Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benim içinde farketmez çoğunluk ne derse uyarım o güne

Ahahaha.. benim esimde ilk 5 kiloda fark varmi diye sordugumda, biraz yanaklarin coktu sanki demisti.. merakli gozlerle seni takip etmesini zevkle izle sadece.. o farkedene kadar sen bisey deme.. cok keyifli oluyo.. :)))))
zaten kimseciklere demiyorum daha önceki diyetlerimde diyet yapıyorum dediğimde herkes sözleşmiş gibi ayyy ne gerek var fiziğin yerinde 3 çoçuğun var normal kilon hiç uğraşma kendileri benden zayıflar amaçları ne anlamadım şimdi kimseciklere söylemiyorum eşimede diyet yapıyorum falan demiyorum dediğin gibi herkesler fark edene kadar ben demicem verincede zevkle keyifle izlemek kalcak hadi inşaallah

3çocuk mu var maşallah nerde yaşıyorsun yurt dışında?

valla bende kimseye dmeiyorum hele iş yerinde hiç
demiyorum herkes gibi yemegimi alıp
otruyorum ama makarna filan almıyorum gözede batmıyor

Tavuklu salatamı yedim
karışımımı içtim
mandalina yicem ara ara

akşamki menüm

salata
balık
içersem yarım çorba

bugünkü menüm

sabah 1 ev poğaçası
öğlen tavuklu salata
akşam 1 muz
yeşil çay 1 bardak
nescafe sade 1 bardak
1 lt aşkın su şu ana kadar
eve gidince kısmetse 1saat 10 dak civarı spor yapıcam.

ben cuma günü bildirmden yanayım. işyerimde daha rahat giriyorum. hafta sonu kahvaltıydı evle coçuk...... zor gibi.

SAAT 4 TE LİSTE YAPICAM
YSMNDSC ,
GOLGE_CİCEGİ
SUKROZ
ADA81

BİLDİRİM YAPMADINIZ MI GÖREMEDİMMİ BİLDİRİM YAPMAYANLARI SİLMEK DURUMUNDA KALICAM LİSTEDEN 4E KADAR BEKLİYORUM LÜTFEN

akşam 5 den sonra kesin yememeyi başarabiliyormusunuz?

cuma olsun kızlar o halde

ama gündüz 12 ye kadar yapın bildirimleriki listede yapılsın
aman nasılsa bu hafta geçti diye salmayın hafta sonu o sebepten verilmiyor bu kilollarr

valla ben birazdan fındık ve meyve yiycem akşamda çıkmadan kefir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…