tatlım selam ya listeyi 2. kez düzelttirmiyor sistem kopyala yapıştır yaparsamda bir diil 2 liste görünmesin karışıklık olmasın diye yapmadım ama süper en azından eksisin bu hafta cumaya denk getir olurmu canım bildiriminiCanım 77.100 bu hafta 76.800 hedefim 60 bildirim yaptım daha önce görmedin herhalde
Slm kizlarrr bende kilo vermeye calisan artik aynalardan korkan biriyim bugunden itibaren adam gibi kilo vercem 84.1 kg coktim sabah tartida hedefim bu hafta 3 kg vermek emziriyorum filan ama vercem. Inanin soz mutlu degilseniz enzirmek filan hikayeee mutlu olmak bnce kilo ilgili kendimi hantal işe yaramaz ççok cirkin bi bocek gibi hissediyorum. Eşimin beni nasil sevdigine inanamiyorum aynaya bakiyorum sisko 26 yaşında ama 38 gibi gorunen koca bi kari goruyorum bni evde boyle biri beklese gitmek istemem.
ooo süperrrrrrrrrMenumu yazayım
Kahvaltı 5 adt buskivi
Yarım k.k süzme peynir
3 dkm sucuk
5 zeytin
Ara
İki lahana sarma
Ara
Sütlü kahve
3 kayısı
Akşam (az önce)
Bir büyük kase cacık
Avuç içi kadar 2 parça tavuk
Acı biber turşusu
2 tane bisküvi
.bugün yeme işi bitti
benim berbatttttt
sabah 1 porsiyon su böreği
2 küp şekerli çay x3
ara yeşil üzüm yarım mandalina yarım havuç
akşam erişte yoğurt
üzerine eşim uzun zamandan eri ilk defa aldığı için reddedemedim peynir helvası üstü dondurma
ama tadımlık yedimmmm
ve daha sonrası yine 3-4 bardak 1 er şekerli çay
toplamda 1133 kalori alarak günü kapatmış bulunmaktayımmmmm
offf işte şimdi damarıma bastın canım yaaaEylem öncelikle o küp şekerleri kesmem lazım cnm ,10 küp seker almissn bugün çok gereksiz
offf işte şimdi damarıma bastın canım yaaa
o benim hiç vazgeçemediğim gereksiz bir şey ama asla vazgeçemiyom işin tuhaf yanı azaltamıyomda milim bile eksilse farkına varıyom çayı içemiyom birden kesmeyide denedim onuda beceremedim bu arada çayı aşırı severim napacam bilmiyom bildiğiniz başka bir yöntem varmı acaba???
evet onuda denedim tatlandırıcıyla içebiliyorum ama bırakınca gene aynı başa dönüyorum şekeri aynı miktarda kullanmaya devam ediyorum yani çözüm değil benim için ama haklısınız bari diyette tatlandırıcı kullanayım ok teşekkürler tekrar aklıma getirdiğiniz içinnnnnBi sure tatlandırıcı kulkan
kahvaltı 1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek 3 bardak çay 1 er şekerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?