hım söylememkııısss sen o tostlarla böreklerle nası indin akşamları napıyosun anlat bizde yapalımmmm
çooook mutlu oldum şimdi ama inanki tartı üzüyo beni valla öle boyumda cok uzun diil ama alamadım, ben tartıya takılıyorum ödemse okadar yeşil çaya bilmem neye inerdi yani
hahaha kıs diyeti bıraktırıcan bana :) olsun valla insin bi 70 olayım korurum 70i kasmı neyse kalsınBana daha önce gittiğim spor salonunda hocam tartıdaki ağırlığa takılma demişti. Çünkü zayıflarken bir taraftan yağ azalırken kas çoğalıyor normal tartıda gerçek ağırlığını anlayamazsın demişti canım.
hım söylememBu hafta herkes yatmış gözüküyor.sabah ve öğlen abartmadan ye akşamı atla ve spor şart.
Dogru diyorsun. Ins giyeriz o kiyafetleri...canım şuan ki bedeninden bir beden küçük al daha küçüğünü alma çünkü ziyan oluyor belli bir zaman sonra amannn imkansız diyorsun bırakıyorsun ama bir beden bir beden olunca gözünde büyümüyor ... benim dolabımda 38 beden o kadar çook kıyafet var ki bekletiyorum hala önümüzdeki yaz hepsini giymek istiyorum inşallahhhhhh
Yok ben görmedim delimi kim yüklemişhahaha yuh yaa kızlar pc den girenler alttaki konularda ped gördünüzmü gözlerime inanamadım resmen kanlı pedini koymus yerleşme kanamasımı bu diye yazmış allah tan admin kaldırmış görür görmez ama nie çıktı resimki altta
Evet benimde gögüs altımda ani bıçak girermiş gibi keskin ağrı ve şişerdi kaç dr gittim birşey çıkmadı birgün videoya kayıt ettim dr gösterdim birkaç test yapıldı karaciğerimde yağlanmaya başlamış kiii dr obez değilsin öyle boyuna göre çokda değil kilon dedi ama göbek bölgem yağlandığından iç organların yağlanması gayet normalmiş kıyafetim o kadar çok varkiiii türkiyedende getirdim ama ne heveslerle aldığım inşaallah içine gireceğim daha giymediğim kotlarım bile var hele bir tanesini 3. Kızıma hamileyken çok giydim şimdi olmuyor deli olacağım hamilelik halimden bile kiloluyum şuansakın yılma.. Bende kilo artığından beri birçok sağlık problemi yaşadım. Her doktara gitmemde kilo vermen gerekiyor diye söylediler.
yüksek tansiyon, ayakta burkulmalar gibi kilo iyi değil. Sabredelim arkadaşlar elbet kaçamaklar olucak ama telafi etmeyide öğrenmemiz gerekiyor.
istediğim kiloya inene kadar kıyafet almıyorum.Çünkü göbeğim yüzünden istedğim hiç bir kıyafet güzel durmuyor alamıyorum. Allah izin verirse bu sefer haledecem.
Cisenaz iyisin canım sen yaaa boyun kaçbuda benn
166 cnm, yok yaaa diilim benceCisenaz iyisin canım sen yaaa boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?