slmlar listeyi şu şekil resmen tablo şeklinde yapsanız işiniz çok kolay olur aslında her defasında uğraşılmaz öyle yapılamıyor mu?
örnek:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esnek-diyet-arkadasligi.708543/
en güzel sistem geçen seneki gelen alıntı yapıp kendini ekleyip devam ediyordu Semocum çok güzel otutturmuştu düzeni ve herkes çok güzel uyuyordu kurala lakin hatırlarsanız aynı sistemle ben devam edeyim dedim ayyyy bi türlü derdimi anlatamamıştım yeni arkadaşlara bende amannn beeeee dedim bırakmıştım....ısrarla yazmıştım kilosunu en son ekleyen kişiden kilonuzu eklemeye devam diye ama olmadııııı ....bende uğraşamadım artık en iyisi böyle sanırım listede kime sıra gelirse o yapsın ...bu bir kişinin sorumlulugu degilki hepimiz yapmak mecburiyetindeyiz
bu tarz listelkeri tek kişi hazılrıyor sürekli , ama burda her hafta kim yapıcak?
gönüllüysen sen yapabilirsin
Çook geçmiş olsun NEScim , ayy salgın var benimde kızım hasta 3 gündür kötü bugun hafif iyileşir gibi oldu... Dikkat et canım dışarı sıcak ılık ama evler buz gibiiiiiii ....Selam kizlar..
Öluyom gripten.
Bende yaziim, listeye cozum buluruz..
geçen haftaki kilom : 61.80
bu haftaki kilom : 61.50
hedef kilo : 58
Bu hafta -300
aman aman kalsın canımcım bir hafta yı bile düşünürkene anaaaaa nerde her hafta ben yapacam mesaj alındı ben onu akıl etmedim okbu bir kişinin sorumlulugu degilki hepimiz yapmak mecburiyetindeyiz
bu tarz listelkeri tek kişi hazılrıyor sürekli , ama burda her hafta kim yapıcak?
gönüllüysen sen yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?