Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba kizlar..

Semooooo, dogurdunmu yawww, bi ses ver..

Adacim, sonuclarinin iyi cikmasina sevindim.. bence direnc mirenc yok sende.. ref.araliginin ortasinda cikmis degerin.. yuksek sinira yakin olsa kork derdim ama bence korkacak bisey yok.. dr nin tavsiyeleri de siradan saglikli yasam uyarilari..
Benim sana onerim kilo vermeye baslayana kadar eliptik yapma.. hatta yurumekten baska bisey yapma.. o alet butun vucudu kaslari yorarak calistiriyor ve kas kutlen kalinlasip agirlasiyor. Ona ayiracagin zamani yurumeye ekle ama sadece yuru.. baska bisey yapma arkadasim. Bak masum da birakti, sadece yuruyor, hemen ne guzel farketti..

Bu arada gecen hafta ortasi regl oldum, o bakimdan arti var biraz, eksi goremedim. Bu gun bitio artik, bu hafta bende daha dikkatli olcam.. artik 59 u sabitlemek istiyorum.. hatta heveslendim yine, belki leslie ablaya takilirim biraz. Kendimi cok hareketsiz hissediyorum bu ara.. :)

bende leslie bi bakayim herkes yapıyor memnun gibi bende bir netten bakayim..

selam kuzlaaaarrrrrrr.

cok sukur iyiyim ben , dogurmadim daha... hala yuvarlaniyorum ))

iş yerine yeni biri geldi, benim yoklugumda benim isimi yapicak . ona işi ögretiyorum 3haftadir. cok yoruluyorum...
kizda biraz yavaş anliyor, herseyi 3-5 defa anlatiyorum. kendimi eve zor atiyorum yorgunluktan.

Tunaydin kizlar..

Semo, cok az kaldi yaaa.. bizi bu kadar habersiz birakma bi daha ama.. hepimiz cok merak ettik..

Ada, bakabildinmi lesliye.. kendine hayri yok gibi ama kalori harcattigina eminim.. ben deneyemedim hala.. bu ara cekirdege sardim. Aksam yerimden kalkip baslayamadim bi turlu..

canim daha bakamadim kizim uyusun bakacam...yuruyus yapmak cok cazip geliyor bana ama dr dediki sadece yuruyus ise yaramaz plates yap dedi farkli sporlar yap dedi...bende bu aralar twist aletim var ona agirlik verecem beli guzel sekillendiriyor...bide uzun bir degnegim var omzuma aliyorum ayni
twist gibi saga sola donuyorum iyi geliyor...

Günaydın kızlar. ..Bu gun basladım yeniden...Dikkat edip spor yapıcam. ..7den sonra yemem bişey...5 de olmuyor benim için....
menüm
sabah:2dilim börek nescafe
öğle:1 muz
akşam:etli nohut yemeği ve yoğurt...
İçebildiğim kadar su..Bitki çayı...İp atlarım akşam...

Merhabalar bende Cuma günü başladım akşam 5 ten sonra yememeye. Cuma günü 73,5 olan tartı bu sabah 71,8 di. 1 ay içindde net düşen kg belli olur diye düşünüyorum. Akşamları sadece yeşil çay içiyorum ve şekersiz türk kahvesi. İşten 6 da çıktığım çocuklarla aynı sofrayı paylaşmak zorunda olduğum içinde yarım kase ekmeksiz çorba ya da yoğurt yiyorum. Bakalım ne olacak

Ben geçen hafta pazartesi ile cuma arası 17den sonra yemedim ve 17e kadar da çok diyet yedim...ama cumartesi pazar bozdum bu pazartesi yani dün yine başladım ama tartılmadım. ..iyi gidiyor bakalım. İlk günler zorlandım ama sanırım alıştım. ..cuma tartılmayı düşünüyorum.
Başlarda olduğu gibi tartılma günü yapılmıyor sanırım. Keşke birkaç kişi de olsak tartı günü yapsakda biraz hırslansak...

Aslında iyi olur

aslinda her cumartesi kilo bildirimi yapiyoruz.sadece bu hafta izin verdik listemiz var paylasim yapiyoruz bu aralar kimse yok sadece.sizlerde hosgeldiniz...

slm burda olan arkadaşlarım.. uzun zamandır yazmıyorum uzun zamandır diyette yapmıyorum sadece spor ile kilomu sabit
tutuyorum. kendimdeki eski azim ve iradeyi bulamıyorum artık kızlar.. ama yinede sizlerleyim çünkü ipin ucunu bırakırsam kilo alırım kesin.

