Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kizlar...
Ben bu aralar diet filan baya bosladim valla moralim bozuk cok sacim dökülüyor
Yinede yarindan itibaren kendimi cok sikmadan devam .
Ada sende vitamin iynelleri fayda ettimi? Bende bu haftada b 12 sinirda cikti onunda tedavisine basladim.

Herkese merhaba benim 20 kilo fazlam var bu yöntemi duydum ama hiç denemedim ama tsh degerim normalin üstünde doktor ilaç verdi ama inşallah faydası olur

canim haftada bir b12 ignesi vuruluyorum cok iyi geldi simdilik saclarim daha az dokuluyor vucud kuvvetimde artti.....ilk baslarda istah actti ama gecici sonra kontrol edebiliyorsun..

Merhaba arkadaşlar, benimde 4-5 kg vermem gerekiyor. Nasıl bir diyet formülü bu yapanlar biraz bilgi verebilirmisiniz ? Yani ne yiyoruz bi rejim listesi felan varmı? Yoksa sadece 17:00 den sonra mı yemiyoruz. Napıyoruz :))) tşk.

Başlarda çok dikkat edenler olmuş ,baya sayfalar okumuştum. ..hatta derin isimli bir arkadaş 10 küsür kilo vermişti,belki daha fazladır ama ben oraya kadar okuyabildim. Benim kız kardeşim geçen sene bu şekilde çok kilo verdi hatta hiç olmadığı kadar zayıf artık. .ben 2 haftadır yapıyorum ama cumartesi pazar bozmuştum ona ramen kendimi incelmiş hissediyorum.ve bu 5den sonra yememe olayı hem hücre yeniliyor hem cildi gençleştiriyor haberin olsun ben bu kısmından çok etkilendim de :) birkaç gün zorlanırsın sonra alışıyor insan valla...kahvaltıda 2yumurta ye beyaz ekmek yeme mesela,5e kadar 2 meyve ye ,yoğurt ye hatta acıkırsan sebzeli etli bi yemek ye..porsiyonları küçült..5den sonra da bitki çayları iç ..ben kiraz sapı yla ısırgan otu kaynatıp içtim bi ara,kandaki crp yi düşürüyor(bende yüksekti de)ama tok tuttuğunu farkettim...yani tok demeyimde :)açlığı bastırıyor diyelim...

Tşk. Ederim arkadaşım, cevabın için. Peki gün içinde sadece yediklerimize dikkat edicez. Birde saat 17.00den sonra hiç mi bişi yiyip içmiyoruz yani bir parlak süt felan. Çok sordum ya

Merhaba Kzılar ,

Sabah karatay kahvaltısı

öğle
bir küçük kase haşlanmış yeşil mercimek
ayran

akşam
zeytinyağlı kabak

artık akşamları elma sirkeli su içiyorum büyük bir bardakta aç karnına içemiyorum midem yanıyor.....dün sporda çok yormuşum kendimi sabaha kadar bacaklarım kaslarım ağrıdı .. kas ağrısından gece kaç kere uyandım yürüyüş bandında 6,7 de yürümüştüm sanırım o biraz zorladı.....bugun zorlamayacam kendimi ne kadar yapabilirsem o kadar yürüyecem vucudu alıştıracam sonra ip atlayacam twist yapacam ama toplamda 1 saat spor yapmış olurmuyum bilmiyorum akşama yazarım...

şimdi bedeniz spora kaçar )

Merhaba Kızlar

Yine hızımı alamadımmm yürüyüş bandına çıktım niyetim 30 dakika yürümekti ama vucudum o kadar açılmışki 30 dakika kesmedi beni 1 saat yürüdüm ...5 dakika twist yaptım 110 ip atladım.. bugunun sporunu kapattım ))

Merhaba Kizlar
Kahvalti:2 dilim ekmek yaninda krem peynir ve sallam
Öylen: 1 tost
Aksam:1 tabak pirasa
2 dilim cikolatali kek

Dünden beri tatli krizlerim vardi bugün regel oldum,

Merhaba kızlar

yarindan itibarwn gecen sene bu zamanlar baslamis oldugum diyetime dönüyorum..soyleki gecen sene yumurta yemiyordum az yogurt tuketiyordum.hafta sonlari kacamak yapmama ragmen hafta ici hep kilo veriyordum 1.5 ay deniyecem daha sonra saglikli yeme planina yavas yavas gecerim boyle yavas yavas bile kilo gitmiyor benimde sabrim kalmayinca motivasyonum bozuluyor....uc ogun yiyordum yemeklere saldirmoyordum simdi iki ogun yapmaya çalışıyorum ama cook acikmis oluyorum.. eski
diyetim kan grubuna goreydi simdi tam onun gibi degilde ona yakin yapacam...

