- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
Canım sende regldin değilmi hiç kaçamak yapmadım bu sabah merak ettim bakdım geçen hafta 75.700 kgyum bugün 75.900 yu gösterdi tartı sanırsam reglden senin nasıl fazlamı gösteriyorsun
KAHVALTI
1 yumurta
yarım paket form
5 eytin
domates-salatalık
işe geldim 2 lokma simit
öglen
1 kase tarhana çorba
1 orta dlim lazanya
1 kase çoban salata
akşam (17:15)
1 yeşil elma
1 bardak kefir
1.5 ceviz
bolsu , kahve ,yeşlçay
Canım sende regldin değilmi hiç kaçamak yapmadım bu sabah merak ettim bakdım geçen hafta 75.700 kgyum bugün 75.900 yu gösterdi tartı sanırsam reglden senin nasıl fazlamı gösteriyorsun
vallahi havalar soğudu ya sadece bitki çaylarını daha rahat içiyorum.ama ben uğraşamıyorum hepsi sallama poşetdün kileri temziledim ve bir kutu beşibiryede çayımı buldum
sabah akşam onu içicem artık
sabaha yetişirmi bilmiyorum amaa yetişiri sanırım suyu kaynatıp dökerim direk
akşamda içerim gidinceee gün içinde içyei sevmiyorumöyle şeyleri nedense
vallahi havalar soğudu ya sadece bitki çaylarını daha rahat içiyorum.ama ben uğraşamıyorum hepsi sallama poşet
en azından herkes aynı yemekleri yiyor. biz çıkıyoruz teki iskender teki hamburger filan yiyor. Bide al al onla karın mı doyrulur diye dalga geçiyorlar. of ofpilavda var cnm ama yemiyorum malesef brid egüzle oluyor ki
en azından herkes aynı yemekleri yiyor. biz çıkıyoruz teki iskender teki hamburger filan yiyor. Bide al al onla karın mı doyrulur diye dalga geçiyorlar. of of
Afiyet olsun masum. Guzel bi ogun.yemegimi yedimm geldim bende
bir tabak kurufasulye, salata biraz turşu
salalta kalırsaçıkmadan yerim
Afiyet olsun masum. Guzel bi ogun.
Ben de tarti gunu gecsin de yapicm.
Pilavla pek aram yok. Tursuyla guzel olur.
Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....yemegimi yedimm geldim bende
bir tabak kurufasulye, salata biraz turşu
salalta kalırsaçıkmadan yerim
lahana şişkinlik yapar canım normal...akşam ne yazık ki 3 tane lahana dolmasını götürdüm. ve sabah nedense karnım tok kalktım. tartıda bende 100 gr almışım gözüküyor. şişliktenmi pis boğazlığımdan mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?