Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Uhuuu tatlislar ben geldim, gecen hafta pazar melegimi kucagima aldim cok sukur elhamdullilah.

Rabbim isteyen herkese versin!
Dunya nin en guzel duygusu anne olmak sanirim, annelik cok kutsal anne olduktan sonra insan anliyor :)

Hepinizi coook cooooook ozledim, en yakin zamanda araniza geliyorum bomba gibi

Optum hepinizi tek tek <3

Slm, sporu tavsiye etmiyorum heleki kurtaj olduysan daha dikkatli olman lazim.

Birincisi kafana hic takma, gun sayip iliskiye girmem lazim piskolojisine hele hic bulasm derim.

Ve saglikli beslenmene dikkat et, sglikli vucatta saglikli yumurta olur (buda hamile kalma şansini arttirir)

Bence kan testi yaptir ve eksik bir vitaminin varmi ona baktir:
Oncelikle:
Demir
Kalsium
D vitamini
Folik asit
Bunlara baktirmani tavsiye ederim.

Kiloya gelince, kac kilosun bilmiyorum ama dert edip stress yapma derim.
*saglikli beslen, seker, ekmek, gazli iceceklere cok dikkat et.
*Gittigin yerlere yuruyerek gitmeye calis.
* gec saatte kesinlikle bi sey yeme.

Selam kizlar..

Semocum allah bagislasin.. :) allah nazarlardan saklasin.. toparlan gel, firsat buldukca habersiz birakma bizi.. :)

slm kızlar
2 hafta 6 dan sonra yemddim.
3 hafta tamam bu oturdu şimdi sırada diyet var dedim. 1300 çok diyenler olmuş ama 1. gün tamama d a2. gün ilk ara öğünden sonra bi açlık vurdu...sonra o günü ve geçen haftayı yiyerek kapattım. tek suçlu diyet değildi galiba ben öyle yapmak istedim
tekrar toparlanmam lazım...bugün spor salonu baktım. normalde öğlenleri yürüyüm epeydir hava soğukyağmurlu vs. diye çıkmaya çıkmaya tembelleşmişim. en azından tembelliğüimi ataraım. b
ilmiyorum. ben de motive olunca herşeyi br arada yapmak isterim motive değilsem de hiç birşey yapasım gelmez....hofff...

canım çok ayrıntılı güzel yazmışsın teşekkr ederim kürtajdan sonra 1,5 ay bekledim spor yapabilmek için başladım yeni ama bıraksam mı ki şimdi evet gün filan yumurtlama testleri uğraştım ettim 6.denemede boş kese dediler oldu ama maalesef sonu kürtaj artık oluruna bıralıyorum 161 boy 61 kiloyum şu an hedefim 54 fazlalıklarımı vermek istiyorum hamile kalmadan ama hamile kalmayı da istiyorum bakalım hayırlısı hiç kan yaptırmadım ama gebeyken başlarda çok yaptılar bidaha gitsem mi kiolduğum ilçe küçük imkan yok doktor filan ama 1 ay sonra kayseriye yerleşiyoruz orda daha iyi olacak inş folik asit almaya bugün başladım tekrar bakalım belenmem gün içinde iyi 4 ten sonra hiç yemiyorum ben etsüt yoğurt kepekliekmek öğünler bunlar meyve sebze ..

sağlıklı olsun inş hep yawrun canım :)

Semom canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat oldu inss:)))))

Kızlar toparlanmak lazimm
Ben köy lo veremiyorum 68.3 biktim bi 68 lerdenn

Merhaba kızlar,ben sanırım 5haftadır bu yöntemi yapıyorum,etkisi oldu ama size tavsiyem,3günlük elma diyeti yapın,çok zor kilo verenlerdenim bunu birçok kez söylemişimdir,benim kilo vermemi elma hızlandırdı...ki harfi harfine uygulamadım..bazen 1tane grisini yedim,bi kere kahvaltıda nutellalı ekmek yedim
Mesela 1haşlanmış yumurta diyor diyette ama ben 2 yumurta yiyorum...ve motivasyonum arttı...

Tebrik ederim canım...Allah analı babalı bübüyütsün

elma dietini ilk kez duydum nette var mı yaptığın diyet bakayım bi şok diyet sayılıyor mu peki bu bende 61 de çakılı kaldım 4 gündür bakalım

5 haftada kaç kilo gitti canm

Günaydın kızlar....Ben de döndüm artık aranıza...Aksam 6 dan sonra bişi yemedim dün...sonra spora gıttum...pilates yapıyorum...Diyet yapmaayacagım..Sadece aksam en gec 6 dan sonra yemeyi keseceğim.Bünyem zayıf düşecek çünkü haftada 3 gün pilates..
Son kilom 65.100 gr...Artı cıkıyorum nedense ..
menüm
sabah: 1 yumurta tavada peynir domates salatalık nescafe
öğle:yyok çünkü gec yaptım kahvaltıyı..
aksam:kkabak yemegi ve yogurt...
bol su içerim. ..ggece acıkırsam meyve yiyebilirim...

5 haftada kaç kilo gitti canm
5hafta önce 5den sonra yememeye başladım."en son geçen hafta 65 dim(67.3veya 67.5le başladım onu tam hatırlamıyorum.ama gecen hafta 3gün elma yedim 63.5im..
Tam anlamıyla diyete Sadık değildim :)yinede kilo verdim.
Sabah kahvaltı yapıyorsun ,ben 2haşlanmış yumurta 1 veya 1buçuk tost...domates biber zeytin..zaten tıka basa doyuyorsun.günde 2veya3 fincan yeşil çay ve 3litre su.
Sonra her 2saatte yeşil elma..akşam 8de bitirdim ben elmayı...yeşil elma tok tutuyor kızlar dayanamam sanmayın...aslında bu 15günlük bir diyet ama ben 3er gün yapıyorum.geçen hafta Çarşamba başladım Cumartesi de akşama kadar gittim ama akşam bişeyler yedim az da olsa...dün yine başladım mesela ama akşam 2tane grisini yedim yine...yarın tartılırım bildiririm yine...

Merhaba kızlar ,

uzun zamandır yazmıyorum çünkü diyette yapmıyorum sporda yapmıyorum..... bugun spor salonunda başlayacağım akşamaları 2 saat.... bugun diyete başladım inşallah sonunu getirebilirim şu b12 feci iştah açtı ama artık yavaş yavaş etkisi kayboluyor gibi...... sürekli acıkıyordum bir ara......

Semocum , gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün kokla yerimize

Anneli çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah....

Merhaba kızlar ,

birazdan spora başlayacağım dün akşam spor salonuna gittim 1 saat 45 dakika spor yaptım çok iyi geldi haftanın 3 günü orada yapacam diğer günler evde... değişiklik olsun istedim .

diyet yapmaya çalışıyorum akşam5 ten sonra bişey yemiyorum ... sadece çay ve su içiyorum .

dün akşam 19,30 da gelince spordan anca duş falan derken bayağı geç oluyor sadece çay ve su doyuruyor.....

spora başlayayım görüşürüzzzzzzz ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…