Sabahı çeçil peynirle geçiştirdim, şütlü türk kahvesi içiyorum su anda, mandalina getirdim yanıma meyve yicem bide, öğlene gene tavuklu salata yiycem saat 1e doğru yaparım. 3e kadarda mandalinalarımı yerim, akşama balık yiycem çünkü. ben haftada 2 gün ekmek yiyorum bu arada kızlar.
Gunaydin kizlar..
Ben regl oncesi donemdeyim.. yeni basliyo..
O yuzden gunlerdir gram oynamio tarti..
Bu sabah 61.80 gordum..
Baslangic: 61.50
Bu hafta: 61.80
Gelen: 300
Hedef: 58
Ya deme oyle canim yaaa.. bi is var basimda.. bitmio bitmio.. yaptikca artiyo sanki..oo kimlerii görüyorumm
Canim masumda demis, az ama gunduzu dedigin gibi hafif gecirirsen aksam telafi olur.. rahat rahat yersin paluklari..Sabahı çeçil peynirle geçiştirdim, şütlü türk kahvesi içiyorum su anda, mandalina getirdim yanıma meyve yicem bide, öğlene gene tavuklu salata yiycem saat 1e doğru yaparım. 3e kadarda mandalinalarımı yerim, akşama balık yiycem çünkü. ben haftada 2 gün ekmek yiyorum bu arada kızlar.
HOŞGELDİN ŞEKERİM MUHABBETİNİ ÖZLEDİK SENİDE TABİKİ , AYNEN BALIK ÇOK YARARLI VE HERGÜN YAPILAN BİŞİ DİİL KENDİMİ AKŞAMA SAKLCAM YOOO SU AN GAYETTE İYİYİM AÇLIK YOKCanim masumda demis, az ama gunduzu dedigin gibi hafif gecirirsen aksam telafi olur.. rahat rahat yersin paluklari..
Tebriklerrrrrr canım1.ÇİSENAZ
BAŞLANGIÇ KİLO : 77,10
09/10/15 : 76.100
HEDEF KİLO : 70,00
Kizlar yaaa.. ctesi tartilmak daha iyi olmazmiydi.. hafta sonu siskinligi persembeye anca iniyo.. cumada kararlimisiniz?
TATLIM BİLDİRİM YAPTINMI SEN, EVET 1 KİLO İNDİ AMA TAM KARATAY YAPMIYORUM BEN CANIM YAAA HAFTADA 2 GÜN EKMEK YİYORUM SANDİVİÇ Bİ GÜN Bİ GÜNDE SABAH TOST GİBİ, AKŞAM YEMEMEK SÜPER YAAA VEDE KESİNLİKLE 2 YADA 2,5 ÖĞÜN YİYORUMTebriklerrrrrr canımne güzel vermişsin benimde 77.100 dü en son baktığımda bugün eşime dedim 1.500 kg gitti bellimi diye şöyle bir baktı döt göbek aynı duruyor ne vermesi dedi anca 10 kilo verirsem belli olur kanımca
Anaaaa bende cmartesi zannettim yurtdışında olduğumdan cuma günümü bitirdim bileBİLMEMKİ YA CUMA DEDİK CUMA KALSIN BİLMEM ÇOĞUNLUK NASIL İSTER
HMM NERDENSİN CANIM ORDA SU AN AKŞAMMI YOKSAMMMMAnaaaa bende cmartesi zannettim yurtdışında olduğumdan cuma günümü bitirdim bileyarın tartılayım bakim
1 kg1.ÇİSENAZ
BAŞLANGIÇ KİLO : 77,10
09/10/15 : 76.100
HEDEF KİLO : 70,00
Ahahaha.. benim esimde ilk 5 kiloda fark varmi diye sordugumda, biraz yanaklarin coktu sanki demisti.. merakli gozlerle seni takip etmesini zevkle izle sadece.. o farkedene kadar sen bisey deme.. cok keyifli oluyo.. :)))))Tebriklerrrrrr canımne güzel vermişsin benimde 77.100 dü en son baktığımda bugün eşime dedim 1.500 kg gitti bellimi diye şöyle bir baktı döt göbek aynı duruyor ne vermesi dedi anca 10 kilo verirsem belli olur kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?