Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

çooook mutlu oldum şimdi ama inanki tartı üzüyo beni valla öle boyumda cok uzun diil ama alamadım, ben tartıya takılıyorum ödemse okadar yeşil çaya bilmem neye inerdi yani

Bana daha önce gittiğim spor salonunda hocam tartıdaki ağırlığa takılma demişti. Çünkü zayıflarken bir taraftan yağ azalırken kas çoğalıyor normal tartıda gerçek ağırlığını anlayamazsın demişti canım.

veeee yarın kilo almış olarak tartı çıkarmış valla rezil olurum. bende anlamıyorum. okadar uğraşıyorum bazen tırt yok. bazende daha fazla iniyor. tartıyıda yeni aldım bozuk desem değil. birde uyku az uyuyunca ve stesli olduğumda ertesi gün tık oynamıyor.

hahaha kıs diyeti bıraktırıcan bana :) olsun valla insin bi 70 olayım korurum 70i kasmı neyse kalsın

hahaha yuh yaa kızlar pc den girenler alttaki konularda ped gördünüzmü gözlerime inanamadım resmen kanlı pedini koymus yerleşme kanamasımı bu diye yazmış allah tan admin kaldırmış görür görmez ama nie çıktı resimki altta

Kizlar ne guzel motivesiniz masallah.
Aksam tavuk ve ayranla kurtardim
Birazcik cig kuruyemis atistirdim. Kiyafet almadim. Evde var kucuk beden.
Ben pzt. Basladim ama yarin tartilip yaxicam bakalim.
O kadar cok yoyordum ki ilk hafta mecburen vermisimdir)

Dogru diyorsun. Ins giyeriz o kiyafetleri...

Kahvaltı
Yarım paket form
5zeytin
1 yumurta
Peynir,salça

Öğlen
1 tabak etli bezelye
Bol salata

Akşam
200 ml süt

Valla 1 de yedim hiç acikmadim, çok saldirmayim m diye bi süt içtim sadece

Yok ben görmedim delimi kim yüklemiş

Amanın herkeslerrrr devam diyete maşaallah bende hiç kaçamak yapmıyorum sanki yaparsam 3 haftam çöpe gidecekmiş gibi geliyor
Sabah
Peynir
Yumurta
Zeytin
Ceviz
Öğle
3-4 küçük parça ceviz yemek hazıryamadım okulda olduğumdan
Akşam
Biraz çöp şiş yedim birdahaaaadaas yemem ben hafif yerdim yoğurt yada salata bu ağır geldi mide bulantısı yaptı

Evet benimde gögüs altımda ani bıçak girermiş gibi keskin ağrı ve şişerdi kaç dr gittim birşey çıkmadı birgün videoya kayıt ettim dr gösterdim birkaç test yapıldı karaciğerimde yağlanmaya başlamış kiii dr obez değilsin öyle boyuna göre çokda değil kilon dedi ama göbek bölgem yağlandığından iç organların yağlanması gayet normalmiş kıyafetim o kadar çok varkiiii türkiyedende getirdim ama ne heveslerle aldığım inşaallah içine gireceğim daha giymediğim kotlarım bile var hele bir tanesini 3. Kızıma hamileyken çok giydim şimdi olmuyor deli olacağım hamilelik halimden bile kiloluyum şuan

Evettt kızlar herkesler uyuyor herhalde açılışı ben yapayım 75.700 yum bu haftaevet karatayda 3. Haftam 78.300 le başlamışım defterime bakdım ilk hafta 77.100 2. Ci hafta 76.600 3. Hafta 75.700 oh beee yavaş yavaş gidiyor kilolar

Kilo bildirimi
Geçen hafta ; 71.3
Bu hafta ;70.5
Giden ;800 gr
2.haftam bitti

Bu hafta yaptığım yanlışlar
1) ctesi gece kaçamak yaptım
2) salı günü kaçamak yaptım
3 ) çarşamba günü 4 dlm borek yedim
Bu hafta daha fazla gider umarım
Ama haftalık hedefine ulaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…