Mariana dün tv de Gürkan Kubilay vardı,ben bir önceki doğumumdan sonrada bi 8-10kiloyla uğraşmıştım,ozamanda da son 2kiloya kadar spor yapmamıştım."biryerden duymuşum ve kulağıma yer etmiş yağ çokken spor yapılmaz diye.dün Gürkan Kubilay da bunu söyledi,diyet yaparken haftada sadece 150dakika yürüyün yeter dedi..vücudunuzu daha kötü bir şekle sokarsınız dedi..Şişkinlik var bende .diyet yapamıyorum amadiyet yapacak mıyım bilemedim. ..kimi spor yaparken diyet yapma diyor.....
Canım benim kemik agırlıgım var...Etim sıkı...Görünüşümde abeslik yok...Sıkılasmak için gidiyorum spora...Bölgesel incelmeek için. .Çünkü artık yüzden ve belden zayıflamaaya başlıyorum o yüzden. .Bünyem düşmüş zaten. .Halsizim iki gündür...Akşam gec saatte yemiyorum..Gün içinde diyetiim yok..Yaptım ve tansiyonunm düşüyor artık..Bünyem kabul etmiyor artık diyeti ve yapamıyorum. ..Sadece ekmeği çıkartıcam hayatımmdan tamamen...Baska türlü olmucak..Mariana dün tv de Gürkan Kubilay vardı,ben bir önceki doğumumdan sonrada bi 8-10kiloyla uğraşmıştım,ozamanda da son 2kiloya kadar spor yapmamıştım."biryerden duymuşum ve kulağıma yer etmiş yağ çokken spor yapılmaz diye.dün Gürkan Kubilay da bunu söyledi,diyet yaparken haftada sadece 150dakika yürüyün yeter dedi..vücudunuzu daha kötü bir şekle sokarsınız dedi..
canım her cumartesi bildirim günüolacak ve bildirim yapanı listeye ekleriz tabiGünaydın kızlar. Ben uzun süre önce 75 kilodan 45 e düşmüştüm 3 4 senede boyum 155 cm. Ancak son bir kaç ayda düzenli yemek yiyemediğim için kilo aldım. Bugün başlıyacağım bakalım inşallah kilo verebilirim :/ Beni de eklerseniz çok sevinirimm :))
geçmiş olsun marinaCanım benim kemik agırlıgım var...Etim sıkı...Görünüşümde abeslik yok...Sıkılasmak için gidiyorum spora...Bölgesel incelmeek için. .Çünkü artık yüzden ve belden zayıflamaaya başlıyorum o yüzden. .Bünyem düşmüş zaten. .Halsizim iki gündür...Akşam gec saatte yemiyorum..Gün içinde diyetiim yok..Yaptım ve tansiyonunm düşüyor artık..Bünyem kabul etmiyor artık diyeti ve yapamıyorum. ..Sadece ekmeği çıkartıcam hayatımmdan tamamen...Baska türlü olmucak..
bende hem spor hemde diyet yapıyorum 30 dk aerobikŞişkinlik var bende .diyet yapamıyorum amadiyet yapacak mıyım bilemedim. ..kimi spor yaparken diyet yapma diyor.....
Tesekkürler. ..geçmiş olsun marina
Sabah mesajina cevap yazmisyim ama simdi göremiyorum yazdigm mesaji.canım her cumartesi bildirim günüolacak ve bildirim yapanı listeye ekleriz tabi
Tamam MarinaMerhaba kızlar...Menümü paylaşayım. ..
sabah:1 yumurta tavada
peynir domates salatalık ve nescafe
ara yok kahvaltı gec yaptım..
öğle de boş gecer. .
aksam:bol salata ve makarna
ardından spora gidicem..Gelince de çok aç olursaam 1 kase yogurt yada 1 elma yerim...Kendiimi çok kasmadan bu şekilde devam edeceğim şimdilik. ..Akşamları yememeye özen göstericem...Tabiki bol su da içicem...Bitki Çayı içemiyorummidem bulanıyor. .
Yarın tartıda kac cikarım bilmem. ..
kilom 65.100
yanlış yazılmış düzenleyebilirmisiniz..Telden giriyorum ben..
Canım hoşgeldin buraya takılır her cumartesi kilonu bildirirsen olur tabikiarkadaşlar merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorumilk defa yazıyorum 8 ay önce doğum yaptım 62 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim sezeryan doğum yaptım 8 ay içinde 18 kiloyu verdim ama 56 kiloya düşmek istiyorum ama diyette istikrar sağlayamıyorum tek yapabildiğim şey beş ten sonra bişey yememek bana da yardımcı olmak isterseniz aranıza alırsanız sizle birllikte bunu gerçekleştirmek isterim
Bitki çayı iç aksama. .ödem atarsın..haftada 1 kilo mu? Nasıl ki o..ben de yapayımTamam Marinabenim şimdiye kadar yediklerim üç dilim ekmek iki yumurta zeytin peynir kısacası 570 kalori lik aldım şimdi misafirliğe gideceğiz umarım çok yemem ama aşırı bir şişkinlik var atamıyorum yapmadığım şey kalmadı yarın tartıda kaç olurum bilmem normalde 60.9 olmam gerekiyor bir haftada bir Kilo.. Ama bakalım işte şişkinlikten görmeyebilirim
Sporum pump it up 40 dk sını yapıyorum 3 lt su ve şerbetli tatlılar, kek, çikolata abur cubur hiç yok. Bazen 6adet i geçmeden çerezler yiyorum onlardaki yağ kilo aldırmayan cinsten ama az yersen öyle. Meyveler filan aralarda dörtten sonra yemiyorum tatlım böyle.. Her yemekten azar azar yerim börek pasta yok ekmek üç dilimi geçmem. Yeşil kahve bitki çayları hiçbir şey kâr etmedi canım ya halen kötüyüm ben sağolBitki çayı iç aksama. .ödem atarsın..haftada 1 kilo mu? Nasıl ki o..ben de yapayım
Anladım canım..Adet şişkinliği mi acaba? Diyetin gayet iyi. ..Benim kaçamaklarıım oluyor gün içinde. ..Ama daha eve çikolata vs almıcam....Bu aksam yemeden vücudumu kendi haline bırakıcam..Müthiş şişkinim bende..Ödem var sanırım. .Yada spordan dolayı kaslarda ödem olmuş olabilir. ..Ekmeği tamamen çıkarıcam hayatımdan..O bile farkeder zaten. ..Sporum pump it up 40 dk sını yapıyorum 3 lt su ve şerbetli tatlılar, kek, çikolata abur cubur hiç yok. Bazen 6adet i geçmeden çerezler yiyorum onlardaki yağ kilo aldırmayan cinsten ama az yersen öyle. Meyveler filan aralarda dörtten sonra yemiyorum tatlım böyle.. Her yemekten azar azar yerim börek pasta yok ekmek üç dilimi geçmem. Yeşil kahve bitki çayları hiçbir şey kâr etmedi canım ya halen kötüyüm ben sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?