Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar
Aman hafta sonu kacamagina bulaşmanın
Sonu gelmiyor bugünden itibaren başladı cumanın yarısı haydi bakalım haftaya liste birincisi secicez

Eşim gece 1;30 da geldi ve köfte ekmek götürdü karşımda hiç ağzını bile surmedim

Kahvaltimi yaptim , bugün ki diğer ogunumde tavuk salata olcak .akşama menuleriniz paylaşım kızlar yanlislarimizi, tecrubelerimizi birlikte görelim..

Birde yılbaşına hedef koysun herkes kendine haydiii iyi hafta sonları

Mutlu hafta sonları kızlar .
Süper bir kahvaltı yaptım, biraz kaçırmış olabilirirm..Ama hafta sonu fazla yaramazlık yapmıyacağım. 4844 adım attım bu saate kadar .Gece hiç bir şey yemedim.
Cuma gününe kadar tartılmayaxağım. selamlar

Canım 77.100 bu hafta 76.800 hedefim 60 bildirim yaptım daha önce görmedin herhalde

sabah
1 adet domates
1 adet salatalık k
1 yumurta
Beyazpeynir fındık
Öğle
Yoookkkkk yoklkk
Akşam
Unsuz zevksiz tatsız tuzsuz mücver
Zeytin yağlı bakla
İki hurma arasına ceviz koydum en lezzetlisi buydu

Canım 77.100 bu hafta 76.800 hedefim 60 bildirim yaptım daha önce görmedin herhalde
tatlım selam ya listeyi 2. kez düzelttirmiyor sistem kopyala yapıştır yaparsamda bir diil 2 liste görünmesin karışıklık olmasın diye yapmadım ama süper en azından eksisin bu hafta cumaya denk getir olurmu canım bildirimini

SABAHKİ MENÜM

ETİ FORM BİSKÜVİ
KREM BEYAZ
SALATALIK
1 HAS. YUMURTA
ÇAY

ÖĞLEN
BARDAK ÇORBA SEBZELİ

HALA İŞTEYİM ÇIKINCA GEZMEYE GİDİCEZ DIŞARDA YERSEM DİKKAT EDERİM

Slm kizlarrr bende kilo vermeye calisan artik aynalardan korkan biriyim bugunden itibaren adam gibi kilo vercem 84.1 kg coktim sabah tartida hedefim bu hafta 3 kg vermek emziriyorum filan ama vercem. Inanin soz mutlu degilseniz enzirmek filan hikayeee mutlu olmak bnce kilo ilgili kendimi hantal işe yaramaz ççok cirkin bi bocek gibi hissediyorum. Eşimin beni nasil sevdigine inanamiyorum aynaya bakiyorum sisko 26 yaşında ama 38 gibi gorunen koca bi kari goruyorum bni evde boyle biri beklese gitmek istemem.

Bu derece de küskün olmayalim tabi... Kendine haksizlik ediyorsun. O kilolari da gayette vereceksin. İnaniyorum.! :)

Selam kızlar
Cise kahvaltı güzel cnm

Nurten tebrikler ama keşke bildirip yapsaydin listede olurdun bildirim gününe dikkat edelim arkadaşlar.

Derya
Bende doğum sonrası 90 li kilollardaydim cnm ve yaşım 26 idi verirsin kendine haksızlık etme ama bir haftada 3 kilo fazla cnm bekle tını bu kadar yüksek tutarsan uzulursun sonra

Menumu yazayım
Kahvaltı 5 adt buskivi
Yarım k.k süzme peynir
3 dkm sucuk
5 zeytin

Ara
İki lahana sarma

Ara
Sütlü kahve
3 kayısı

Akşam (az önce)
Bir büyük kase cacık
Avuç içi kadar 2 parça tavuk
Acı biber turşusu
2 tane bisküvi

.bugün yeme işi bitti

ooo süperrrrrrrrr
yaa maşallahhhhhh ben yapamıyorum böyleeeeeee
daha moda giremedimmmmmm

benim berbatttttt
sabah 1 porsiyon su böreği
2 küp şekerli çay x3
ara yeşil üzüm yarım mandalina yarım havuç
akşam erişte yoğurt
üzerine eşim uzun zamandan eri ilk defa aldığı için reddedemedim peynir helvası üstü dondurma
ama tadımlık yedimmmm
ve daha sonrası yine 3-4 bardak 1 er şekerli çay
toplamda 1133 kalori alarak günü kapatmış bulunmaktayımmmmm

Eylem öncelikle o küp şekerleri kesmem lazım cnm ,10 küp seker almissn bugün çok gereksiz

Ancak yazmaya firsatim oldu.
Kahvaltida 1 dilim Roggenbrot degisik bi ekmek.
1 domates
1 salatalik
5 zeytin
Beyaz peynir
Ve cay
Hepsini bitiremedim

Ve misafirlikteydim cok kacirdim
Sebzeli tavuklu Auflauf
Bi kac dilim Börek
Soslu havuclu patates
Ve makarna salatasi utandim ya (( birde kek bıde kabak tatlısı
Umudumu kestım ben sanırım

Eylem öncelikle o küp şekerleri kesmem lazım cnm ,10 küp seker almissn bugün çok gereksiz
offf işte şimdi damarıma bastın canım yaaa
o benim hiç vazgeçemediğim gereksiz bir şey ama asla vazgeçemiyom işin tuhaf yanı azaltamıyomda milim bile eksilse farkına varıyom çayı içemiyom birden kesmeyide denedim onuda beceremedim bu arada çayı aşırı severim napacam bilmiyom bildiğiniz başka bir yöntem varmı acaba???

Bi sure tatlandırıcı kulkan

Bi sure tatlandırıcı kulkan
evet onuda denedim tatlandırıcıyla içebiliyorum ama bırakınca gene aynı başa dönüyorum şekeri aynı miktarda kullanmaya devam ediyorum yani çözüm değil benim için ama haklısınız bari diyette tatlandırıcı kullanayım ok teşekkürler tekrar aklıma getirdiğiniz içinnnnn

kahvaltı 1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek 3 bardak çay 1 er şekerli

kahvaltı 1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek 3 bardak çay 1 er şekerli

Aslında alissan şekersiz çay çok daha güzel cnm bi denesen daha önce denedim demistin sanırım , ama olmuyorsa tatlandırıcı al kilon kaçtı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…