Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canim cook motivasyon gitti pazartesi gunune kadar spora ara verdim lahana suyuna basladim ..pazartesi gunune kadar ara verdim...
Bende ara verdim canım...sıkıntılı dönemdeyim..pazartesi spora tekrar baslayacagım...Sağlık olsun çok da üzme kendini...Yapacaksın gidecek kilolar...

Bende ara verdim canım...sıkıntılı dönemdeyim..pazartesi spora tekrar baslayacagım...Sağlık olsun çok da üzme kendini...Yapacaksın gidecek kilolar...
sagol canim destegin icin bakalim..ben diyet spor yapip yerimde saydigimi gorunce gercekten cook sinir oldum tum motivasyon gitti....suan diyet yspmiyorum ama mutlu da degilim bu durumdan degisik bir bunalima girdim sanki...

sagol canim destegin icin bakalim..ben diyet spor yapip yerimde saydigimi gorunce gercekten cook sinir oldum tum motivasyon gitti....suan diyet yspmiyorum ama mutlu da degilim bu durumdan degisik bir bunalima girdim sanki...
Anlıyorum seni..motive edecek basarı öyküleri okuyabilirsin..hiç düşünme şimdi kilonu, rahatlama k ve seni mutlu edecek şeylerle ödüllendir kendini. .Diyetisyene gidip destek alabilirsin.. Ne bilim dağıtma kendini. ..Hayatta daha önemli şeylerde var bunları düşün..Kilo olsun canım tek derdin..Bu şekilde teselli ol..

kimsecikler yok kizlar semoooo nered bilen varmi dogum ne zamandi kiiiii????

bugun karatay tarzi kahvalti yaptim saat 16.00 gibi aksam yemegi yerim arada bir bardak ayran ictim...yesil cay icerim birazdan...

Kizlar selam..

Pek bi duruldu topikimis.. herkes cok yoruldu, bunaldi.. ama canli tutmamiz gerek..

Semo nerdesin, bende cok merak ediyorum..

Zeyas halaa iyilesmedinmi cnm.. seninde hic sesin cikmio..

Ada sen nasilsin, motivasyonun geri geldimi..

Bu arada ben regliyim.. yarin 60 li bisey gorcem sanirim.. kesin arti cikicam..

Nescimmm , motivasyon falan kalmadi bugun tahlil sonucumu alacam bakalim dr ne diyecek...diyette yapmiyorum motivasyon cok gittiiiii cok üzülüyorum acikcasi inşallah toparlayacam kendimi pazartesine sakliyorumkendimi evet kimse gelmiyor buralaraaaaa...senin masallahin var 60 gordum ahh bende 60 olmak icin neler vermezdiiiiimmmm...

Cnm, sonuclarin ciksin dedigin gibi.. sonra toparliycan.. ben inaniyorum.. insallah temiz duzgun cikar, sende yeniden eski hirsla dewam edersin.. ben de takildim bayadir.. temmuzdan beri 60 in icindeyim ama veremedigim gibi bi yandan sabitliyorum.. uzun zamandir da diyet yapmiyorum acikcasi.. sadece biraz dikkat ediyorum..
Sonuclari alinca hemen haber veriyosun, catlarim ben meraktan..

Bi onerim var, bu hafta herkes bitik, yorgun.. kimse ugramiyo bile aktif bicimde..
Yarin bildirim yapmayalim isterseniz.. tatilmis gibi olsun.. ptesi toparlanip donelim yine kurkcu dukkanina..
Ne dersiniz..

Semo kayip, masum, zeyas ses verin.. huhuuu.. :)

iyi geceler arkadaşlar birkaç gündür dikkat edemiyorum ama ne aldım ne verdim herkese kolay gelsin :))

merhaba Nes , bugun gidebildim dr sonuc aldim insulin direncim 5.01 cikti referans araliginda 2 - 19,5 arasi yaziyor raporda.....dr ilac verecekmisiniz dedim hayir dedi cok leri duzeyde degil 2 ay spor ama mutlaka duzenli yapilacak dedi...diyet yapilacak dedi ekmek ve hamur isi kesinlikle yoook dedi...sekeri cooik azaltacaksin hep sebze ve eksi meyve yiyeceksin dedi...2 ay sonra gel dedi bakalim degisiklik yoksa artik ilaca baslariz dedi..

Selam kızlar iyi hafta sonları

Semos nerelerde, ada geçmiş olsun
Neş kimse yok harbinden

Ben bu hafta 800 gr gitti
Her aksam bir saat yürüyorum

Iyi aksamlar kizlar....
Kac gündür hem kizim hemde oglum hastaydi pek ugriyamadim topige.
Huhu nerelerdesiniz niye bukadar issiz burasi?

Merhaba kızlar ,

2 ay diyetime çook asılacağım aynı zamanda spora bakalım bir değişiklik olacak mı .. Eee cok dikkat edip hala değişiklik olmazsa mayıs gibi tekrar dr gideceğim...

Kahvaltılarımı karatay tarzı yapıyorum ekmek yok ceviz yiyiyorum birde tek yumurta yedim bugun....

öğle
büyük bardak ayran
soğan suyu

akşam
karnabahar yemeği yaptım kıymalı onu yiyeceğim
küçük kase yoğurt

10 dakika sonra spora başlıyorum 1 saat yürüyeceğim akşamda 30 dakika eliptik yapacam....günde büyük bir bardak yeşil çay içiyorum...

Selam kızlar iyi hafta sonları

Semos nerelerde, ada geçmiş olsun
Neş kimse yok harbinden

Ben bu hafta 800 gr gitti
Her aksam bir saat yürüyorum

Teşekkürler canım , bakalım 2 ay bir sıkı diyete ve spora başlıyorum inşallah sonuç alırım...

Kızlar gelin artık düzenli paylaşım yapalım yaz geliyor yaaaazzzz kilocuklar gitsin gelsin beyaz pantollar ,etekler , elbiseler ,gömlekler ))) ayyyy bir kilo versem dolabımdakileri giysem ayrıca ne deli alışveriş yapacammmm bu aralar kilo takıntısı yüzünden sadece çanta ve ayakkabıya yöneldim abartmıyorum deli gibi çanta ayakkabı alıyorum ama giyisi almak istemiyorum....

kızlar paylaşım yapalım gaza gelelim )

Ne güzell yaaa ben de deli gibi alışveriş yapıyorum yazlık ama s beden yarın geliyorum tam gaz

Selam kızlar benimde hafta sonum kaçamaklı geçti ama toparlarim hafta içi
Adacim kimse yok ve dediğin gibi yaz geliyor gaza gelmek lazim

Ne güzell yaaa ben de deli gibi alışveriş yapıyorum yazlık ama s beden yarın geliyorum tam gaz

ben kıyafet almak istiyorum ama şu kilolar yüzünden almıyorum ammmaaaaa bi kilo versen her kıyafete uygun çanta ayakkabı stokladım bide kıyafet alırım oldu bittiiii )) gel canım motivasyon iyi oluyor hepberaber olunca

1 saat yürüyüşümü yaptım akşama 30 dakika eliptik günü kapatırım çok iyi geldi yürümek ohhhh enerji dolu oldum valla ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…