Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kesinlikle alerjik bizim.
Oksurugu kesmek iyi degil diyor drumuz.
Vucudun savunma bicimiymis. Disariya atar alerjik, yabanci maddeyi diyor.
O zamanda hephasta gibi
Aksam ogununu hafif gecitmek ya da atlamak iyu diyosun yani.
Dogru yoldaysam bakalim bu hafta yuruyus ve bol su.
Aynen devam sonuca bakicz.
Sagolasin.

Gece uykuya dalmadan ayaklarina viks sur yarim saat corapla kalsin. Sonra cikar. Rahatlatiyor biraz.

Son düzenleme:
selam kızlar bu hafta yine verememişim ya 64.3 haftalardır yerimde sayıyorum.
bugünden itibaren 40 lokma diyeti diye bişey okudum onu deniycem 13 13 14 lokma yiyorsunuz öğün başına
bakalım bi etkisi olucakmı
bu arada bni listeye ne zaman alcanız

Öğlen 1 yumurta yogurt yeşillik oldu. Ve kivi. Aksamda sadece pırasa yemek istiyorum eğer yetişirse.
Benim ana öğün beşte yenmis oluyor da düzene girmeyen şey çayla atıştırmalar. Tamamen kesemedim.

Merhaba Kızlar ,

ZEYAS listeye eklediğin için teşekkürler...

Hafta sonu griple uğraştım hala hastayım kulaklarım kapalı gibi tabii bu süreçte yediklerime hiç dikkat edemedim hep yatıp dinlendiğim için yemekleri dışardan söyledi eşim bu yüzden verdiğim 200 gr kesin almışımdır çünkü meyve falan bir sürü şey yedim vücud direncimi kazanmak için... Regli haftasına girdim acayip şişlik başladı gögüsleirm benden önce gidiyor ))

Açıkcası kızlar ben ağustos sonu itibarı ile disiplinli bir diyet yapamadım bozuldu gitti.. ve kilo almaya başladım ne oldu anlamadım bir türlü eski disipline giremiyorum bundan dolayı çok sıkılıyorum üzülüyorum ....Bir gün güzel bir diyet yapıyorum ertesi günü hoooppp bozuluyor sanki karatay diyetiyle birlikte midem mi büyüdü anlamadım yani karatayı bıraktım eski diyetimi yapmaya çalışıyorum bu sefer çoook açlık hissediyorum başka şeylere saldırıyorum kendime uygun birşey bulamadım sürekli diyet değiştiriyorum offf bunaldım.....Spor yapıyorum ama yedikten sonra onunda anlamı kalmıyor ...Biraz kendimi diyet başarı öyküleri okuyarak motivasyona tekrardan sokmak istiyorum 1 hafta aranızda olmayacağım açıkcası haftaya pazartesi eğer kendimi toplamış diyet moduna girmişsem yeniden döneceğim aranıza 1 hafta liseteden çıkarmayın beni olur mu izinli sayın haftaya pazartesine kadar kendimi toparlamak istiyorum ben buraya ilk başlamadan öncede hep başarı öyküleirni okyup gaza gelmiştim sonra aranıza katılmıştım şimdi herşey uçtu gitti...

yazdıklaırnızı okurum kendimi hazır hissedip gelecem aranıza....

08/11 - 15/11

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... - 67.2 - 66,0 (- 1200gram)

Amarush .. (78,0) - (toplam - 03,00) ... - 75.0 - 73,0 (- 2000gram)

Sinifci ....... (68,5) - (toplam - 00,70) ... - 67,8 - 66,2 (- 1600gram)

Kokomel ... (56.6) - (toplam -1.8) ... 56.6 - 54.8(-1800 gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... - 68.9 -68.4 ( -500 gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 9 ) ... - 78.10 -78.4 ( + 300 gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... - 67,8 -?? ( - gram )

Cikcik ....... (65.6) - (toplam -04,20) ... - 61.4 -?? ( - gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8,80) ... - 60,2 -60.0 ( - 200gram )

Jojowa ..... (65.0) - (toplam - 00.80) ... - 56.9 -?? ( - gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -10,60) ... - 61.6 - 61.4 ( - 200 gram )

Ada ........... (75.0) - (toplam -03,00) ... -72.70 -72.50 ( - 200 gram )
-----------------------------------------------------------

Valentin ... (71.5) - (toplam -06,50) ... 65.0 - ? ( - gram )
Feslegen ... (63.0) - (toplam - ????) ... ???? - ? ( - gram )
Berilduru .. (????) - (toplam - ????) ... 69.8 - ? ( - gram )
-----------------------------------------------------------------

Selam kizlaarrr..
Unuttum yazamadim cumartesi, simdi hallettim liste bildirimimi..

