Ya cok tatlisin ben senin adina cok sevindim istedigin kilo hizla gelirsin. Bize gaz lazim gazDün seni geçicem diye akşam 4 defa 9 katı inip çıktım :)
tesekkurler canim .Ewet ada tek kişi yapıyor
Geçmiş olsun kızına cnm
tesekkurler canim , oyle inanin gunumuz nadil gecti anlamadik..bi aglama sizlanma ne istediginide anlamiyoruz ..Gecmis olsun Ada. Rabbim sifa versin kuzuya ins.
Onlar hasta oldu mu cok kotu; ((
Çok geçmiş olsuntesekkurler canim .
coook tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun
Hosgeldin mel00.merhabalar herkese daha yeni üye oldum fakat bu konuyu epey bir zamandır takip ediyorum :) bu arada 5ten sonra yememe işini 3-5 gün yapıp sürekli bıraktım ve sonunda böyle bir yerde benimle aynı hedefe giden insanlarla daha güzel oalcağını düşündüm. Bir de sorum olacak her gün ne yediğimizi yazmamız zorunlu mu yoksa sadece kilo raporu versek yeterli mi
Hoşbuldum :) Cevap için teşekkürler elimden geldiği kadar yazmaya çalışıcam :) benim aslında görünürde çok bir fazlalığım yok boy:1.67 kilo:60 fakat bacaklarım çok kalın bu da beni çok rahatsız ediyor bir 7-8 kilo vermek istiyorum. En çok aburcuburuda gece yediğim için 5ten sonra yememek çok akıllıca geldiHosgeldin mel00.
Iyi yapmissin gelmekle.
Menunu yaz ki yorum atalim.
Bazen insan farketmeden dozu kacirabiliyor ya da tam tersi az yiyor.
Yazarak daha kontrollu oluyor.
Boy kilo kac senin?
Canım benimde ilk hafta oldu hele ilk 3 gün delirdim ileri derecede migren var bende bazen kusmam durmuyor iğneyle durduruyor dr kiii benim bünyem bile alıştı tatlım aralarda yeşil çay yada limonlu ılık su içersen kesinlikle başın ağrımıyor keşke ilk hafta yapsaydımda o kadar acı çekmeseydim neyseki öğrendimde diğer haftalar süperim çok şükür sanada acil şifalar dilerimHerkese iyi pazarlar kizlar.
Bas agrisi var sabahtan beri. Migren tarzi; (
Sizde de oluyor mu?
Ogun aralari uzayinca oluyor benim. Alismam lazim ama bakalim. Pazara gideyim birazdan.
Ins bas agrim diner.
Burqz sebze ve salata malzemesi alayim diyorum. Hem de yuruyus olur.
Sagol cnm deniycem. Migren bahanesine yiyorum halsizlik basliyo.Canım benimde ilk hafta oldu hele ilk 3 gün delirdim ileri derecede migren var bende bazen kusmam durmuyor iğneyle durduruyor dr kiii benim bünyem bile alıştı tatlım aralarda yeşil çay yada limonlu ılık su içersen kesinlikle başın ağrımıyor keşke ilk hafta yapsaydımda o kadar acı çekmeseydim neyseki öğrendimde diğer haftalar süperim çok şükür sanada acil şifalar dilerim
Benim de boyum 1.65 kilo 72 idi gecen hafta. Sen hedef kilodasin sekerim. Bacaklar benim de kalin.Hoşbuldum :) Cevap için teşekkürler elimden geldiği kadar yazmaya çalışıcam :) benim aslında görünürde çok bir fazlalığım yok boy:1.67 kilo:60 fakat bacaklarım çok kalın bu da beni çok rahatsız ediyor bir 7-8 kilo vermek istiyorum. En çok aburcuburuda gece yediğim için 5ten sonra yememek çok akıllıca geldi
teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)Benim de boyum 1.65 kilo 72 idi gecen hafta. Sen hedef kilodasin sekerim. Bacaklar benim de kalin.
Hadi bakalum kolay gelsin
Kilo bildirimi cumartesi sabah.İlk günüm başladıAnkara'dan misafirler olduğu için bol karbonhidratlı bir gün oldu o yüzden bir armutla kapattım günü 18.10.2015 başlangıç günüm ne zamana gidecek kilolar bakalım bir de kilo bildirimleri tam olarak hangi gün yapılıyor herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?