Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

akşama kesinlikle protein ye ada zaten 2 dlm kek yemişisn tost bulgur olmaz
tavuklu salata ye veya peynirli salata yap hiçolmaıd iki yumurta kırr

Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....

benide şişiriyor cnm ama mecbur yaa çıkınca yiyorsun hele kışın haftada 1 çıkar

tabi cnmm ben çok memmunum yemekçıkmasınndan
ana yemek ve alata cacık, yogurt bunlaır yiyorum birde çorbamı ihmal etmiyorum geçen kış hiç içmezdim
ayyy ne güzel masum biride benim öğle yemeğimi hazırlasa gider seçer yerim evde temizliğe dalıyorum sonra birden acıkıyorum sonra ne varsa o anda yiyiorum bugün olduğu gibi hemen kek yedimmmm (((( çalışırken ben 57-58 kiloydum düzenli öğle yemekleri çıkardı senin gibi yoğurt çorba salata alırdım genelde ...akşam da yeme hakkımız vardı akşamda gide ryoğurt salata yerdim eve geldiğimde annem eğer çooook sevdiğim bişey yaptıysa ondan tırtıklardım o kadar oda herzaman değildi... ahhhh ne günlerdiii çalışmayı özledim vallla ama eşim istemiyor kızımıza bak boşver diyor....

haklısın 3 adet küçük baget haşlayayım yanında salata onu yiyeyeim en iyisi....

Kızlar nasıl gidiyor artık alıştım hiç zorlanmıyorumbugün ilk defa lahmacun yedim karatay teyzem küçük lahmacuna izin vermiş 3 haftada 1 sefere mahsus yedim hiçde pişman olmadım

teşekkürler canım türk kahvesini çook severim çayımıda kahvemid ehep şekersiz içerim zaten tam isabet oldu benim için ))
Ayyyyyyy türk kahvesini şekersiz içen varmı acaba varsa helal olsun anacım geçen yaptım o neydiii öyle bir yudum aldım geri çıkardım valla çinlilerin kokuşmuş çayını bile soğutup nefes almadan 3 seferde içiyorumda türk kahvesini şekersiz içemedim

türk kahvesini şekerle asla içemem bende. şekersiz yanında lokum ile içmeyi çok severim :=))))

sabah yarım poğaca
öğlen büyük kase domates çorbası
1 dilim zeytinli ekmek

Ben yapiyim da bak nasil begeniyosun diyet olmasa minik bi lokum ya da minik bi parca cikolata harika gider

vallaa 12 yıldır çayı 6 yldırda kahveyi şekersiz içiyorumm
bazen yanına iki kare biitter ekliyorum

Kizlar bende dun nohut yedim oglen.. aynen acayip sisiriyo.. 1 kg ye yakin yansio tartiya ve 2 gun suruyo..

Tarti gunune yakin yemeyin bence..

Bu arada cisenaz.. regl sisligi dogum kontrol hapi 3 tane kalinca sislik baslio.. olcaan gun geciyo..
O arada catlasan gram oynamio..
Sen dikkat et.. arti cikma.. regl gununde eksi gorursun canim..

Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....

valla mecbur yiyorum ya ben hiç yemedim eskiden bakliyt şişirirdi ama burda bünyem alıştı ya okadar etkilemiyor
etkilesede yapcak biiy yok maleseff

hatta 2 tane kalmış demin baktımda yarın son pazara gelir yada ptesiye kesin ay hafta sonu olsaydım yaaa hafta
içi çok zor işyerinde siyahlara bürünürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…