Merhaba kızlar ,
ayyyy bitmiyor bu temizlik yawww temizle temizle arkamı dönüyorum ki her bir yerde oyuncak ......
sabah
2 yk peynir
3 küçük domates
maydanoz
5 zeytin
3 adet kızarmış form ekmek
arada yeşil çay içtim
öğle
2 dilim ev yapımı kek
çay
akşam
? bilmiyorum belki esmer bulgurdan pilav yani lapa yaparım yada bir dilim tost karar veremedim......
spor yapmıyorum zaten çok yoruldum bugün yine anca gelebildim buraya ....zaten evde soğuk...
Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....
ayyy ne güzel masum biride benim öğle yemeğimi hazırlasa gider seçer yerim evde temizliğe dalıyorum sonra birden acıkıyorum sonra ne varsa o anda yiyiorum bugün olduğu gibi hemen kek yedimmmmtabi cnmm ben çok memmunum yemekçıkmasınndan
ana yemek ve alata cacık, yogurt bunlaır yiyorum birde çorbamı ihmal etmiyorum geçen kış hiç içmezdim
haklısın 3 adet küçük baget haşlayayım yanında salata onu yiyeyeim en iyisi....akşama kesinlikle protein ye ada zaten 2 dlm kek yemişisn tost bulgur olmaz
tavuklu salata ye veya peynirli salata yap hiçolmaıd iki yumurta kırr
benide şişiriyor cnm ama mecbur yaa çıkınca yiyorsun hele kışın haftada 1 çıkar
Aklimdan geceni yazmis masum.haklısın 3 adet küçük baget haşlayayım yanında salata onu yiyeyeim en iyisi....
Benim derdim hamur Isi.düşüdnüdmde benim aramın olmadıgı bir yemek yokk
öyle yapayım en iyisiAklimdan geceni yazmis masum.
Aksam tavuk yemek dengeli olur.
teşekkürler canım türk kahvesini çook severim çayımıda kahvemid ehep şekersiz içerim zaten tam isabet oldu benim içinTurk kahveleriniz benden kizlar sekersiz tabiiii.
Afiyet olsun...
Ayyyyyyy türk kahvesini şekersiz içen varmı acaba varsa helal olsun anacım geçen yaptım o neydiii öyle bir yudum aldım geri çıkardım valla çinlilerin kokuşmuş çayını bile soğutup nefes almadan 3 seferde içiyorumda türk kahvesini şekersiz içemedimteşekkürler canım türk kahvesini çook severim çayımıda kahvemid ehep şekersiz içerim zaten tam isabet oldu benim için))
türk kahvesini şekerle asla içemem bende. şekersiz yanında lokum ile içmeyi çok severim :=))))Ayyyyyyy türk kahvesini şekersiz içen varmı acaba varsa helal olsun anacım geçen yaptım o neydiii öyle bir yudum aldım geri çıkardım valla çinlilerin kokuşmuş çayını bile soğutup nefes almadan 3 seferde içiyorumda türk kahvesini şekersiz içemedim
Ben yapiyim da bak nasil begeniyosunAyyyyyyy türk kahvesini şekersiz içen varmı acaba varsa helal olsun anacım geçen yaptım o neydiii öyle bir yudum aldım geri çıkardım valla çinlilerin kokuşmuş çayını bile soğutup nefes almadan 3 seferde içiyorumda türk kahvesini şekersiz içemedim
Benim derdim hamur Isi.
Tatliyla aylarca aramam. Malum gunlerde bazen kriz gelir.
Bakliyat sisiriyor ama cok yararli. Sindirime de iyi geliyor diye biliyorum.
Turk kahveleriniz benden kizlar sekersiz tabiiii.
Afiyet olsun...
Ayyyyyyy türk kahvesini şekersiz içen varmı acaba varsa helal olsun anacım geçen yaptım o neydiii öyle bir yudum aldım geri çıkardım valla çinlilerin kokuşmuş çayını bile soğutup nefes almadan 3 seferde içiyorumda türk kahvesini şekersiz içemedim
Manün güzel masumcun , beni bakliyat çoook şişiriyor geçen çoook canım çekti mercimek köftesi yaptım yedim ayyyy ne şişkinlik yaşadım anlatamam....
hatta 2 tane kalmış demin baktımda yarın sonKizlar bende dun nohut yedim oglen.. aynen acayip sisiriyo.. 1 kg ye yakin yansio tartiya ve 2 gun suruyo..
Tarti gunune yakin yemeyin bence..
Bu arada cisenaz.. regl sisligi dogum kontrol hapi 3 tane kalinca sislik baslio.. olcaan gun geciyo..
O arada catlasan gram oynamio..
Sen dikkat et.. arti cikma.. regl gununde eksi gorursun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?