Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben kimle yarıscamm..içinizde en şişko benimmmaglamak istiyorum...yılbasına kadar kac kılo olurum ki benn? Hadi bu hafta 4kilo gittii diger haftalar böyle olmaz.Spora yazılcamm bugün..Haftanın 6günü düzenli spor yapıcamm...

Ay ogle yemeginde kucuk bi tabak izmir kofte ve ayranla kurtardim.
Biri makarna verir, biri ekmek, biri kek biride borek.
Ay kafiyeli oldu beaaa.
Hepsini geri cevirdim masallah bana.
Hem de hamurisine dayanamam.
Ayy ins boyle devam eder kizlar:))

Kaç kilosun canım bende şişkoyum birlikte yarışalım ben 72.700 yılbaşına kadar hedef koyalım mı ne dersin ?

Evettttt 1 saat yürüyüşümü tamamladım sauna kemerimide takmıştım iyi terledim ... Akşama 30 dakika eliptik yapıp günü kapatacağım )) spor beni çok mutlu ediyor yaaa spor tembelliğim kırıldı sonunda artık hergün mutlaka 1 saat yürürüm ...

YArısalım canım..78kıloydum 74 şimdi..boyum 165

[QUOTEyılbaşınhaya, post: 37733206, member: 453531"]YArısalım canım..78kıloydum 74 şimdi..boyum 165[/QUOTE]
Canim yilbasina kadar once hedef koyalim ben 67 diyorum ne dersin

kızlar merhaba;

ben geçen ay kayıt olmuştum buraya. 68 kilo ile başladım ve bugün ki güncel kilom 63. nasıl mutluyum anlatamam sizlere. bazı günler akşam beşten sonra yemedim ama bazen kaçamak yapıp yedim ama şuanki görüntümden çok mutluyum. ve geriye 13 kilo kaldı. yılbaşına kadar olmasa da yaza kadar gayet fit ve güzel bir bayan olacağımdan eminim artık. burada ki arkadaşlıklar başka. insanı çok iyi motive ediyor. böyle devam edeceğim. insan kilo verdiğini gördüğü zaan daha çok hırslanıyor ve en önemlisi inanıyor artık kendine. ben bu duygular içindeyim şimdi.
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ÇİÇEK

kahvaltı
1dlm kızarmış ekmek
büyük bir dilim peynir
7zeytin
yeşillik
(şu karatay kahvaltısındna kurtuldum yaa daha ne isterim )

öglen
1 kutu süt
5 ceviz

akşam
2 yumurtaile yumurta salatası
yarım dlm peynir
2 zeytin
ayran

Aksama kadar bekle.
Aksam birazcik kacamakli ama faydali seyler en azindan.
Ay buraya yazmazsam sucluluk duyuyrm sanki

Merhaba kızlar ben normalde akşam buraya girmek adetim olmadığı halde sırf kontrol amaçlı bakıyorum yazdıklarınıza. Bence dürüst olalım yazalım.Ne yedik ne yemedik.

ben bugün sabah yazdığım menüdeki akşam yemeğini bile yemedim. Disardaydim ve canım da istemedi. Eve geldiğimde 3 kuru üzüm ve 10 yerfıstığı yedim. Açım ama mutluyum.

Bugün Dr.Ayşegül Çoruhlu'nun Tokuz ama Açız kitabını aldım orada 17.den sonra yememek le ilgili çok güzel şeyler yazmış.yarın kısa kısa paylaşacağım inş. Ben sevdim motivasyonumu arttırdı kitap.

Selam kizlar.. ben simdiden gunaydin diyim herkese..

Berbat yogun bir hafta geciyorum.. belki gunduz giremen yine..
kacamak yapmiom, takipteyim her daim..
Sewiom sizi..

Gunaydin kizlar
Menu paylasimu cok az.
Ben aksam yazayim menunu degisiklik olabiliyor.
Yilbasi hedefim 63 ama kilo cizelgesi yapmayi bilmiyorum.

günaydıııınnn herkesler + 700 gramla uyandım şoklardayım resmen.dün ne yedimde şiştim diye düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum... neyse motivasyon ve moral bozmak yok yoluma devam.. tuzluydu biraz yemek ondn olabilir

Herkese günaydın..Dün aksam ablamın yogun ısrarı hatta baskısı sonunda balık ve salata yedim üzülerek...O kadar direndim işi abarttı yani zorla agzıma tıktı..Aglayacak hadde geldim...8den sonra cok canım sıkıldı..Sabah tartıya cıktım 73e düşmüşüm...Dün yogun mide bulantısı yasadım..Burda ablamda misafirim kendi evimde rahatca yapıyordum...Bu aksamm kızsa dahi yememm artıkk ama kilo verdiğime şaştımm...

KAHVALTI:Çeyrek tost
peynir zeytin domates salatalık
şekersiz çay
ARA: Nescafe form bıskuvi
ÖĞLE:Lahana sarması ve yogurt
AKŞAM:Sebze yemeği ve yogurt
biraz da ceviz yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…