Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ee ozaman yarınki tartıda bakalım kaç çıkıcam 1. haftam bu hafta çünkü inşallah vermişimdir yarın sabahki tartıma bakim

Bu sabah tartıldım 64.500 cıktım..Artı oldumm Hep misafirliğe gittiğim yerlerde yaptıgım aksam kaçamaklarıım yüzünden oldu bu...Bu aksam en gec 8 de kapatıcam yemek olayını...
Yarından itibaren aksamları spordan sonra sadece meyve yerim..bakalım diyet listelerinasıl olacak çok heyecanlıyım yaza fit gireceğim inşallah:)

nerdesiniz kizlar herkes birakti sanirim bende koptummm....spor salonuna kayit yaptırdım sali başlıyorum haftada 3 gun gidecem değişiklik olsun daha duzenli spor olur benim icin diye düşündüm...

nerdesiniz kizlar herkes birakti sanirim bende koptummm....spor salonuna kayit yaptırdım sali başlıyorum haftada 3 gun gidecem değişiklik olsun daha duzenli spor olur benim icin diye düşündüm...

Ben de bu aksam başlıyorum. .

merhabalar... ben akşam 5 olmasa da en geç 7 gibi bitiriyorum yeme işini. gerçi çayın yanında bisküvi atıştırıyorum ama :)
12 mart perşembe: 63.0
13 mart cuma: 62.7

hadi bakalım hayırlısı...

merhabalar... ben akşam 5 olmasa da en geç 7 gibi bitiriyorum yeme işini. gerçi çayın yanında bisküvi atıştırıyorum ama :)
12 mart perşembe: 63.0
13 mart cuma: 62.7

hadi bakalım hayırlısı...
Nasıll yaniii aksam bıskuvı mı varr

Ben de spora gittim müthiş terledim çok güzeldi...Böyle gidersem 1 ay sonunda fit olurum. .Yalnız kilomu tam belirleyemedimEvdeki tartıdan fazla çıktı..Gerçi tok karna çıktım ama bakalım. .yarın sabah kac cıkıcam...

Günaydın kızlaaaaaar
63.8ile bugüne başlıyorum...ben bu hafta 2 gün(Perşembe ve cuma)elma diyeti yaptım,etkisi tartışmasız süperrr...birkaç aydır gözümde çok büyütmütüm elma diyetini ama hiç zor değildi...hani 5den sonra yemiyoruzya,ben akşam saat 9 dan sonrayı zor geçiriyordum .elmada da aynı his var ama daha rahat bence...

Slm kızlar ben 25yaşında 160 boydayım kilom şuan 61.9 bende hergün spor artı bugün ip atlamaya başladım 63 tüm başlangıçta ben 4ten sonra yemiyorum ve bebek de istiyorum bir talihsiz kürtaj geçirdim bebişim gelirse 6 ya kadar sürer belki ama yine de dikkat etmeli hedef 54

Bu arada benim haftada bir Kilo verdiren sporum var pump it up diye yorucu biraz ama tek ihtiyaç youtube ve siz alet filan yok bende başladım eskiden olduğu gibi eskiden 8 Kilo iki ayda kalıcı vermiştim 6 ay da yiyerek geri aldım hepsini yine vereceğim

Mgul (61.9) (yeni)

28/02 - 07/03 Mariana .. (78,0) - (toplam -13.00) ... - 63,600 (- gram)

Ada ... (75.0) - (toplam -03.00) ... - 73,100 (-gram)

Semo ... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.3 - (-gram) (hamiş)

Sisilm ... ( 67.9) - (toplam -07.5) ... 59,70 - (- gram)

Nesil ... (72.0) - (toplam -12.0) ... - 60.30...60.30 (AYNI)

Masum ... (71.0) - (toplam -03.3) ... - 70,00 ( - gram)

Zeyas ... (75.0) - (toplam -12.3) ... 68,2 - 68,7 (+500 gram)

Hedef52 ... (66,5) - (toplam -1 .0) ... 65,4-65,5 (+100 gram )

Çisenaz....(75,5) - (yeni başlıyorum)...

CGN2010...(67.3)-(toplam -2.300)...(67...-66.6...-65.3...-65(-300)

Mgul (61.9) (yeni)

günaydın kızlar biraz canlansın topik gelin bakalım merak ediyorum sizleri

Günaydın kızlar nerdesiniz?
Ada zeyas yoksunuz ortada..
Semoşum doğum mu yaptın acaba merak ettim ..

Semo canım bişey soracağım anladığım kadarıyla hamilesin topiği dört gündür kurcalıyorum bende kürtaj oldum bir ay korundum doktoruma göre başlamam lazım ama Kilo da aldım fazlalıkları atmak istiyorum velhasıl şimdi ben bu diyeti yapınca sporla yapıyorum ve hamile kalırsam farkına varmadan zarar verir miyim tecruben vardır sporum aerobik tarzında cevaplarsan çok teşekkür ederim inş sağlıklı gelir bebişin ayrıca kızının dolabı harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…