73e düşmüşüm...Dün yogun mide bulantısı yasadım..Burda ablamda misafirim kendi evimde rahatca yapıyordum...Bu aksamm kızsa dahi yememm artıkkama kilo verdiğime şaştımm...
KAHVALTI:Çeyrek tost
peynir zeytin domates salatalık
şekersiz çay
ARA: Nescafe form bıskuvi
ÖĞLE:Lahana sarması ve yogurt
AKŞAM:Sebze yemeği ve yogurt
biraz da ceviz yerim
günaydıııınnn herkesler + 700 gramla uyandım şoklardayım resmen.dün ne yedimde şiştim diye düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum... neyse motivasyon ve moral bozmak yok yoluma devam.. tuzluydu biraz yemek ondn olabilir
Ayy cok sevindim..O kadar üzüldüm ki yarımm saat mekik çektim üstüne bi de buraya yazıyoruz ya sankii ihanet etmişim de sözümde durmamışım gibi hissettim..Evim evim güzel evim dedimm rahat yok sureklıı ye diye ısrar var..Artık konusmayıp küsecegım dedim yani o derece..Halbuki şişko diyen ablam şimdi de destek değil hiç..Ama ilk defa bu kadar azimliyim..Tartıda 73üde gördümm motive olduAmarushcum akşam saat sekizde yemişsin ve yediklerin balık ve salata olduğu için çok zararlı değil.balık zaten 1 saatte vücutta sindirilebiliyormuş. Birde balık mevsimi çok az. buldum mu bende yerim kaçırmam.Öyle tatlılar börekler ve baklavalar hatta simitler! kekler yeseydin üzülmene gerek olurdu. Ama ucuz atlatılmış bir misafirlik. Yarında bol eksilirsin inşallah.
gecmiş olsunn canımm..midede hassaslastı artık..günaydın kızlarrrr
akşam bende ıspanaklı börek sardım ben ıspanakları kavurmuyorum herşeyini çigden koyuyorum sararken
iç harcındna yedim ayy yemez olaydım o soganlar beni mahvetti ya(
süt içtim meyve yedim geçmedi öldüm sabah kadar
Simitler! Derken alindim simdi.Amarushcum akşam saat sekizde yemişsin ve yediklerin balık ve salata olduğu için çok zararlı değil.balık zaten 1 saatte vücutta sindirilebiliyormuş. Birde balık mevsimi çok az. buldum mu bende yerim kaçırmam.Öyle tatlılar börekler ve baklavalar hatta simitler! kekler yeseydin üzülmene gerek olurdu. Ama ucuz atlatılmış bir misafirlik. Yarında bol eksilirsin inşallah.
G
gecmiş olsunn canımm..midede hassaslastı artık..
Arada vucudu sasırtmak gerek dimi...Midem çok küçülmüşş canımm hiç bişi istemiyor..Dünyaları yiyen ben kolasız yasayamayan ben tiksiniyorum coladan vs ...İlk zamanlarımın tadını cıkarıyorum...Bu kilolar sonlara dogru zorr gidecekk...Vucuda yiyecek girince sasiriyor cnm metablzma calisiyor. Balik yemissin daha ne.
Oglen okulda otlu pide yenilcrk, tum okul. O yuzden hayatimda ilk defa ekmeksiz kh yaptim. Aksamba sebze ve yogurt.
günaydın kızlarrrr
akşam bende ıspanaklı börek sardım ben ıspanakları kavurmuyorum herşeyini çigden koyuyorum sararken
iç harcındna yedim ayy yemez olaydım o soganlar beni mahvetti ya(
süt içtim meyve yedim geçmedi öldüm sabah kadar
Simitler! Derken alindim simdi.
Simit yedigim gun ekstra yurudum.denvirgood post: 37748496 .!.:zaten o taş sana idi bebeğim.
günaydın kızlar bugün yine pirinç lapası ile karşınızdayımönümüzdeki üç gün lapa yapmayı düşünüyorum.
Akşam kaçamak olarak bir iki ceviz yedim. bir bardak süt içtim
geri sayım başladı 25 gün sonra düğünü var kardeşimin. Acele kilo vermem gerek
palin lapa 3 gn yapılmaz cnm en fazla iki gün
biliyorum cnm da ben bıktım acill kilo vermem lazım
kardeşim 55 kiloya düşmüşşşş kıskandım
3 gün yaptıgın lapada kilo alman olasılıgı var
protein diyeti yap bence sen dügüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?