- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ben hep evde yaparım sporumu pump it up youtube da var iyi eiritiyo aç ve yap sadce meselm buMerhaba kızlar ,
birazdan spora başlayacağım dün akşam spor salonuna gittim 1 saat 45 dakika spor yaptım çok iyi geldi haftanın 3 günü orada yapacam diğer günler evde... değişiklik olsun istedim .
diyet yapmaya çalışıyorum akşam5 ten sonra bişey yemiyorum ... sadece çay ve su içiyorum .
dün akşam 19,30 da gelince spordan anca duş falan derken bayağı geç oluyor sadece çay ve su doyuruyor.....
spora başlayayım görüşürüzzzzzzz))))
kızlar izin verirsenin az kişiyiz zaten bu kadar kişi devam ederek ben bi liste yapayım mı düzenli her cumartesi bildirim yapınca tablo güncellerim filan olur mu acaba okuyan herkes cevap yazsın bunu kafama göre yapma hakkım yok tabi28/02 - 07/03 Mariana .. (78,0) - (toplam -13.00) ... - 63,600 (- gram)
Ada ... (75.0) - (toplam -03.00) ... - 73,100 (-gram)
Semo ... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.3 - (-gram) (hamiş)
Sisilm ... ( 67.9) - (toplam -07.5) ... 59,70 - (- gram)
Nesil ... (72.0) - (toplam -12.0) ... - 60.30...60.30 (AYNI)
Masum ... (71.0) - (toplam -03.3) ... - 70,00 ( - gram)
Zeyas ... (75.0) - (toplam -12.3) ... 68,2 - 68,7 (+500 gram)
Hedef52 ... (66,5) - (toplam -1 .0) ... 65,4-65,5 (+100 gram )
Çisenaz....(75,5) - (yeni başlıyorum)...
CGN2010...(67.3)-(toplam -2.300)...(67...-66.6...-65.3...-65(-300)
Mgul (61.9) (yeni)
ben hep evde yaparım sporumu pump it up youtube da var iyi eiritiyo aç ve yap sadce meselm bu
Zaten pek ilgilenen yok ,ben kendim eklemiştim...valla ilgilen bencede,geçtiğimiz Cumartesi ni yazmamıştım zaten,63,7ydi Cumartesi ...kilo veren varmı bu arada son haftalarda?.uygulayanları yazalım bence...kızlar izin verirsenin az kişiyiz zaten bu kadar kişi devam ederek ben bi liste yapayım mı düzenli her cumartesi bildirim yapınca tablo güncellerim filan olur mu acaba okuyan herkes cevap yazsın bunu kafama göre yapma hakkım yok tabi
Aslında benim pek diyet gibi sayılmaz istediğimi yiyorum şerbeti tatlılar hariç çok ağır şeyler filan.. Dikkat ediyorum ara öğün çalıştığım için zor olsa da yapıyorum mesela 61.9 dan 61.4 é düştüm cumartesi nden beri yazmıştım daBana uyar...Telden giriyorum. .benim kilo da şimdi 65.100
bu arada diyet yapıyor musun canım...haftada 1 kılo vermek çok iyi
Ewet bu spor eğlenceli ve terlemeye n beni bile terletiyoBende hep evde yapardım ama sıkıldım ortam değişikliğine ihtiyacım vardı en azından 2 ay spor salonu + evde devam ederim... başkalarını spor yaparken görmek insanı daha çok gaza getiriyor daha çok yapasın geliyor)) pump it up bakarım.... evde yürüyüş bandım ve eliptik bisikletim var onları yapmak bana zevkli geliyor ....
Listeye gelince düzenli yapan birine ihtiyaç var aslında bana uyar yaparsan sevinirim....bu arada güncellerken benim kilomu sil baştan yazarmısın ben ilk baştan başlamak istiyorum sanki yeni gelmişim aranıza gibi kilom şuan 73.500 şimdiden teşekkürler...
Ben listeyi güncelleyeyim bildirim gelmezse artık cumartesileri o zaman ekleme çıkarma yaparızZaten pek ilgilenen yok ,ben kendim eklemiştim...valla ilgilen bencede,geçtiğimiz Cumartesi ni yazmamıştım zaten,63,7ydi Cumartesi ...kilo veren varmı bu arada son haftalarda?.uygulayanları yazalım bence...
verdiğimiz her eksi kiloyu yanda parantez açıp yazacağım arkadaşlar.. kilo vermeyip alırsak ismimiz kırmızı renkte görünecek cumartsi bildirim günümüz.. motive edici resimler paylaşacağız günler su gibi akıyor, azmedip çıtır olacağız
- Mariana ------------------->63,100
- Ada------------------------>73,500
- Semo----------------------> 81.3
- Sisilm----------------------> 59,70
- Nesil----------------------->60.30
- Masum---------------------> 70,00
- Zeyas----------------------> 68,7
- Hedef52------------------->65,5
- Çisenaz-------------------->75,5
- CGN2010------------------>65
- mgul----------------------->61.400
BENIDE EKLERMISINIZ.BENIMDE VERMEM GEREKEN 7 KILO VAR.KABUL EDERSENIZ BENIM KILOM 62.3verdiğimiz her eksi kiloyu yanda parantez açıp yazacağım arkadaşlar.. kilo vermeyip alırsak ismimiz kırmızı renkte görünecek cumartsi bildirim günümüz.. motive edici resimler paylaşacağız günler su gibi akıyor, azmedip çıtır olacağızsonuç olarak verdiğimz her eksi kilo veya gram eklenecek paranteze
Her cumartesi düzenli kilo bildirimi şartımız var canım ona göre ekleyelimBENIDE EKLERMISINIZ.BENIMDE VERMEM GEREKEN 7 KILO VAR.KABUL EDERSENIZ BENIM KILOM 62.3
Her cumartesi düzenli kilo bildirimi şartımız var canım ona göre ekleyelim
Şişkinlik var bende .diyet yapamıyorum amaSelam fistiklar.. :)
Ben de diyet yapamiom bu ara ama verdigim kilomu sabitledim sayilir. 60 in icinde geziyorum surekli.. Hava biraz yumusasin, aksam yuruyuslerime baslarim.
Zeyasssss.. iyice kayboldun kusum..
Adacim.. sen ne ara 73 e ciktin..uzuldum okuyunca simdi.. spor insallah iyi gelir..
Maria plates bildigim kadariyla kaslara yonelik bir calisma, arti cikman normal ama kesin cok incelirsin..
Mgul.. liste olayini ustlenmene bende sevindim. Daha once semo yapiodu, bebis gelince yapamio artik.. bir suredir musait oldukca ben yapiodum ama bildirimler duzensiz olunca bende bosladim acikcasi.. simdi yine duzenli tutariz umarim..
Opuom hepinizi, kendinize cici bakin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?