Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Şişkinlik var bende .diyet yapamıyorum ama diyet yapacak mıyım bilemedim. ..kimi spor yaparken diyet yapma diyor.....
Mariana dün tv de Gürkan Kubilay vardı,ben bir önceki doğumumdan sonrada bi 8-10kiloyla uğraşmıştım,ozamanda da son 2kiloya kadar spor yapmamıştım."biryerden duymuşum ve kulağıma yer etmiş yağ çokken spor yapılmaz diye.dün Gürkan Kubilay da bunu söyledi,diyet yaparken haftada sadece 150dakika yürüyün yeter dedi..vücudunuzu daha kötü bir şekle sokarsınız dedi..

Canım benim kemik agırlıgım var...Etim sıkı...Görünüşümde abeslik yok...Sıkılasmak için gidiyorum spora...Bölgesel incelmeek için. .Çünkü artık yüzden ve belden zayıflamaaya başlıyorum o yüzden. .Bünyem düşmüş zaten. .Halsizim iki gündür...Akşam gec saatte yemiyorum..Gün içinde diyetiim yok..Yaptım ve tansiyonunm düşüyor artık..Bünyem kabul etmiyor artık diyeti ve yapamıyorum. ..Sadece ekmeği çıkartıcam hayatımmdan tamamen...Baska türlü olmucak..

canım her cumartesi bildirim günüolacak ve bildirim yapanı listeye ekleriz tabi

geçmiş olsun marina

1. Mariana ------------------->63,100
  2. Ada------------------------>73,500
  3. Semo----------------------> 81.3
  4. Sisilm----------------------> 59,70
  5. Nesil----------------------->60.30
  6. Masum---------------------> 70,00
  7. Zeyas----------------------> 68,7
  8. Hedef52------------------->65,5
  9. Çisenaz-------------------->75,5
  10. CGN2010------------------>63.7
  11. mgul----------------------->61.400
  12. titizkokosh----------------->62.3

Merhaba kızlar...Menümü paylaşayım. ..
sabah:1 yumurta tavada
peynir domates salatalık ve nescafe
ara yok kahvaltı gec yaptım..
öğle de boş gecer. .
aksam:bol salata ve makarna
ardından spora gidicem..Gelince de çok aç olursaam 1 kase yogurt yada 1 elma yerim...Kendiimi çok kasmadan bu şekilde devam edeceğim şimdilik. ..Akşamları yememeye özen göstericem...Tabiki bol su da içicem...Bitki Çayı içemiyorummidem bulanıyor. .
Yarın tartıda kac cikarım bilmem. ..
kilom 65.100
yanlış yazılmış düzenleyebilirmisiniz..Telden giriyorum ben..

arkadaşlar merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorumilk defa yazıyorum 8 ay önce doğum yaptım 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim sezeryan doğum yaptım 8 ay içinde 18 kiloyu verdim ama 56 kiloya düşmek istiyorum ama diyette istikrar sağlayamıyorum tek yapabildiğim şey beş ten sonra bişey yememek bana da yardımcı olmak isterseniz aranıza alırsanız sizle birllikte bunu gerçekleştirmek isterim

Tamam Marina benim şimdiye kadar yediklerim üç dilim ekmek iki yumurta zeytin peynir kısacası 570 kalori lik aldım şimdi misafirliğe gideceğiz umarım çok yemem ama aşırı bir şişkinlik var atamıyorum yapmadığım şey kalmadı yarın tartıda kaç olurum bilmem normalde 60.9 olmam gerekiyor bir haftada bir Kilo.. Ama bakalım işte şişkinlikten görmeyebilirim

Canım hoşgeldin buraya takılır her cumartesi kilonu bildirirsen olur tabiki

Bitki çayı iç aksama. .ödem atarsın..haftada 1 kilo mu? Nasıl ki o..ben de yapayım

Ben de yeni katıldım inş. ben de sizler gibi verebilirim yorumları okuyunca yapabilirim gibi geldi

Benim kahvalti:
2dilim dogal ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates, salatalik
öğle:
1elma, nescafe
aksamda yemekten 3-4KASIK yerim artik

Yesilcay ve 2 lt su hergun fix zaten

Selam kızlar
Acaip yedim aksama yürür kilo bildirimi yaparım sabahtan hafta sonu protein günü yapcammm

Bitki çayı iç aksama. .ödem atarsın..haftada 1 kilo mu? Nasıl ki o..ben de yapayım
Sporum pump it up 40 dk sını yapıyorum 3 lt su ve şerbetli tatlılar, kek, çikolata abur cubur hiç yok. Bazen 6adet i geçmeden çerezler yiyorum onlardaki yağ kilo aldırmayan cinsten ama az yersen öyle. Meyveler filan aralarda dörtten sonra yemiyorum tatlım böyle.. Her yemekten azar azar yerim börek pasta yok ekmek üç dilimi geçmem. Yeşil kahve bitki çayları hiçbir şey kâr etmedi canım ya halen kötüyüm ben sağol

Anladım canım..Adet şişkinliği mi acaba? Diyetin gayet iyi. ..Benim kaçamaklarıım oluyor gün içinde. ..Ama daha eve çikolata vs almıcam....Bu aksam yemeden vücudumu kendi haline bırakıcam..Müthiş şişkinim bende..Ödem var sanırım. .Yada spordan dolayı kaslarda ödem olmuş olabilir. ..Ekmeği tamamen çıkarıcam hayatımdan..O bile farkeder zaten. ..

ben bildiğiniz dibine vurdum 4 gibi pizza patattse kızartması kola yedim içtim akşam 7 de lahana salatası yedim daha da bişey yemem kocişim benim diyetimi çok sabote ediyor.Çünkü iddiaya girdik gelecek hafta 61 e düşersem bana marka çanta alacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…