- 6 Ekim 2015
- 134
- 58
- 13
- 48
zaten kimseciklere demiyorum daha önceki diyetlerimde diyet yapıyorum dediğimde herkes sözleşmiş gibi ayyy ne gerek var fiziğin yerinde 3 çoçuğun var normal kilon hiç uğraşma kendileri benden zayıflar amaçları ne anlamadım şimdi kimseciklere söylemiyorum eşimede diyet yapıyorum falan demiyorum dediğin gibi herkesler fark edene kadar ben demicem verincede zevkle keyifle izlemek kalcakAhahaha.. benim esimde ilk 5 kiloda fark varmi diye sordugumda, biraz yanaklarin coktu sanki demisti.. merakli gozlerle seni takip etmesini zevkle izle sadece.. o farkedene kadar sen bisey deme.. cok keyifli oluyo.. :)))))
zaten kimseciklere demiyorum daha önceki diyetlerimde diyet yapıyorum dediğimde herkes sözleşmiş gibi ayyy ne gerek var fiziğin yerinde 3 çoçuğun var normal kilon hiç uğraşma kendileri benden zayıflar amaçları ne anlamadım şimdi kimseciklere söylemiyorum eşimede diyet yapıyorum falan demiyorum dediğin gibi herkesler fark edene kadar ben demicem verincede zevkle keyifle izlemek kalcakhadi inşaallah
bencede cuma ama tabii çoğunluk ne derse o çünkü cumartesilere nete zor giriyorumkızlar sizde fikrinizi söylyin
cuma mı ? cumartesi mi ?
akşam 5 den sonra kesin yememeyi başarabiliyormusunuz?
muz yiecem çok seçenek yok ne yazık kiakşam yemeği olarak neler yemeyi düşünüyorsunuz?
akşam yemeği hiçmi yemiyorsunuz????muz yiecem çok seçenek yok ne yazık ki
çok acıkırsam yoğurt yerim evde
Evet cnm lokma yemiyorumakşam 5 den sonra kesin yememeyi başarabiliyormusunuz?
Hem yoğurt göbek yağları için çok iyimişmuz yiecem çok seçenek yok ne yazık ki
çok acıkırsam yoğurt yerim evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?