Selam kizlar, iyi haftalar hepinize..
Ayrica tesekkurler..
Etki ettimi emin degilim ama gecen hafta aksamlari hic yemedim ben.. yemek saati acikinca ayran ictim yada aksam yemegimi ayran ve 1-2 grissiniyle gecistirdim. Bu haftada bunu deniycem..
Bu arada cok hastayim ben.. sesim duduk yutmus gibi, konusamiyorum ve cok oksuruyorum..umarim istahimda kesilir biraz..
Aynen, ye canim.. bisey olmaz o kadardan..Bugün d.günü var ofiste 3 gibi ince dilim pasta yerim başkada bişiy hemen ayran yoğurt yerim acikirsamda
Saol tatlim.. dikkat edicem..Nesil geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Hosgedin canim, gunluk duzenli paylasimlarla daha kararli ve iradeli davranabilirsin..merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim biraz da sizin sayenizde üye oldum.Yorumlarınızı okudum ve inanın beni de motive ettiniz bugün itibari ile 17:00 den sonra yememeye karar verdim. sizlere yarın sabah kilomu yazacağım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Sevgiyle kalınızz:)
Saol canim, ben hic anlamam oyle seylerden yaa, usenirimde zaten.. daha kotu olursam sabah doktora gidiim diyorum.. bakalim.. :)Nescim çook geçmiş olsun bal , limon ve zencefil yaparsan boğazına ve öksürüğüne iyi gelir canım ...
Merhaba kızlar ,
Adacim, bence senin kilonun kipirdamamasi tamamen reglidenmis.. banada oyle oluyor, ne yaparsan yap, ne yemezsen yeme bir hafta onceden kilo takilio kalio.. erken olmasi yada gecikmesi siskinligi degistirmez, vucut uygun buldugu periodda bunu hazirliyor zaten.. bence carsamba persembe guzel rakamlar gorucen sen tartida.. :)gece regli oldum bu yüzden bugun dr gitmedim değerler regli zamanı farklı gösteriyormuş .. bekleyeceğim adet bitiminden sonra bakacam hala vucudumda tık yoksa ozaman gidecem taş devri diyetini okudum protein ağırlıklı besleneceğim bu hafta bugun spor yapamam ama yarın sporada başlarım ufak ufak.....
Biberiye yağı aldım aktardan iyi geliyormuş göbeği eritmeye spor yaparken sürecem üstünede sauna kemerini takar onun üsütne de sauna eşofmanımı giyerim) faydaısnı görürsem sizlerle paylaşırım....
Hafta sonu iğrenç geçti reglinin verdiği asabiyetten mi yoksa bende ne var diye düşündüm düşündüm gerildin mi ondan mı evdekilere terör estirdim ...eşim nasbine olanı fazlasıyla aldı kızıma bişey demedim o çook küçük hepsini babasından çıkardım.) Şaka bir yana hem onun hafta sonunu hemde kendimi berbat ettim ama elimde değildi böyle bişeyler beni sıktı sıktı bunaldım aslında regli gecikmeside yaşamadım tam gününde bugun oldum niye bu kadar gerildim anlamadım şuan gayet sakin pamuk gibi oldum ... Normalde çok sabırlıyımdır ama hafta sonu oooooo felakettim ))
İnternetten okudukça yük insilün yok hipoglisemik çook gerildim ama en çok bana uyan sanırım hipoglisemik başlangıç evresi ben öyle 2 saatte bir acıkmıyorum yada aşırı kendmi tutamayacak kadar tatlı krizlerim yok neyse artık biraz zaman geçtin diyetten sonuç alamazsam giderim heralde....
merhaba tekrardan kızlar bugün başladığımı söylemiştim zaten 5 ten sonra yememeye sanırım ilk gün biraz zor oluyor:))
kahve çay serbest mi buarada?
Ayyyyy bugün fena batirdimmm
neler yaptin masumcum???Ayyyyy bugün fena batirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?