Semo canım bişey soracağım anladığım kadarıyla hamilesin topiği dört gündür kurcalıyorum bende kürtaj oldum bir ay korundum doktoruma göre başlamam lazım ama Kilo da aldım fazlalıkları atmak istiyorum velhasıl şimdi ben bu diyeti yapınca sporla yapıyorum ve hamile kalırsam farkına varmadan zarar verir miyim tecruben vardır sporum aerobik tarzında cevaplarsan çok teşekkür ederim inş sağlıklı gelir bebişin ayrıca kızının dolabı harikaydı
canım çok ayrıntılı güzel yazmışsın teşekkr ederim kürtajdan sonra 1,5 ay bekledim spor yapabilmek için başladım yeni ama bıraksam mı ki şimdiSlm, sporu tavsiye etmiyorum heleki kurtaj olduysan daha dikkatli olman lazim.
Birincisi kafana hic takma, gun sayip iliskiye girmem lazim piskolojisine hele hic bulasm derim.
Ve saglikli beslenmene dikkat et, sglikli vucatta saglikli yumurta olur (buda hamile kalma şansini arttirir)
Bence kan testi yaptir ve eksik bir vitaminin varmi ona baktir:
Oncelikle:
Demir
Kalsium
D vitamini
Folik asit
Bunlara baktirmani tavsiye ederim.
Kiloya gelince, kac kilosun bilmiyorum ama dert edip stress yapma derim.
*saglikli beslen, seker, ekmek, gazli iceceklere cok dikkat et.
*Gittigin yerlere yuruyerek gitmeye calis.
* gec saatte kesinlikle bi sey yeme.
sağlıklı olsun inş hep yawrun canım :)Uhuuu tatlislar ben geldim, gecen hafta pazar melegimi kucagima aldim cok sukur elhamdullilah.
Rabbim isteyen herkese versin!
Dunya nin en guzel duygusu anne olmak sanirim, annelik cok kutsal anne olduktan sonra insan anliyor :)
Hepinizi coook cooooook ozledim, en yakin zamanda araniza geliyorum bomba gibi
Optum hepinizi tek tek <3
Canım senin yöntemin neSemom canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat oldu inss:)))))
Kızlar toparlanmak lazimm
Ben köy lo veremiyorum 68.3 biktim bi 68 lerdenn
Ben haftada bir Kilo veriyorumSemom canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat oldu inss:)))))
Kızlar toparlanmak lazimm
Ben köy lo veremiyorum 68.3 biktim bi 68 lerdenn
Tebrik ederim canım...Allah analı babalı bübüyütsünSlm, sporu tavsiye etmiyorum heleki kurtaj olduysan daha dikkatli olman lazim.
Birincisi kafana hic takma, gun sayip iliskiye girmem lazim piskolojisine hele hic bulasm derim.
Ve saglikli beslenmene dikkat et, sglikli vucatta saglikli yumurta olur (buda hamile kalma şansini arttirir)
Bence kan testi yaptir ve eksik bir vitaminin varmi ona baktir:
Oncelikle:
Demir
Kalsium
D vitamini
Folik asit
Bunlara baktirmani tavsiye ederim.
Kiloya gelince, kac kilosun bilmiyorum ama dert edip stress yapma derim.
*saglikli beslen, seker, ekmek, gazli iceceklere cok dikkat et.
*Gittigin yerlere yuruyerek gitmeye calis.
* gec saatte kesinlikle bi sey yeme.
elma dietini ilk kez duydum nette var mı yaptığın diyet bakayım bi şok diyet sayılıyor mu peki bu bende 61 de çakılı kaldım 4 gündür bakalımMerhaba kızlar,ben sanırım 5haftadır bu yöntemi yapıyorum,etkisi oldu ama size tavsiyem,3günlük elma diyeti yapın,çok zor kilo verenlerdenim bunu birçok kez söylemişimdir,benim kilo vermemi elma hızlandırdı...ki harfi harfine uygulamadım..bazen 1tane grisini yedim,bi kere kahvaltıda nutellalı ekmek yedim
Mesela 1haşlanmış yumurta diyor diyette ama ben 2 yumurta yiyorum...ve motivasyonum arttı...
5 haftada kaç kilo gitti canmMerhaba kızlar,ben sanırım 5haftadır bu yöntemi yapıyorum,etkisi oldu ama size tavsiyem,3günlük elma diyeti yapın,çok zor kilo verenlerdenim bunu birçok kez söylemişimdir,benim kilo vermemi elma hızlandırdı...ki harfi harfine uygulamadım..bazen 1tane grisini yedim,bi kere kahvaltıda nutellalı ekmek yedim
Mesela 1haşlanmış yumurta diyor diyette ama ben 2 yumurta yiyorum...ve motivasyonum arttı...
5hafta önce 5den sonra yememeye başladım."en son geçen hafta 65 dim(67.3veya 67.5le başladım onu tam hatırlamıyorum.ama gecen hafta 3gün elma yedim 63.5im..5 haftada kaç kilo gitti canm
Uhuuu tatlislar ben geldim, gecen hafta pazar melegimi kucagima aldim cok sukur elhamdullilah.
Rabbim isteyen herkese versin!
Dunya nin en guzel duygusu anne olmak sanirim, annelik cok kutsal anne olduktan sonra insan anliyor :)
Hepinizi coook cooooook ozledim, en yakin zamanda araniza geliyorum bomba gibi
Optum hepinizi tek tek <3
Ben haftada bir Kilo veriyorummaşallah
30 mu verdinWow maşallah sana ama 30 kilo verince duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?