Gün içinde ac gezmiyorumm benn...oyleykn bile dünn aclıktan midem sırtıma yapıstı:)Menun cok guzel doyurucu ve saglikli.
Hem de zayiflatici:))
Günaydın
Ben bugün kahvaltımı lapa ile yaptım ve sadece domates. Bu şekilde güne devam.
Bende çok merak ediyorum. Yarını. ..bakalım sonucun ne olacak merakla bekliyorum.kolay gelsin
Selam kizlar..
Benim yine yazacak bir menum yok..
Dun sabah 10 gibi yarim karisik tost yedim, saat 17 gibi de 1 paket limonlu etiform..
Aralarda 2 turk kahvesi, bol cay ve su..
Gece de 1 sade nescafe..
Bu sabah 2 dilim kizarmis ekmek, beyaz peynir ve cok az cilek receli yedim.
Su an cok aciktim ama.. birazdan tostumu yerim.. aksami bilmiyorum.. bisey yemem herhelde..
Semo, masum, zeyas.. napionuzzz..
Antepish hos geldin bebegim..
Adacim gecmis olsun kuzum..
Bendende iyilik canim....Anlat bakim düyün nasil gecti?İyyimm sen nasılsıınnn??? Vallah hoşbulduk sorma ya düğünü atlattık cokk şükür okul falan hep yüklendi baya bu son haftalarda okadar özledim ki burayı hemen yazımsen napiyoaun nasılsınn
Slm kızlar kızomn bu akiam doğım günü partisi var full koşturmaca içindeyim iki dakika girip bakayım dedim... ben kilo bildirimini bu savahki kiloma höre yapcam yarın çünkü bu akşam azda olsa yerim yarın tartıya yansır canım sıkılır...öptüm hepinizi
Geçmiş olsun. Havalar soğuyor kış kapıda. Sıcak tut kendini yat dinlen.Merhaba Kızlar
bugun boğaz ağrısıyla uyandım halsizlik var sanırım grip olacağım....Dün dışarıda çook gezdim sanırım üşüttüm...
Sabah
lor peynir
maydanoz
5 zeytin
2 adet kızarmış light form ekmek
öğle
soğan suyu
( Canım şuan bişey istemiyor karar veremedim ne yiyeceğime )
Akşam
Aslında hiç halim yok yemek yapacak bilmiyorum bunada karar veremedim .... belki çorba yaparım bilmiyorum halsizlik var...
Nice güzel seneleriniz olsun. Ne tatlı bir telaş. Boşver başka şeyleri.Slm kızlar kızomn bu akiam doğım günü partisi var full koşturmaca içindeyim iki dakika girip bakayım dedim... ben kilo bildirimini bu savahki kiloma höre yapcam yarın çünkü bu akşam azda olsa yerim yarın tartıya yansır canım sıkılır...öptüm hepinizi
merhaba. çok özendim size valla.beni de aranıza alır mısınız? ben yurtta kaldığım için akşam yemeği saati 6 ama bende saat 7den sonra bişi yemeyip sizinle yediklerime dikkat etmek istiyorum.6 ayda 23 kilo verdim ama geçtiğimiz 1 haftada düzenim bozuldu biraz 4 kilosunu hemen geri aldım suan moralim cok bozuk. ve hala vermem gereken 10 kilom var.benim böyle birinin dışarıdan beni eleştirmesine ihtiyacım var.yarından itibaren yeniden başlıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?