Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

öyle yapıcaam işte cnm bende akşam menüsü
telk tip beslenmek yerine çeşitlilik yapıyorum cnmm ben artık
hafta sonu tb unundan kek yapıcam inşş

5 te yiycemm cnm cnm ben 5 te normal meyve için

:) kaç gündür mahvoldum meraktan bu sabah dayanamadım tartıldım ama yoğunluktan yazamadımki .
Kaç gündür afedersiniz ishal oldum 3 litre su içmektenmi . Yoksa yağdan mı gitti acaba ?
Ne zman tartılcaktık yarın mı karar verilmişti ay canlar okuyamadım ki her şeyi.

Dogum gününe davetliyim ins kacirmam fazla birde üstüne adetime iki gün ksldı

bak şimdi.... olmadı içimde bir ümit belki başı çekerim diyordum sabah bende tartıldım 64 gördüm. şimdi sen benden fazla çıkarsan olmaz bu akşam spor yapayım bari........

Ben eve yürüyerek gidicem hayatım ... ve üzerimi değişip evin ordaki koşu parkuruna gidip günlük 20 bin adımımı tamamlayacağım :) hadi bakalım :)

Ben eve yürüyerek gidicem hayatım ... ve üzerimi değişip evin ordaki koşu parkuruna gidip günlük 20 bin adımımı tamamlayacağım :) hadi bakalım :)
iyi dişli çıktın.Ben de bu saaten sonra yemek yemeyecem yeşil çay elimde.. Akşama leslie 5 mil tamamlarım. Yarın ola hayırola...

sen zaten benden zayıfsın tatlım... bakalım hangimiz daha çok fazla kilo verecek :)
sen 55 olmak istiyordun değil mi?

tatlım resimde senin dediğin gibi demiyor bence gayet iyi gözüküyorsun inan. Fit yani.
çooook mutlu oldum şimdi ama inanki tartı üzüyo beni valla öle boyumda cok uzun diil ama alamadım, ben tartıya takılıyorum ödemse okadar yeşil çaya bilmem neye inerdi yani

bak şimdi.... olmadı içimde bir ümit belki başı çekerim diyordum sabah bende tartıldım 64 gördüm. şimdi sen benden fazla çıkarsan olmaz bu akşam spor yapayım bari........
kııısss sen o tostlarla böreklerle nası indin akşamları napıyosun anlat bizde yapalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…