canım ya sanki özgecanla konuşuyormuşum gibi oluyor o fotograf oradayken.Allah rahmet eylesin.merhabalar sizlere bişey sormak istiyorum
sadece akşam 17 den sonra keserekmi kilo veriyorsunuz
yoksa gündüzde herşeye dikkat ediyormusunuz? ve mesela akşam yemeğinde ne yiyerek günü kapatıyorsunuz?
öyle demeakşamları 5ten sonra acıkınca ne yiyosunuz bende denemek istiyorum ama acıkırım siz napıyosunuz canlarım
evet çaylar güzel fikir yoğurt olur mu peki ?öyle deme. iyi yersen acıkmazsın aslında iyi yemek ekmeği bol yemek de değil onu yaptığım da oldu. misal oruçluydum iftarda saat 5,30 gibi 1 kıymalı pideyi yedim. valla yarısında doydum ama çok güzeldi 1 pideyi güplettim.
ilk zaman saat 5 gibi protein içeren gıdalar tüket,kaliteli beslen o zaman acıkmıyorsun. sadece seni oyalayacak birşeye ihtiyaç duyarsın. bitki çayı demle kendine git gel onu iç. mesela maydanoz çayı iç ya da lahana çayı... ya da daha sevimli olsun diyorsan tatlandırıcılı limonata yap kendine ama şekler kullanma . bak
ilk günkü içeceğim limonataydı.
aradigim siteyi buldum:) benden buyuk destek sana o zaman ben dogumdan sinra verdgim kilolari geri akdim boyum 168 kilom 65 eskiden 53 tumyani en azindan benim 10 kilo vermem lazim esimle yaris girdik oda spor yapiyo ama evde oldgum icin ben en fazla isinma harektleri acma germe yapiyom onlarda ne kadr faydali bilmiyomMerhaba arkadaşlar.
Öncelikle böyle bi topic var ama o daat 18:00 den sonrası için geçerli, gelin burda akşam 5 ten sonra yemeyerek kilo verelim hep beraber iradeyle. Bi çok tanıdığım 5 ten sonra yemeyerek ayda 5 kilo falan verdiler. Ben artık bugünden itibaren bu yöntemi uyguluycam sizde uygulayın inanın işe yarıyor. Uygulayanlar buraya yazarsa sevinirim.
Akşam 5 ten sonra yemediğiniz taktirde inanın sabah tartıda eksileri görcez :)
Ben 20 yaşındayım boyum kısa 160 kilom fazla 66.5 bu akşamdan itibaren başlıyorum. Şuan regliyim bittikten sonra günde 2.5 litre su ve biraZda yediklerime dikkat ederek güçlendiricem.. Bide benim ki idda eğer 55 kilo olursa erkek arkadaşım adımı kalıcı dövme yapıcak koluna:))
Destek olalım birbirimize lütfen canlı tutalım bu topici :))
tam beni anlatmışsın bende aynen yazdıklarını uyguladım zamanınsa ama bayağıdır motivasyon falan kalmadı bende birkaç kiloda aldım üstüne.senin bu yazını okuyınca şevk geldi tekrar.canım ya sanki özgecanla konuşuyormuşum gibi oluyor o fotograf oradayken.Allah rahmet eylesin.
soruna kendi adıma cevap vereyim benim 2 ilkem var akşam saat 6dan sonra yememek ve arada yememek. haftasonunları ne arada yememeye dikkat edebiliyorum ne de fazla yememeye. hafta içi daha dikkatliyim.
akşam yemeğini ilk zaman hafifletmeye çalışmadım aksine son dakika golü atar gibi saat 6ya doğru karnımı güzelce doyuruyordum. bugün 13. günüm zannediyorum. ilk 4-5 gün saat 6 dan sonra bişey yememek için kendime 1 litrelik kaplarda farklı farklı çaylar yaptım,rezene,papatya,maydanoz sonra onlar olmadan da oldu.
son 1 haftadır da akşam yemeğimi de hafifletiyorum. smoothy, meyve yoğurt gibi şeyler yiyorum.
