- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
canim bazi bitkilerin fazla beklemesi icilmesini onermiyorlar hemen taze taze yapilip icilmesi daha saglikli olur besi bi yerde bitkilerini arastir ona gore termosta demle derim...ben evde oldugum icin gunde iki defa yesil cay demliyorum taze taze..ama bazen diyorum sallama olsa hop sicak su cabuk demlenir...cnm yok orjinal içiyorum evd eiş yerine sallama alıcma ama yap iç demle beklee sonrasında zamnımı alıyor termosa demlesem akşamılıkılıkiçsem nsıl olurki
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dilçok fazla sporun kas yapıyorsundur cnm azaltt sporu
Kas yaparmıyım bilmiyorum canım ama bu ara acayip selülit oldu bacaklarımda yeşil çay harici çay kahvede içmiyorum bol su içiyorum neden kaynaklandı bilmiyorum bugün oğlumu dr götürdüm dr sordum hiç takma geçer sen devam et sağlıklı beslenmeye dedi
sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh
Masumcum diyorum ki aksam ac yatmak olabilir arada. Ama ben surekli yapamam sanirim.anlamaıdm ben
maşallah. ben bir çocukla kendime vakit ayıramıyorum derken. Ama büyüdükçe çocuklar çoğu zaman beni hüzün kaplıyor.yani tabi eskisi gibi olmuyor hayatın ama zamanla alışıryorsun bu rutine
ben ikiz büyüttügüm için açıkcası bana tekçocukçok kolay geliyor
tekçocugum olsa rahat bakardım amaaa allah bana ikiz nasip etti çok şükür 8 yaşına getiridm ve baya rahatladım
amma çalışan ikiz annesi olyaın hiç dalmayım
Ne yzik ki boyle insanlar mevcut bilrek mi yoksa sana yeterince dikkatli bakmamakarindan kaynakli olabilir yada gozlerin cok guzeldir sadece gozlerine de bakiyor olabilirler diyip olayi kurtaralimMasumcum diyorum ki aksam ac yatmak olabilir arada. Ama ben surekli yapamam sanirim.
Bugun de arkadasta cok yedim oglen. Bilerek ve isteyerek 2 gibi bitirdim. Bugun aksam yok yine:)
Yarin da hafif gecirmeyi planliyorum. Ay orsa da muhabbet hep diyet ve kiloydu. Ben yapiyorum demedim. Dalgaya aliyolar. Iki arkadas diyetteydi. Zayiflamis baya. Ayy eski halin daha guzeldi diyor kiza. Bana da ayy kilo almissin diyor. ( ne zaman gorse oyle der. Gexen sene 1 kere diyet yptm. Buraya yaziyodum. Tam kilo verdim o ara kadin gene dedi kilo almissin diye..! Kadinlar gicikligina yapiyor sanirim.
Ben de hic soylemeden zayifliycam
Sizde de ayni mi bu muhabvet kizlar?
:)maşallah. ben bir çocukla kendime vakit ayıramıyorum derken. Ama büyüdükçe çocuklar çoğu zaman beni hüzün kaplıyor.
Ne yzik ki boyle insanlar mevcut bilrek mi yoksa sana yeterince dikkatli bakmamakarindan kaynakli olabilir yada gozlerin cok guzeldir sadece gozlerine de bakiyor olabilirler diyip olayi kurtaralim
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dilçok fazla sporun kas yapıyorsundur cnm azaltt sporu
Kas yaparmıyım bilmiyorum canım ama bu ara acayip selülit oldu bacaklarımda yeşil çay harici çay kahvede içmiyorum bol su içiyorum neden kaynaklandı bilmiyorum bugün oğlumu dr götürdüm dr sordum hiç takma geçer sen devam et sağlıklı beslenmeye dedi
sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh
Dogru soze ne denir.Sınıfı hocam
Valla ben yatiyorum AC her gecede yatılır alışmak lazım bunun adinada akşam orucu demişler harbi oruç ilk zamanlar zorlar ama alışırsınız
Dogru soze ne denir.
Hocam deme yaa
Bu ne resmiyet
Örtmenim diyim ozaman
Arada olur oyle tatlim.Bugun ku menu
Sabah 2 tane kuru kayisi 1 tane kurabiye
Ovlen pilav ustu doner ve yarim sutlac
Simdi yemek yok
Bolsu ve cok kotu olursm beyaz leblebi
Napayim bugunlerde azittim bitti yola giricem
ayyy masallah hep kalabalik aileye imrenirim ama hic cesaretim yoook baska cocuga..ama olanlarada cok imreniyorum ne guzel belki suan cok yotuluyorsun yipraniyorsun ama dusunsene hepsi buyuyecek bi kahvalti sofrasinda hepsi esleriyle cocuklari ile ziyaretine gelecek htp birlikte sohbet ayyy cok guzel imrendim simdi masallah dogursam mi bi tane daha acepppHemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dilbazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dilbazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dilbazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta
Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?