Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlarrr
annemlerde kaldım tartılamadım, dün akşam ise herkes sofradaydı mecbur oturdum ama mezelerden yedim, masumcumm ptesi bildirim yapıcam ama umudum yok bu hafta, oooh ne güzel herkez vermiş magic cnm aynı başladık beni geçtin valla tebriklerrrrr

Himm sen ptesi yapcaktin dimi.
Ozaman bu hafta başkası yapsın haftaya ben yapayım

Gelen giden yok kalkıp işlere dalayim bende bildirimler gelsin hadi...

Benim haftaya daha az gider regli olcam haftays

Günaydın kızlar
Bu sabah itibari ile ; 67,10 :)
Hedefim haftaya 65'i görmek .
Sonra: 55 ve sonra 52 ...............

o kadar kaçamaktan bir şey olmaz tatlım ya... hem yavaş verilen kilo geri gelmiyormuş...

166 cnm, yok yaaa diilim bence
Boyun gayet normal canım üstelik kilonda iyi gayet iyi duruyorsun önemli olan senin kendini hangi kiloda iyi hissetmen 65 kgdayken herkes süpersin derlerdi ben çok rahatsızdım mesala şimdi daha beter oldum

Sağolun kızlar morel verdiniz verenleri tebrik ederim ablamda başladı karataya benim resimleri görünce gaza geldibugünden itibaren whatsappdan diyet arkadaşı çıkdı bariiii masum menün herzaman güzel canım takip ediyorum seni bugün yediklerim
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Öğle yemedim kahvaltımı geç yaptım zaten
5 saat sonra bunu yedim azıcıkda tavuk şiş yedim

Boyun gayet normal canım üstelik kilonda iyi gayet iyi duruyorsun önemli olan senin kendini hangi kiloda iyi hissetmen 65 kgdayken herkes süpersin derlerdi ben çok rahatsızdım mesala şimdi daha beter oldum

Benimle ayni kaderi yadamissin
Bende 64 kilo iken begenmezdim şimdi 74 kilo oldum ;(

çok özürdilerim malum haftasonu olunca unutmuşum

Gecen hafta kilo. 57.90
Bugunku kilo. 57.40
Verilen 0.5
Hedef 54kg

inşallah formatım doğrudur alıntı yaptım

Burasi cok iyi herkes kilo vermis bu hafta.
Aman nazar degmesin de
Bugun yemek saatlerim degisti h.sonu malum.
Sabah kahvalti(10 da)
3 te yarim tabak sebze ve 2 kasik makarna
Aksam kiymali patlican ve salata
H.ici hep ayni duzen gittim. H.sonu 6.30 gibi kapaticam. Ama bugun sadece sabah ekmek yedim. Oglen ki iki kasik makarnayi saymazsak.
Bozmayin kararliliginizi kizlar h.sonu. Hadi goreyim sizii
a

Merhaba kizlar ,

kizim usutmus hafif atesi var miz miz burun akiyor gozler yaşarmis durumda yediginu cikariyor ilac icmiyor verince kusuyor anlami kalmiyor...bu yuzden sabahtan beri onunla uğraşıyoruz...suan biraz yogurt yedide biraz gözü acildi....kilom sabah tartildim 74.500

kizlar liste alintu yapip ekleyeyim dedim kilomu ama kimse alinti yapip eklememis sanirim tek kisi mi listeyi yapip kilolari ekliyor?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…