canim daha bakamadim kizim uyusun bakacam...yuruyus yapmak cok cazip geliyor bana ama dr dediki sadece yuruyus ise yaramaz plates yap dedi farkli sporlar yap dedi...bende bu aralar twist aletim var ona agirlik verecem beli guzel sekillendiriyor...bide uzun bir degnegim var omzuma aliyorum ayniTunaydin kizlar..
Semo, cok az kaldi yaaa.. bizi bu kadar habersiz birakma bi daha ama.. hepimiz cok merak ettik..
Ada, bakabildinmi lesliye.. kendine hayri yok gibi ama kalori harcattigina eminim.. ben deneyemedim hala.. bu ara cekirdege sardim. Aksam yerimden kalkip baslayamadim bi turlu..
Aslında iyi olurBen geçen hafta pazartesi ile cuma arası 17den sonra yemedim ve 17e kadar da çok diyet yedim...ama cumartesi pazar bozdumbu pazartesi yani dün yine başladım ama tartılmadım. ..iyi gidiyor bakalım. İlk günler zorlandım ama sanırım alıştım. ..cuma tartılmayı düşünüyorum.
Başlarda olduğu gibi tartılma günü yapılmıyor sanırım. Keşke birkaç kişi de olsak tartı günü yapsakda biraz hırslansak...
aslinda her cumartesi kilo bildirimi yapiyoruz.sadece bu hafta izin verdik listemiz var paylasim yapiyoruz bu aralar kimse yok sadece.sizlerde hosgeldiniz...Ben geçen hafta pazartesi ile cuma arası 17den sonra yemedim ve 17e kadar da çok diyet yedim...ama cumartesi pazar bozdumbu pazartesi yani dün yine başladım ama tartılmadım. ..iyi gidiyor bakalım. İlk günler zorlandım ama sanırım alıştım. ..cuma tartılmayı düşünüyorum.
Başlarda olduğu gibi tartılma günü yapılmıyor sanırım. Keşke birkaç kişi de olsak tartı günü yapsakda biraz hırslansak...
canim gelin artik motivasyon acisindan iyi oluyor...suan kilon kac zeyascim????slm burda olan arkadaşlarım.. uzun zamandır yazmıyorum uzun zamandır diyette yapmıyorum sadece spor ile kilomu sabit
tutuyorum. kendimdeki eski azim ve iradeyi bulamıyorum artık kızlar.. ama yinede sizlerleyim çünkü ipin ucunu bırakırsam kilo alırım kesin.
canim gelin artik motivasyon acisindan iyi oluyor...suan kilon kac zeyascim????
ben tek seferde 100 atlıyorum adacım zamanla artırıtsın sene. Aklıma geldikçe atlıyorum 300 400 günlük.1 saat yürüyüş yaptim 5 dakika twist yaptim..60 ip atladim. Zeyas sen ne kadar ip atliyorsun gunde ??? ip atlarken arada duruyormusun yani ben bugun 30 yaptim nefes aldim 1 dakika falan sonra 30 daha yaptim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?