Bende ara verdim canım...sıkıntılı dönemdeyim..pazartesi spora tekrar baslayacagım...Sağlık olsun çok da üzme kendini...Yapacaksın gidecek kilolar...canim cook motivasyon gitti pazartesi gunune kadar spora ara verdim lahana suyuna basladim ..pazartesi gunune kadar ara verdim...
sagol canim destegin icin bakalim..ben diyet spor yapip yerimde saydigimi gorunce gercekten cook sinir oldum tum motivasyon gitti....suan diyet yspmiyorum ama mutlu da degilim bu durumdan degisik bir bunalima girdim sanki...Bende ara verdim canım...sıkıntılı dönemdeyim..pazartesi spora tekrar baslayacagım...Sağlık olsun çok da üzme kendini...Yapacaksın gidecek kilolar...
Anlıyorum seni..motive edecek basarı öyküleri okuyabilirsin..hiç düşünme şimdi kilonu, rahatlama k ve seni mutlu edecek şeylerle ödüllendir kendini. .Diyetisyene gidip destek alabilirsin.. Ne bilim dağıtma kendini. ..Hayatta daha önemli şeylerde var bunları düşün..Kilo olsun canım tek derdin..Bu şekilde teselli ol..sagol canim destegin icin bakalim..ben diyet spor yapip yerimde saydigimi gorunce gercekten cook sinir oldum tum motivasyon gitti....suan diyet yspmiyorum ama mutlu da degilim bu durumdan degisik bir bunalima girdim sanki...
Cnm, sonuclarin ciksin dedigin gibi.. sonra toparliycan.. ben inaniyorum.. insallah temiz duzgun cikar, sende yeniden eski hirsla dewam edersin.. ben de takildim bayadir.. temmuzdan beri 60 in icindeyim ama veremedigim gibi bi yandan sabitliyorum.. uzun zamandir da diyet yapmiyorum acikcasi.. sadece biraz dikkat ediyorum..Nescimmm , motivasyon falan kalmadi bugun tahlil sonucumu alacam bakalim dr ne diyecek...diyette yapmiyorum motivasyon cok gittiiiii cok üzülüyorum acikcasi inşallah toparlayacam kendimi pazartesine sakliyorumkendimi evet kimse gelmiyor buralaraaaaa...senin masallahin var 60 gordum ahh bende 60 olmak icin neler vermezdiiiiimmmm...
merhaba Nes , bugun gidebildim dr sonuc aldim insulin direncim 5.01 cikti referans araliginda 2 - 19,5 arasi yaziyor raporda.....dr ilac verecekmisiniz dedim hayir dedi cok leri duzeyde degil 2 ay spor ama mutlaka duzenli yapilacak dedi...diyet yapilacak dedi ekmek ve hamur isi kesinlikle yoook dedi...sekeri cooik azaltacaksin hep sebze ve eksi meyve yiyeceksin dedi...2 ay sonra gel dedi bakalim degisiklik yoksa artik ilaca baslariz dedi..Kizlar selam..
Pek bi duruldu topikimis.. herkes cok yoruldu, bunaldi.. ama canli tutmamiz gerek..
Semo nerdesin, bende cok merak ediyorum..
Zeyas halaa iyilesmedinmi cnm.. seninde hic sesin cikmio..
Ada sen nasilsin, motivasyonun geri geldimi..
Bu arada ben regliyim.. yarin 60 li bisey gorcem sanirim.. kesin arti cikicam..
Tebrikler masum cok iyi vermissinSelam kızlar iyi hafta sonları
Semos nerelerde, ada geçmiş olsun
Neş kimse yok harbinden
Ben bu hafta 800 gr gitti
Her aksam bir saat yürüyorum
Selam kızlar iyi hafta sonları
Semos nerelerde, ada geçmiş olsun
Neş kimse yok harbinden
Ben bu hafta 800 gr gitti
Her aksam bir saat yürüyorum
Ne güzell yaaa ben de deli gibi alışveriş yapıyorum yazlık ama s beden yarın geliyorum tam gazKızlar gelin artık düzenli paylaşım yapalım yaz geliyor yaaaazzzz kilocuklar gitsin gelsin beyaz pantollar ,etekler , elbiseler ,gömlekler))) ayyyy bir kilo versem dolabımdakileri giysem ayrıca ne deli alışveriş yapacammmm bu aralar kilo takıntısı yüzünden sadece çanta ve ayakkabıya yöneldim abartmıyorum deli gibi çanta ayakkabı alıyorum ama giyisi almak istemiyorum....
kızlar paylaşım yapalım gaza gelelim)
Ne güzell yaaa ben de deli gibi alışveriş yapıyorum yazlık ama s beden yarın geliyorum tam gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?