he valla fistigim tam 3 hafta kaldi :)
heycan basladi artik, gun sayiyorum... Hayirlisi olsun bakalim, pazartesi gunu doktor kontrolum var insallah hersey yolundadir haber ederim sizlerede

Nesilim sen 59 u koruyomusun simdi? :) masallah sana tatliskom

selam datlimmmmm,
hehe dur kiz cancazim 3 hafta var daha
yeni kizla ilgileniyorum i$ yerinde, kizin anlamasi biraz KIT, 4 hafta oldu halaaa anlamadigi seyelr var...

Senin yeni is nasil gidiyor bakem? iyice alistinmi artik?
senin isi ögrenmen ne kadar zaman aldi masumcum? benim bu kiz anlamiyo nomissizim

burdayim baliko, zaman buldukca giriyorum, haftaya son i$ haftam. Sonra 2 hafta evdeyim, insallah duzenli girerim

adacim selam, pek takip edemedim ama, ara ara gordum doktora falan gitmissin, insulin direnci mi cikti?
Ondan mi kilo veremiyorsun?

Gunaydin kizlar..

Gunduz firsat bulamam diye simdi selam vereyim ddm..

Semooo, benim kuzum 3 hafta erken dogmustu.. sen her an hazirlikli ol bitanem.. yogunlugunu tahmin ediyorum ama bizi habersiz birakma..
59 u daha koruyacak kadar degil ama goruyorum ufak ufak diyelim.. onunda hakkindan gelicem..
Senin son durum ne, kac oldun?

Sisi gecen yaz benimde deli gibi dokuluyodu.. avuc avuc avuc seklinde.. suan gunde 1- 2 tel.. sampuanima dogum kontrol hapi ve b vitamini ampul koyuyorum. Tavsiye ederim. Ilgilenirsen detay veririm..

Adacim bencede onceden guzel kilo veriyodun sen, tekrar dene bakalim..

naber marian?
nasil gidiyor, salladinmi kiz diyeti
İyidir ne olsun amann sıkıntılı günler geçiriyorum salladım;(
63,600 gördüm bu sabah..kilo vermişim o da stresten gitti sanırım. ..düzenli spora basliyacam artık..sen naptın az kaldı artıkk:)

Semocum seni görmek güzel kayboldun )) az kalmış meleğini kucağına almana hadi hayırlı doğumlar canım yeğenimizin resmini bekliyoruz )))

Canım , insülin varmış ama ileri düzeyde değil dedi dr ısrarla spor ve yedikleirne dikkat edersen kırarsın dedi ilaca başlamaya gerek yok şimdilik dedi... 2 ay sonra kontrol var eğer hiç kıramamışsam ilaç verecek sanırım...

Merhaba NES, evet artık eski diyetime döndüm böyle olmuyor yumurtada yesem öğle acıkıyorum yemesemde acıkıyorum en iyisi eski diyetime döneyim önce biraz kilo kaybedeyim moralim yerine gelsin sonra sağlıklı beslenme şekline döneyim..

ayyyy inan bıktım akşam elimde tel sürekli hangi diyet ne yapmalıyım oku oku sıkıldım artık....sürekli daldan dala atlıyor gibiyim ama sonuç alamayınca motivasyon gidiyor... Ama gözle görülür cidden bir incelme var kıyafetlerimden bile fark ediyorum ama tartı bir türlü - göstermiyor hep aynı aynı gösteriyor tartı bozuldumu acaba diye düşündüm ama eşim iş yerinde tartılıyor buraya geliyor hemen hemen aynı çıkıyor en fazla 100 -200 oynuyor....

spora devam kuzum uyudu başlarım birazdan ....

İyidir ne olsun amann sıkıntılı günler geçiriyorum salladım;(
63,600 gördüm bu sabah..kilo vermişim o da stresten gitti sanırım. ..düzenli spora basliyacam artık..sen naptın az kaldı artıkk:)
Maşallah ne güzel gidiyor kilolalar canım darısı başıma hayırdır iş stresimi ? ben strese girince daha çok kilo alıyorum sarıyorum kendimi tatlılara )) iyi kilo veriyorsun sıkma canını hiçbirşeye spor yap inan insan spor yapınca mutlu hissediyor ve daha sağlıklı düşünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…