Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Menüm
Kahvaltı
3 minik poca ( toplamı bir ev pocasi eder)
1 dlm un helvası
Sucuklu kaşarlı omlet
1 tane zeytin.

Ara
3 köfte
1 ymk makarna

Akşam ,(17;30)
Büyük bir kase tavuk çorbası

Gecmis olsun Ada. Rabbim sifa versin kuzuya ins.
Onlar hasta oldu mu cok kotu; ((
tesekkurler canim , oyle inanin gunumuz nadil gecti anlamadik..bi aglama sizlanma ne istediginide anlamiyoruz ..

evet haklisin cocuklar hasta olmasin zor oluyor...

Adacim cok gecmis olsun. Kizlar ben ptesi bildirim yapicam. Ptesi ilk listemizdeki isim sirasiyla liste yapilicak. 2. Sirada masumm vardi ama ptesi yogun oluyo dedi is yerim 3. Siradaki arkadasimiz yapabilirmi ptesi. Haftayada masumm yapar

merhabalar herkese daha yeni üye oldum fakat bu konuyu epey bir zamandır takip ediyorum :) bu arada 5ten sonra yememe işini 3-5 gün yapıp sürekli bıraktım ve sonunda böyle bir yerde benimle aynı hedefe giden insanlarla daha güzel oalcağını düşündüm. Bir de sorum olacak her gün ne yediğimizi yazmamız zorunlu mu yoksa sadece kilo raporu versek yeterli mi

Herkese iyi pazarlar kizlar.
Bas agrisi var sabahtan beri. Migren tarzi; (
Sizde de oluyor mu?
Ogun aralari uzayinca oluyor benim. Alismam lazim ama bakalim. Pazara gideyim birazdan.
Ins bas agrim diner.
Burqz sebze ve salata malzemesi alayim diyorum. Hem de yuruyus olur.

Hosgeldin mel00.
Iyi yapmissin gelmekle.
Menunu yaz ki yorum atalim.
Bazen insan farketmeden dozu kacirabiliyor ya da tam tersi az yiyor.
Yazarak daha kontrollu oluyor.
Boy kilo kac senin?

Hosgeldin mel00.
Iyi yapmissin gelmekle.
Menunu yaz ki yorum atalim.
Bazen insan farketmeden dozu kacirabiliyor ya da tam tersi az yiyor.
Yazarak daha kontrollu oluyor.
Boy kilo kac senin?
Hoşbuldum :) Cevap için teşekkürler elimden geldiği kadar yazmaya çalışıcam :) benim aslında görünürde çok bir fazlalığım yok boy:1.67 kilo:60 fakat bacaklarım çok kalın bu da beni çok rahatsız ediyor bir 7-8 kilo vermek istiyorum. En çok aburcuburuda gece yediğim için 5ten sonra yememek çok akıllıca geldi

kızlar nasıl gidiyor bugün yürüyüşe başladım 30 dk ara ara koştum arada tempolu yürüdümkızlar az vermek iyi sakın üzülmeyin bizim akrabamız olan kız 150 kgdu nasıl canına tak ettiyse elma diyeti yapıp haftada 3 kg vermiş bu 3 kg hızını kesmeden herhafta vererek 48 kgya düşmüş kaç aylardır hastanedeydi mide ameliyatı bağırsaklarda karaciğerde bide bi organını almışlar şimdi aklıma gelmedi şimdi istesede kilo alamıyormuş diş saç dökülmüş ablam sürekli tembihliyor aman çok verme diye aman dikkat edelim az verip yağdan gitsin kızlar sağlığımızdan önemli hiçbir şey yok
Sabah
Klasik kuruyemişli karatay kahvaltısı
Öğle
Salata 150 gr tahmini
1 domates yedim çok severim elma gibi yemegi
1 kiviyi 2 ye böldüm kızımla paylaştım
2-3 tane üzüm attım ağzıma
100 gr et yedim
4-5 zeytin ayyy bugün fazlamı yedim frenleyenedim ilk defa kendimi

Canım benimde ilk hafta oldu hele ilk 3 gün delirdim ileri derecede migren var bende bazen kusmam durmuyor iğneyle durduruyor dr kiii benim bünyem bile alıştı tatlım aralarda yeşil çay yada limonlu ılık su içersen kesinlikle başın ağrımıyor keşke ilk hafta yapsaydımda o kadar acı çekmeseydim neyseki öğrendimde diğer haftalar süperim çok şükür sanada acil şifalar dilerim

Sagol cnm deniycem. Migren bahanesine yiyorum halsizlik basliyo.
Boyle cok iyi hissediyorum.
Goruntu ve saglik error veriyor yani:)
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
Arada bi avuc cig badem ve findik
Ogle yagsiz kiymali yumurta ve kereviz salatasi (ne alaka demeyin besleyici ve doyurucu oldu. Az bisey z.yagi kattim)
Aksam kofte ve salata. Bi kac patates yiyebilirim. Ekmeksiz.
H.sonu boyle. H.ici daha kontrollu olur heralde. Ne dersiniz abartili mi?

Benim de boyum 1.65 kilo 72 idi gecen hafta. Sen hedef kilodasin sekerim. Bacaklar benim de kalin.
Hadi bakalum kolay gelsin

İlk günüm başladı Ankara'dan misafirler olduğu için bol karbonhidratlı bir gün oldu o yüzden bir armutla kapattım günü 18.10.2015 başlangıç günüm ne zamana gidecek kilolar bakalım bir de kilo bildirimleri tam olarak hangi gün yapılıyor herkese iyi akşamlar

Kilo bildirimi cumartesi sabah.
Hadi baklm kolay gele kilolar gide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…