havadan mı nedir bitsede gitsek modundayım.. sanki bir kara delik var zamanı için çekiyor ve saat hep aynı yeerde...kızlarkimseden ses çıkmıyor ne yapıyorsunuz
Ben de oyle diyom ywziyom ama cvp yok.kızlarkimseden ses çıkmıyor ne yapıyorsunuz
havadan mı nedir bitsede gitsek modundayım.. sanki bir kara delik var zamanı için çekiyor ve saat hep aynı yeerde...
evimi özledim
Ben de oyle diyom ywziyom ama cvp yok.
Monolog gibi oluyo
Sen evdekilere hazirliysn ama yemiyosun di mi. Senin Isinde zorhavanın rehaveti sanırımm
bende öglenden salata kalmışşimdi inşip onu yiycem kefir içerim bir bardaktaa
aslında hiç aç degilim ama , saldırmayım diy eve gdiince
Sen evdekilere hazirliysn ama yemiyosun di mi. Senin Isinde zor
Alt kattakilere Iyi gelmeyecegi kesineylemm35 post: 43148610 .!.:kızlar ip atlamakta çok kilo verdiriyor vücudu çok düzene sokuyor
bilgniz olsun göbek ve kalçayada çok etkili bence
Sabah daha Iyi sanki meyve.şu akşam yedigim meyveyi sabah satine alayım diye düşünüyorum
ama bilemedim sabah 6 gibi meyvemi yesem 7 de kahvaltımı yapıyorum
sabah yenen meyve daha iyi gün iinde kan şekeri daha az yükseliyor ve tatlı atakları olmuyorr
Evet basta bende atılıyordum 69 Kg 65 kg öyle düşmüştüm ama diZlerim ağrımaya başladıktan sonra bıraktım hergün atlıyordum 500-550 defa ara sıra yine yapıyorum ama 200 gecmiyorumkızlar ip atlamakta çok kilo verdiriyor vücudu çok düzene sokuyor
bilgniz olsun göbek ve kalçayada çok etkili bence
Canım herkesin farklı demekki vucudu bende ekmeği kestim yıllardır uyuyan bağırsaklarım kendine geldi çok rahatım normalde adet öncesinden başlardım şişmeye adet bittikden sonra 2 hafta daha şiş gezerdim yani 1 ay içinde 1 hafta iyiydim çok şükür gitti şişliğim falangünaydın kızlar
ya ben ekmeği kestim ya wc ye 2 günde bir çıkmaya başladım, dün ekmek yedim iş yerinde akşam 2 sabah 1 başladı çalışmaya haftada 2 ye cıkarıcam ekmeği napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?