- 6 Ekim 2015
- 134
- 58
- 13
- 48
ya sen çok zayıfsın :=) valla bakbuda benn
şaka dimi canım bu hayırrrr diilim işte canımmmm tartı öyle demiyoooya sen çok zayıfsın :=) valla bak
ben geçen baharda yapıyordum 8 kavrulmmaış badem ve bir elma üzerine çooook az tarçın inanılmaz bağırsaklarımı çalıştırmıştı beni aslında akşam öğğünü olarak bunu yiyip günü kapata biliriz süper bir menü...
Selam kizlar..
Bende heyecanla sabahi bekliyorum..
Dikkat ettim ama sonuc alamiycam gibi..
Reglim bugun bitti ama tarti ayni..
Kizlar bu ogun gecistirmek icin cok ideal bi tarif..
Gecen sene cok yaptim ben bunu.. ama aksam saatine birakmamanizi tavsiye ederim.
Elma bile olsa aksam meyve ters sonuc veriyo bende..
tatlım resimde senin dediğin gibi demiyor bence gayet iyi gözüküyorsun inan. Fit yani.şaka dimi canım bu hayırrrr diilim işte canımmmm tartı öyle demiyooo
kızlarrrrrrrrrrrr 1,5 kilo vermisim :) 67,5 çıktım
bak şimdi.... olmadı içimde bir ümit belki başı çekerim diyordum sabah bende tartıldım 64 gördüm. şimdi sen benden fazla çıkarsan olmaz bu akşam spor yapayım bari........kızlarrrrrrrrrrrr 1,5 kilo vermisim :) 67,5 çıktım
bak şimdi.... olmadı içimde bir ümit belki başı çekerim diyordum sabah bende tartıldım 64 gördüm. şimdi sen benden fazla çıkarsan olmaz bu akşam spor yapayım bari........
iyi dişli çıktın.Ben de bu saaten sonra yemek yemeyecem yeşil çay elimde.. Akşama leslie 5 mil tamamlarım. Yarın ola hayırola...Ben eve yürüyerek gidicem hayatım ... ve üzerimi değişip evin ordaki koşu parkuruna gidip günlük 20 bin adımımı tamamlayacağım :) hadi bakalım :)
Evet hata 53 de fazla kasmiyim. Belkim hirs yaparsak gaza daha cok geliriz dedimsen zaten benden zayıfsın tatlım... bakalım hangimiz daha çok fazla kilo verecek :)
sen 55 olmak istiyordun değil mi?
Evet hata 53 de fazla kasmiyim. Belkim hirs yaparsak gaza daha cok geliriz dedim
Dogum gününe davetliyim ins kacirmam fazlabirde üstüne adetime iki gün ksldı
çooook mutlu oldum şimdi ama inanki tartı üzüyo beni valla öle boyumda cok uzun diil ama alamadım, ben tartıya takılıyorum ödemse okadar yeşil çaya bilmem neye inerdi yanitatlım resimde senin dediğin gibi demiyor bence gayet iyi gözüküyorsun inan. Fit yani.
kııısss sen o tostlarla böreklerle nası indin akşamları napıyosun anlat bizde yapalımmmmbak şimdi.... olmadı içimde bir ümit belki başı çekerim diyordum sabah bende tartıldım 64 gördüm. şimdi sen benden fazla çıkarsan olmaz bu akşam spor yapayım bari........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?