canımın çektiği şeyleri sabaha saklıyorum misal 2 gündür sabahları 5-6 tatlı kaşığı sütlaç yiyorum. unuttum menüye eklemeyi ama canım akşamki kurufasulyeden çekti sabah 3 kaşık pilavla 2-3 kaşık kuru fasulye bile yedim( işte sabah kurufasulye yiyebilecek bir midem olduğu için bu kilodayım )
akşamdan kendimi tuttuğum bişey yoksa sabah bazen diyet bazen de ortalama bir kahvaltı yapıyorum. ama öğleye özellikle ete ve leziz şeylere yükleniyorum. ekmeği az yemeye çalışıyorum.
daha önce 6dan sonra yemeyi 3 hafta kadar kesmiştim. gün içinde dikkat etmeyince insan kilo almıyor ama yerinde sayıyor.
bunu uygulayan ve 70ten 52ye düşen biri ' ben bu şekilde kilo veremiyorum' diyen bir arkaşa demiş ki ' asıl kilşo 1. aydan sıonra gitmeye başlıyor''
benim amacım da en az 2 ay sabretmek. 2aydan sonra ne olur inşallah devam etmeyi düşünüyorum. çünkü çok rahatım.
yiyemediğim hiç birşey yok. akşam yemek yeme derdi yok:)
tek sıkıntım önceden akşamalara sebze yapardım şimdi yetişmediği için yiyemiyorum. zaten bayıldığım için değil sağlıklı diye yerdim bir de dolaptan çıkart ısıtgaliba sebze yemeği ve salatalrı sabah kahvaltısına monte edicem bu gidişle
BENCEDE YAPALIM MASUMCUM BEN HALLEDERİM YARIN İNŞ.[/QUOTE]Selam kızlar
Bende gecen hafta sonu çok kacirdigim için
Bu hafta hep fazla rakam gördüm bildirim yapalım kızlar liste yapılsın bence yine
evet çaylar güzel fikir yoğurt olur mu peki ?
ben zaten kahvaltıyı 10-11 gibi yapıyorum acıkana kadar saat 4-5 oluyo o saatlerde misal 3 köfte salata yoğurt felan olur dimi canım ?
Basarili olan var mo biz 3. Gunumuzdeyiz
Ben inat ettim bu defa ki esim hic bir diyeyi devam etyiremeyen biri olmasina karsin bu defa o da inatci. Insallah vericez. Yuruyusle birlikte yapiyoruz.6dan once kofte ayran yogurt super.6dan sonra yogurt diyorsan bence gerek yok:) ben insallah bu sekilde bir de kalorilik diyet yapicam:)
50sayfa falan takip ettim kk forumda uzun sure yapan bulamadim.ama 1aydan sobra gidecek kilolar o yuzden en az 2ay sabir gerek
Basarili olan var mo biz 3. Gunumuzdeyiz
6dan once kofte ayran yogurt super.6dan sonra yogurt diyorsan bence gerek yok:) ben insallah bu sekilde bir de kalorilik diyet yapicam:)
50sayfa falan takip ettim kk forumda uzun sure yapan bulamadim.ama 1aydan sobra gidecek kilolar o yuzden en az 2ay sabir gerek
arkadaşlar bu listedeki 12-13 kiloların tamamı akşam saat 5ten sonra yemeyerek mi gitti?28/02 - 07/03
Mariana .. (78,0) - (toplam -13.00) ... - 63,600 (- gram)
Ada ... (75.0) - (toplam -03.00) ... - 73,100 (-gram)
Semo ... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.3 - (-gram) (hamiş)
Sisilm ... ( 67.9) - (toplam -07.5) ... 59,70 - (- gram)
Nesil ... (72.0) - (toplam -12.0) ... - 60.30...60.30 (AYNI)
Masum ... (71.0) - (toplam -03.3) ... - 70,00 ( - gram)
Zeyas ... (75.0) - (toplam -12.3) ... 68,2 - 68,7 (+500 gram)
Hedef52 ... (66,5) - (toplam -1 .0) ... 65,4-65,5 (+100 gram )
KIZLAR LİSTEYİ ELİMDEN GELDİĞİNCE TOPARLADIM YENİ GELEN ARKADAŞLARDAN HEDEF52 Yİ EKLEDİM BAŞKA VARSA KENDİNİ LİSTENİN SONUNA EKLESİN.NORMALDE BİR HAFTA SONRA EKLİYORDUK LİSTEYE AMA BU SEFERLİK BÖYLE OLSUN... ÖPÜYORUM SİZLERİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?