Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydin kizlar..

Ben regl oncesi donemdeyim.. yeni basliyo..
O yuzden gunlerdir gram oynamio tarti..
Bu sabah 61.80 gordum..

Baslangic: 61.50
Bu hafta: 61.80
Gelen: 300
Hedef: 58

çok az olmuş cn kahvaltı bir yumurta yeseydin barii

Kizlar bi ark. b-fite gidio.. 2 haftada 2,5 kilo vermis. Ic yagdan hic verememis.. hocasida bi icecek onermis.. birkac kez yaptim, tadi fena degil..
Odem attiriyonus..
1 elma
1 salatalik
4-5 dal maydonoz, hep sapi hem yapragi
1 bardak su yada 1 sise soda
Yarim yada bir limon
Robottan gecirip sabah ac karnina iciliyo
Haftada 4 kez filan mumkunse..

Gecen hafta 2 gun yaptim, bi fark olmadi bende, ama kabiz gibiydim..
Bu sabahta yaptim, kahvalti yerine, simdi kahve iciyorum.. bu gun biraz sivi takilicam.. belki atarim siskinligimi..

Kızlar bende karatay diyetine son gaz devam
Sabah
1 yumurta
4-5 zeytin
Ceviz beyaz peynir
Öğle
kırmızı et sote üzerine yoğurt dökdüm
Akşam
Salata
150 gr köfte
Canımmmm acayip tatlı çekti sütü kaynatıp içine tarçın çubukları attım
Yarında eve hurma alcam canım tatlı çekince 1 tane yerim bariiievet kızlar ne zaman tartılıyoruz yarınmı

Canim masumda demis, az ama gunduzu dedigin gibi hafif gecirirsen aksam telafi olur.. rahat rahat yersin paluklari..

Kizlar yaaa.. ctesi tartilmak daha iyi olmazmiydi.. hafta sonu siskinligi persembeye anca iniyo.. cumada kararlimisiniz?

Canim masumda demis, az ama gunduzu dedigin gibi hafif gecirirsen aksam telafi olur.. rahat rahat yersin paluklari..
HOŞGELDİN ŞEKERİM MUHABBETİNİ ÖZLEDİK SENİDE TABİKİ , AYNEN BALIK ÇOK YARARLI VE HERGÜN YAPILAN BİŞİ DİİL KENDİMİ AKŞAMA SAKLCAM YOOO SU AN GAYETTE İYİYİM AÇLIK YOK

1.ÇİSENAZ

BAŞLANGIÇ KİLO : 77,10

09/10/15 : 76.100

HEDEF KİLO : 70,00
Tebriklerrrrrr canım ne güzel vermişsin benimde 77.100 dü en son baktığımda bugün eşime dedim 1.500 kg gitti bellimi diye şöyle bir baktıdöt göbek aynı duruyor ne vermesi dedi anca 10 kilo verirsem belli olur kanımca

TATLIM BİLDİRİM YAPTINMI SEN, EVET 1 KİLO İNDİ AMA TAM KARATAY YAPMIYORUM BEN CANIM YAAA HAFTADA 2 GÜN EKMEK YİYORUM SANDİVİÇ Bİ GÜN Bİ GÜNDE SABAH TOST GİBİ, AKŞAM YEMEMEK SÜPER YAAA VEDE KESİNLİKLE 2 YADA 2,5 ÖĞÜN YİYORUM

tartılma günü

cuma günü oldugunda eve sabah kalktıımızda vucut biraz şişoluyor filann ama
en aızndna ogün nete herkes daha sık giriyor ve insanlar birbileirne yorum yapabiliyor

ama ctesi oldugunda
ssadece bildirim yapıpçıkabiliyoruz ama artık herkesde akıllı teller var
oylama yapalımona göre karar verelimm

Masumcum gecen donemde de ctesiden cumaya gectiimizde dagilmistik hepimiz.. cuma sabah bildirim yapinca erken saliyoruz bence.. ctesiden yana benim oyum.. :)

Ahahaha.. benim esimde ilk 5 kiloda fark varmi diye sordugumda, biraz yanaklarin coktu sanki demisti.. merakli gozlerle seni takip etmesini zevkle izle sadece.. o farkedene kadar sen bisey deme.. cok keyifli oluyo.. :)))))

Bi gram bile veremedim Bu hafta fazla kacirdim ondan olsa gerek

kızlar sizde fikrinizi söylyin
cuma mı ? cumartesi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…