Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım sende regldin değilmi hiç kaçamak yapmadım bu sabah merak ettim bakdım geçen hafta 75.700 kgyum bugün 75.900 yu gösterdi tartı sanırsam reglden senin nasıl fazlamı gösteriyorsun

Canım sende regldin değilmi hiç kaçamak yapmadım bu sabah merak ettim bakdım geçen hafta 75.700 kgyum bugün 75.900 yu gösterdi tartı sanırsam reglden senin nasıl fazlamı gösteriyorsun

Evet bende sis olduğunu m için fazla çıkıyorum cnm ama şuan ne dur nda bilmiyorum kilomu tartiliyorum hic

akşam ne yazık ki 3 tane lahana dolmasını götürdüm. ve sabah nedense karnım tok kalktım. tartıda bende 100 gr almışım gözüküyor. şişliktenmi pis boğazlığımdan mı bilemedim.

burdayımmm cnm ya heryerima grıyorrr çok kötüyüm
kırık vucudumm

dün kileri temziledim ve bir kutu beşibiryede çayımı buldum
sabah akşam onu içicem artık
sabaha yetişirmi bilmiyorum amaa yetişiri sanırım suyu kaynatıp dökerim direk
akşamda içerim gidinceee gün içinde içyei sevmiyorumöyle şeyleri nedense

vallahi havalar soğudu ya sadece bitki çaylarını daha rahat içiyorum.ama ben uğraşamıyorum hepsi sallama poşet

vallahi havalar soğudu ya sadece bitki çaylarını daha rahat içiyorum.ama ben uğraşamıyorum hepsi sallama poşet

benimkide karışım o yzüden sbah ve akşam içeirm onlar yemek yerken bişiy içince tıkanıyordumda zatenn

öglene ne yiyceksin benim menü kurufasulye ve salata :)

vallahi bende onu düşünüyorduk hafif ama tok tutacaak ne varki bakıyorum. hepsi kızartma vs...
kurufasulyede pilav ile gider of canım istedi.

en azından herkes aynı yemekleri yiyor. biz çıkıyoruz teki iskender teki hamburger filan yiyor. Bide al al onla karın mı doyrulur diye dalga geçiyorlar. of of

tabi cnmm ben çok memmunum yemekçıkmasınndan
ana yemek ve alata cacık, yogurt bunlaır yiyorum birde çorbamı ihmal etmiyorum geçen kış hiç içmezdim

Heekes malum donemden bahsetmis. Benim se 2 hafta sislik olur
Tartida fazla cikmaniz normal. 1-2kili arasi hem de.
Ben bugun eeken yaptim kahvalti.

Sabah 6:30 minik bi tost
Ara yarim mandalina
Ogle sucuklu yumurtali kahvalti, minik parca ekmek
Aksam pirasa ve yogurt dusunuyorum.

Bu hafta benim de pek umudum yok. Cunku sabah simit aksam kuruyemis vardi. Ogle ve aksam ekmek ve kacamak yok ama resmen ac kaldim.
Daha dikkatli olmak lazim.
Durmak yok devam kizlar.
Malum donem alt ust eder bunyeyi ama cozutmak yokkkk
Hadi bakalim...

yemegimi yedimm geldim bende
bir tabak kurufasulye, salata biraz turşu
salalta kalırsaçıkmadan yerim

Merhaba kızlar ,

ayyyy bitmiyor bu temizlik yawww temizle temizle arkamı dönüyorum ki her bir yerde oyuncak ......

sabah
2 yk peynir
3 küçük domates
maydanoz
5 zeytin
3 adet kızarmış form ekmek

arada yeşil çay içtim

öğle
2 dilim ev yapımı kek
çay

akşam
? bilmiyorum belki esmer bulgurdan pilav yani lapa yaparım yada bir dilim tost karar veremedim......

spor yapmıyorum zaten çok yoruldum bugün yine anca gelebildim buraya ....zaten evde soğuk...

yemegimi yedimm geldim bende
bir tabak kurufasulye, salata biraz turşu
salalta kalırsaçıkmadan yerim
Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....

akşam ne yazık ki 3 tane lahana dolmasını götürdüm. ve sabah nedense karnım tok kalktım. tartıda bende 100 gr almışım gözüküyor. şişliktenmi pis boğazlığımdan mı bilemedim.
lahana şişkinlik yapar canım normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…