Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben hep evde yaparım sporumu pump it up youtube da var iyi eiritiyo aç ve yap sadce meselm bu

kızlar izin verirsenin az kişiyiz zaten bu kadar kişi devam ederek ben bi liste yapayım mı düzenli her cumartesi bildirim yapınca tablo güncellerim filan olur mu acaba okuyan herkes cevap yazsın bunu kafama göre yapma hakkım yok tabi

ben hep evde yaparım sporumu pump it up youtube da var iyi eiritiyo aç ve yap sadce meselm bu

Bende hep evde yapardım ama sıkıldım ortam değişikliğine ihtiyacım vardı en azından 2 ay spor salonu + evde devam ederim... başkalarını spor yaparken görmek insanı daha çok gaza getiriyor daha çok yapasın geliyor )) pump it up bakarım.... evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var onları yapmak bana zevkli geliyor ....

Listeye gelince düzenli yapan birine ihtiyaç var aslında bana uyar yaparsan sevinirim....bu arada güncellerken benim kilomu sil baştan yazarmısın ben ilk baştan başlamak istiyorum sanki yeni gelmişim aranıza gibi kilom şuan 73.500 şimdiden teşekkürler...

pump it up baktım şimdi eğlenceli gözüküyor spora gitmediğim günler evde yürüyüşle ısındıktan sonra yapabilirim )

Bana uyar...Telden giriyorum. .benim kilo da şimdi 65.100
bu arada diyet yapıyor musun canım...haftada 1 kılo vermek çok iyi

Zaten pek ilgilenen yok ,ben kendim eklemiştim...valla ilgilen bencede,geçtiğimiz Cumartesi ni yazmamıştım zaten,63,7ydi Cumartesi ...kilo veren varmı bu arada son haftalarda?.uygulayanları yazalım bence...

Bana uyar...Telden giriyorum. .benim kilo da şimdi 65.100
bu arada diyet yapıyor musun canım...haftada 1 kılo vermek çok iyi
Aslında benim pek diyet gibi sayılmaz istediğimi yiyorum şerbeti tatlılar hariç çok ağır şeyler filan.. Dikkat ediyorum ara öğün çalıştığım için zor olsa da yapıyorum mesela 61.9 dan 61.4 é düştüm cumartesi nden beri yazmıştım da ama bu ara dörtten sonra yemiyorum ben sadece şekersiz çay ve su üç litreye yakın içiyorum.. Pump it up ı hergün 35 dk kadar yapıyorum eğlenceli de zaman su gibi akıyor.. Böyle canım benim programım

Ewet bu spor eğlenceli ve terlemeye n beni bile terletiyo

Zaten pek ilgilenen yok ,ben kendim eklemiştim...valla ilgilen bencede,geçtiğimiz Cumartesi ni yazmamıştım zaten,63,7ydi Cumartesi ...kilo veren varmı bu arada son haftalarda?.uygulayanları yazalım bence...
Ben listeyi güncelleyeyim bildirim gelmezse artık cumartesileri o zaman ekleme çıkarma yaparız

1. Mariana ------------------->63,100
  2. Ada------------------------>73,500
  3. Semo----------------------> 81.3
  4. Sisilm----------------------> 59,70
  5. Nesil----------------------->60.30
  6. Masum---------------------> 70,00
  7. Zeyas----------------------> 68,7
  8. Hedef52------------------->65,5
  9. Çisenaz-------------------->75,5
  10. CGN2010------------------>63.7
  11. mgul----------------------->61.400

Eklentiler

• images (2).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
verdiğimiz her eksi kiloyu yanda parantez açıp yazacağım arkadaşlar.. kilo vermeyip alırsak ismimiz kırmızı renkte görünecek cumartsi bildirim günümüz.. motive edici resimler paylaşacağız günler su gibi akıyor, azmedip çıtır olacağız sonuç olarak verdiğimz her eksi kilo veya gram eklenecek paranteze

tabi aldığımız gramlar da yansıyacak paranteze kilo güncellenmesi her hafta cumartesi yapılacak

BENIDE EKLERMISINIZ.BENIMDE VERMEM GEREKEN 7 KILO VAR.KABUL EDERSENIZ BENIM KILOM 62.3

Günaydın kızlar. Ben uzun süre önce 75 kilodan 45 e düşmüştüm 3 4 senede boyum 155 cm. Ancak son bir kaç ayda düzenli yemek yiyemediğim için kilo aldım. Bugün başlıyacağım bakalım inşallah kilo verebilirim :/ Beni de eklerseniz çok sevinirimm :))

Selam fistiklar.. :)

Ben de diyet yapamiom bu ara ama verdigim kilomu sabitledim sayilir. 60 in icinde geziyorum surekli.. Hava biraz yumusasin, aksam yuruyuslerime baslarim.

Zeyasssss.. iyice kayboldun kusum..

Adacim.. sen ne ara 73 e ciktin.. uzuldum okuyunca simdi.. spor insallah iyi gelir..

Maria plates bildigim kadariyla kaslara yonelik bir calisma, arti cikman normal ama kesin cok incelirsin..

Mgul.. liste olayini ustlenmene bende sevindim. Daha once semo yapiodu, bebis gelince yapamio artik.. bir suredir musait oldukca ben yapiodum ama bildirimler duzensiz olunca bende bosladim acikcasi.. simdi yine duzenli tutariz umarim..

Opuom hepinizi, kendinize cici bakin.. :)

Şişkinlik var bende .diyet yapamıyorum ama diyet yapacak mıyım bilemedim. ..kimi spor yaparken diyet yapma diyor.....

Selamherkese

Gul çok iyi olmuş bencede liste yapman
Her hafta bildirelim yine

Günler su gibi geciyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…