Vallah coook sükür cookk güzek gectiiii hersey süperdi cok sükür atlattikBendende iyilik canim....Anlat bakim düyün nasil gecti?
TEBRİKLER ÇİÇEK BOYUN KAÇ 50 KİLO AZ DEGİLMİ
Günaydın bebekler,
ay benim yine uykum var. geceleri kızımı zor uyutuyorum. sonra azcık yürüyeyim derken saat 00.30 olmuştu bile. sabah erken kalkıp işe gelmek falan istemiyorum.
biraz sonra bir kahveyle kendime gelirim inşallah.
bugün
sabah: 1 tam buğday ekmeği arasına b.peynir, çay
öğle: normalde 3 köfte, haşlanmış karnabahar falan yemem gerekiyordu. ama böyle bir hazırlığım yok.eve gidince alternatiflerine bakıcam.
akşam: köz patlıcanla karnıyarık, salata
aralarda kayfemi içerim. suda içmeye çalşırım..45 dakilkada yürürüm. eeee ben daha ne yapayım!
Baslangıc kılom 78di..
gecen hafta 75
Bu hafta 73
kilomu alıntılarmsınız listeye...Telden giriyorum...
Menum ise;
Kahvaltıeynir zeytın domates yumurta sekersiz cay
ara:1yesil elma
öğle:sebze yemeği ve bir kase yogurt
aksam:corba ve 2mandalina
GÜNAYDIN KIZLAR EKLEDİM LİSTEYE İKİNİZİDE TEBRİK EDERİMGunaydin kizlarrrr
Ilk kilo bildirimi benden gecen hafta 67.8
Bu hafta 66.2
Oleyy 66.2
Oleyy cok mutluyumm
Tesekkur ederim zeyasGÜNAYDIN KIZLAR EKLEDİM LİSTEYE İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM
Çok güzel tebrok ederim canı gönülden. Işte bu da azmin zaferi.GÜNAYDIN KIZLAR EKLEDİM LİSTEYE İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM
Tebrik edeerim kokomel.Geçen hafta 56.6 bu hafta 54.8 kg. Süper hiç beklemediğim bir sonuç. Işte pirinç lapası
Mucizesi.
Canım çok tebrij ederim çok iyi gelmiştir bu kiloyu tartıda görmek .... bilgisayar başına geçince eklerim listeye kilonu ...sınıfçının dediği gibi maşallahımız var gerçekten bravo bizeGeçen hafta 56.6 bu hafta 54.8 kg. Süper hiç beklemediğim bir sonuç. Işte pirinç lapası
Mucizesi.
Bende anlamadım. 1 günde tüm ödemi attım heralde. Yemeye dikkat edemesemde fazlaca yürümemin faydası olmuş gibi görünüyor.ben bugun 68.4 um.çok iyi bir hafta geçirmiştim sonlara doğru çozutunca böyle oldu. telefondan ekleyemedim. beni birisi listeye eklerse sevinirim. ve gerçekten herkes için çok sevindim beraber başarıcaz.
kokomel 1 günde mi bu kadar verdin. pazartesi lapa olayını bende yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?