Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba herkese inşallah keyifler yerindedir.
dünün özetini yazmıştım 1 kase aşure yedim ve tüm akşam bugün gelecek annemler için temizlik yaptım. dün yürüyemedim. öğle arası da eve gidip yemek falan hazırlamam gerekiyor.

bugün
sabah 1 muz,1 kahve
öğle: kıymalı yumurta
ara: kuruyemişimsi bişeyler
akşam: güveç, salata

akşam yemeğine ne yapsam aslında hala netleştiremedim. en basitinden tarhana, güveç, bulgur pilavı, salata, yoğurtlu havuç falan geldi aklıma. yeğenlerimde ıspanaklı börek yapacaklardı. yapmasalar keşkeee. off ya yine diyetimin orta yerine misafir mum dikiyor. kendime hakim olmaya çalışacağım.

yürürüm bir saat. yani yorulup bayılmazsam...

Merhaba Kızlar

bugun boğaz ağrısıyla uyandım halsizlik var sanırım grip olacağım....Dün dışarıda çook gezdim sanırım üşüttüm...

Sabah
lor peynir
maydanoz
5 zeytin
2 adet kızarmış light form ekmek

öğle
soğan suyu
( Canım şuan bişey istemiyor karar veremedim ne yiyeceğime )

Akşam
Aslında hiç halim yok yemek yapacak bilmiyorum bunada karar veremedim .... belki çorba yaparım bilmiyorum halsizlik var...

merhaba kızlar 2 gündür azıttım ben yemeyi dün akşam bir kase kabak çekirdeği. 2 çikolatalı gofret yedim. bu sabah bir pakete yakın muzlu gofret. 2 dilim ekmek peynir zeytin. napiiim ben şimdi kendimi napiiim

2 haftada 71 kilodan 67,9 a düşmüştüm ama bu gidişle ne olcak benim halim

Selam kizlar..

Benim yine yazacak bir menum yok..

Dun sabah 10 gibi yarim karisik tost yedim, saat 17 gibi de 1 paket limonlu etiform..
Aralarda 2 turk kahvesi, bol cay ve su..
Gece de 1 sade nescafe..

Bu sabah 2 dilim kizarmis ekmek, beyaz peynir ve cok az cilek receli yedim.
Su an cok aciktim ama.. birazdan tostumu yerim.. aksami bilmiyorum.. bisey yemem herhelde..

Semo, masum, zeyas.. napionuzzz..
Antepish hos geldin bebegim..
Adacim gecmis olsun kuzum..

Teşekkürler canım , bugun hiç bir şey yapasım yok eşime bile yemek yapamayacağım canım hiç kalkmak istemiyor ne yapayım dışardan söylesin yemeği....

Slm kızlar kızomn bu akiam doğım günü partisi var full koşturmaca içindeyim iki dakika girip bakayım dedim... ben kilo bildirimini bu savahki kiloma höre yapcam yarın çünkü bu akşam azda olsa yerim yarın tartıya yansır canım sıkılır...öptüm hepinizi

Selam kizlar....
Dünkü gafimdan sonra bugün ceza verdim kendime...
sabah: 2haslanmis yumurta,1 domates,kahve
Öylen:1 kase yogurt icine azicik müsli ve nar taneleri koyup yiycem
buda benim bugünkü menüm.

Bencede canim bu sabahki kilona göre bildiri yap moralin bozulmaz...
Bu arada kizin kizinin dogum gününüde kutlarim canim

merhaba. çok özendim size valla.beni de aranıza alır mısınız? ben yurtta kaldığım için akşam yemeği saati 6 ama bende saat 7den sonra bişi yemeyip sizinle yediklerime dikkat etmek istiyorum.6 ayda 23 kilo verdim ama geçtiğimiz 1 haftada düzenim bozuldu biraz 4 kilosunu hemen geri aldım suan moralim cok bozuk. ve hala vermem gereken 10 kilom var.benim böyle birinin dışarıdan beni eleştirmesine ihtiyacım var.yarından itibaren yeniden başlıyorum bende.

Geçmiş olsun. Havalar soğuyor kış kapıda. Sıcak tut kendini yat dinlen.

Nice güzel seneleriniz olsun. Ne tatlı bir telaş. Boşver başka şeyleri.

Öğlen portakalla lapa yedim. Her tür meyve serbest miydi emin olamadım. Ama açlıktan gozum döndü valla yediğim en leziz portakaldi. Akşama yanında karnabahar yemeği yesem mi....Meyve ve sebzenin her türlüsü serbest mi ki....

Yalnız bugün ciddi bir sınavdan geçiyorum ha. Poğaça ve bisküvili pasta yaptım ama bir ısırık bile almadım. Parmağıma bulaşan çikolatayi bile yalamadim yıkadım. Budur yani son nokta...

aaaa ne kadar ayıp senin gibi güzel bir bayanın 10 fazlası olurmu hiç. cık cık hiç yakışmıyor

iyi eleştirdimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…