Ben ozaman cumartesi ye odaklıyım artık...Bugün yemeğimi malesef 6da yiyebildim.1kase sebze çorbası ve 4 fırında köfte. ..67 kilo olduğumu sanıyorum,tartının yerini değiştirdim kızlar, sürekli tartıldığım için :)geçen hafta yaptığım diyeti haftasonundan dolayı yok sayıyorum.onun için kilom 67dir diyorum.

canim gelin artik motivasyon acisindan iyi oluyor...suan kilon kac zeyascim????

Selam kizlar
Semos bende seni doğurdu sandım canım
İyi olmana sevindim...

Zeyas sende gel canım eskisi gibi hirslanalim..

Yeni ark hoşgeldiniz...

Adacim bencede sadece yuru kas yapan spordan uzak dur bende yürüyorum baya fark etti vucudumm..lesileyide tavsiye ederim kızlar dehşet inceltiyor

İyi geceler arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyrm. Akşam yemeğini erken yiyip zayıflamayı çok duydum denemel istyrm katı diyetler yapamıyrm bu yöntem benm içn daha iyi. Onbir aylık bi kızım var onu da emziriyorum. İsmini hatırlamıyrm ama burda 14 kilo veren bi arkadaş vardı sadece yürüyüş mü ysptı vücudnda deformasyon sarkma falan oldu mu merak ediyorum

Günaydın kızlarr... dışarda kar var hava buz gibi üstüne kombimiz bozuldu ısıtıcıyla ısınmaya çalışıyoruz. Diyete bugün itibari ile adapte olmaya çalışacağım.güzel bir kahvaltı yaptım arada kahve içerim akşamada haşlama tavuk yerim. Koşu bandında 40 dk spor artı olarakta atlayabilidğim kadar ip atlarım. İp atlamak mükemmel bir olay kızlar diyet yapmadığım halde kilo almayışımı ip atlamaya borçluyum.
canim gelin artik motivasyon acisindan iyi oluyor...suan kilon kac zeyascim????

Canım 67.7 kiloyum.geldim bakalım 65 olmak istiyorum tekrar..

Akşam kaçamak yaptımadet olacagım onun etkisiyle iştahım açık. ..Bu gün 7 den sonra bişey yememeye gayret edeceğim hergün saati azaltıp 5 e doğru gideceğim. .
menüm
sabah:tost ve Nescafe
öğle:sebze yemeği ve yoğurt
akşam:barbunya yemeği ve salata
su da içemiyorum bitki çayı da...
spor yapmaya calışıcam bakalım.

Merhaba Kızlar ,

Sabah karatay kahvaltısı ama yine bir yumurta

öğle
büyük bir bardakta ayran

akşam
et sote ve yoğurt

şimdi 1 saat yürüyüş yapacam sabahta dışarıda 1 saat kızımla yürüdük gerçi o çok yavaş yürüyor pek spor gibi olmuyor ))

dün akşam canım deli gibi tatlı istedi amaaaa yemedim sütle tarçın yaptım çok iyi geldi tatlı isteğim gitti....

kendimi diyetteyim diye şartlamıyorum sağlıklı besleniyorum paketli ürünler yook ...hamur işi yok ekmek yok diğerlerinden acıkırsam saat 17.00 geçmediyse yiyiorum....inşallah tartılarda bana cevap verir

kuzum uyanmadan başlayayım spora yine gelirim byeeeeee

1 saat yürüyüş yaptim 5 dakika twist yaptim..60 ip atladim. Zeyas sen ne kadar ip atliyorsun gunde ??? ip atlarken arada duruyormusun yani ben bugun 30 yaptim nefes aldim 1 dakika falan sonra 30 daha yaptim..

1 saat yürüyüş yaptim 5 dakika twist yaptim..60 ip atladim. Zeyas sen ne kadar ip atliyorsun gunde ??? ip atlarken arada duruyormusun yani ben bugun 30 yaptim nefes aldim 1 dakika falan sonra 30 daha yaptim..
ben tek seferde 100 atlıyorum adacım zamanla artırıtsın sene. Aklıma geldikçe atlıyorum 300 400 günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…