Ada, yafrucum, topla kendini.. yaz bana da yaramadi, ayni sayip duruyorum ama bu arada da sabitleme sansimiz oluyo.. vermedik diye uzulmeyelim, almiyoruz diye sevinelim bebegim.. topla kendini, zimba gibi gel bir an once..

Semocum farkindamisin bilmiom ama super gidion bence, tebrikler..

Zeyasim, super vermisin bu hafta.. :)

Masum, sen nerdesin bebekim yaaa.. bildirim yapmamisin, yaramazlikmi yaptin yoksa..

Yeni arkadaslar sizleri de cok tebrik ederim.. baslarda bu rakamlar super.. sonra 200 300 gramlarda takilip kalinio malesef..
Ust siralarin keyfini cikarin.. :)

Offf ada yaaa naptınn gun içinde ye..akşam 8den sonra yeme olur mu?..Benim de saatler sarkıyor 7 ye yada 8e...Böylede kilo verılıyor..Alırımm sandım almamışım..73deyim halen..Biberiye cayı iç şişkinlik gider hem tok tutuyor hem sık ıdrara cıkarıyor...Ben denedim..73.100 gr dı kılo sabah..cayı içtim idrardan sonra tam 73.00 cıktı..Bunu dene hiç degılse..Bide kastık kendimizi bünye yoruluyor 15 saat aclık ne demek...İnsan kazaya kalan oruc borclarını oder kolaylıkla...Hafiflet yemegını ara verme canım...Destek olalım birbirimize

40 lokma, degişikmiş walla.. :) dene bakalim.. canim sen ekle kendini listeye, kacaklari doner donmez ekledik hep.. takil pesime..

Canım desteğin için çok saol ama hep başa dönüyormuşum gibi hissediyorum kendimi bir türlü o inatcı halime dönemedim ona üzülüyorum şimdi alışveriş sitelerindeki elbiselere bakıyorum şunları alacam ama kilo verince diye söylenmeye başladım birde regli yaklaştı bundan dolayı çok şiştim kendimi çoook şişko hissediyorum... bir hafta sonra aranıza muhteşem gelecem biberiye çayını yapıyordum ama arasıra şimdi düzenli yapayım tavsiyen için çok saol...

Tamam canımm şöyle kendine gel bomba gibi döneceksin inşallah
..Vereceksin inanıyorum buna...Sende inan...:)

Canimcim, yeni basladigin ve tum gun dikkat ettigin icin verebiliyorsun bence sen.. muhtemelende cogu odem.. bir sure sonra gun icinde dikkat etmen yetmeyecek.. yapi meselesi tabi, bunye farki.. ben gunduz cok dikkat etmememe ragmen sadece aksam yemeyerek 12 kilo verdim ve hala gunduz dikkat etmiyorum, aksam da yemiyoum ve geri almiyorum.. 15 saatin yarisindan fazlasi uykuda geciyor ve oncesi sekersiz her tur icecek serbest, karsi cikip orucla kiyaslaman da cok dogru degil bence.. sen bildigin gibi dewam et, biz bildigimiz gibi dewam edelim..

6 hafta olck baslayali.
Bu hafta veremycm gibi geliyo.
Bugun biraz gec kaptcmmecburen.
Protein agirlikli olur aksam.
Gun icinde asure yesem mi yemesem mi dusunuyorum:)

Adaciiim, sana ozel mesaj attim, becermismiyim bi bakarmisin... oku, dene, sonrada bana bilgi ver olaarmi?

Hayırlı günleerrr kızlarrr :))) menümü yazammı?
Sabah simit yedim biraz kahveyle
Öglen bi kase senze corbası ve salata akşama hemüz bilmiyorum siz neler yapıyonuz kimler var burdaaa??

Mesajını anlamadım dogrusu...Ben gündüzleri asırı diyet halinde değilim..Saatlerimin sarktıgından bahsediyorum ayrıca ada ya destek babında yazdıgım mesajdı.Her insanın bünyesi farklıdır...İki gündür kacırdım ve geride almadım..Ödem oldugunu da düşünmüyorum..Hoş öyle bile olsa sonucta kendimi frenlediğim bir dönemdeyim ve kilo almamak bile benim için kafi zaten...

6 hafta olck baslayali.
Bu hafta veremycm gibi geliyo.
Bugun biraz gec kaptcmmecburen.
Protein agirlikli olur aksam.
Gun icinde asure yesem mi yemesem mi dusunuyorum:)
Verirsin canım niye veremeyesin ki...Kiloda sabit kalınır bir süre sonra kendiliğinden gider..Asure yersen eger aksama yeme bişey erken kapat..O şekilde dengelersin..

Amarush sagol cnm destegin icin.
Aksama planimiz var mecbur. Bugunluk boyle. Yarin Ins devam kaldigim yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…