Bir sürü iş ailevi vs canımm ..allah bundan kötü etmesin...Maşallah ne güzel gidiyor kilolalar canım darısı başıma hayırdır iş stresimi ? ben strese girince daha çok kilo alıyorum sarıyorum kendimi tatlılara)) iyi kilo veriyorsun sıkma canını hiçbirşeye spor yap inan insan spor yapınca mutlu hissediyor ve daha sağlıklı düşünüyor...
Sen ne ilacı kullanıyorsun ki??birde bişey dicem spora yenimi başladın?yeni başladığında çünkü kilo artıyor tartı da, bir kaç güne geri iner ,3hafta sonrada asıl iniş başlar. ..ilacı merak ettim,diyet ilacı falan mı??gunaydin
Kilom 70 gecen hafta 69.4
Ne yaman çelişki diye bagirasim var artik
Diyet spor ilaç +600
Sen ne ilacı kullanıyorsun ki??birde bişey dicem spora yenimi başladın?yeni başladığında çünkü kilo artıyor tartı da, bir kaç güne geri iner ,3hafta sonrada asıl iniş başlar. ..ilacı merak ettim,diyet ilacı falan mı??
Kızlar benide listeye eklermisiniz.ben 2 haftadır yapıyorum da geçen cuma 67li bişeydim hatırlamıyorum küsürünü,dün aksam 7de yedim,misafirim var ve akşam biraz kabak çekirdeği yememe ramen 66.6 çıktım. ..demekki dün 5de bitseydi yemek kesin 66.2 falan çıkardım. .
İnersin yaa boşver ,bozma moralini...valla ben kilo veriyorsam herkes verir :)çok fazla kilo sorunu olan biri olmadım hiç,ilk çocuğum 4buçuk yaşında,o doğduktan sonra bi 8kilo falan almıştım.sporla vermiştim..bu ikinci doğum baya bir uğraştırdı beni,58-60arası iyiyim ben.73.7ile başladım diyetlereHoşgeldin öncelikle
Yok cnm diyet ilacı değil insulin direncim var onun için ilaç kullanıyorum.
Sporda 9 şubatta başladım iki haftadır yani evet ilk başladığında sisiyor kaslar ama gecwn hafta 600 gr gitmişti bu hafta gitmemiş
Ama kahvaltı yaptım baya bi yedim WC te gittim tartildim 69.8 geldim demekki az durup tartilsam inecektir tarti
ayyyy tebrikler 2 haftada süper gerçekten ben iki haftada 1 kilo versem göbek atacam ayyyy neler yapıyorum hergün spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum ama sonuç +300İnersin yaa boşver ,bozma moralini...valla ben kilo veriyorsam herkes verir :)çok fazla kilo sorunu olan biri olmadım hiç,ilk çocuğum 4buçuk yaşında,o doğduktan sonra bi 8kilo falan almıştım.sporla vermiştim..bu ikinci doğum baya bir uğraştırdı beni,58-60arası iyiyim ben.73.7ile başladım diyetlere2haftadır da 5den sonra yememeye başladım,bence en kolayı bu.bugün 66.6yım..bence olacak bu sefer....normalde çok zor veririm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?