Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

benim hede 63 ama zor gibi birazzz bir ayım boşa geçtii
Verilmeyecek bi kilo degil. Fakat seni fazla yipratmasin Istersen biraz artir rakami.
Ben ilk hedef 65 koymustum. 72 ile basladim. Yil basi hedefi yaparsam 2.5 ayda 7 kilo olmus oluyor. Bilemedim

Ben erken yatip erken kalkiyorum.
Aksam hic sorun olmuto. Sabah ac oluyorum iyi oluyor. Biraz tutmazsak ipin ucu kaciyor. Bos cay iciyorum aksam. Oluyo yani
Bende gec yatip gec kalkiyotumbkahvaltiyi 12 tada 1 de yaparim gecede yine ayni saatlerde yataim bos cay icebiliyosan super kac kilosun canim
Karatay kahvaltisi nasil oluyor canim valla hicbise yememissin nasil duruyon kotunolmuyonmu yaa

Cekirdege bayilirim ama en kilo aldirici seybdiyolarr aslinda cok uyalayici bisey bir corba kasesi yendiginde gayet butun yeme hislerini kesio ama zarari varmi ki

Açlıktan karnının sesini duyuyorum
Yeni odev bitti yatırım çocukları
Tatil veriyorlar sonra tonla ödev yazık degilmi bu çocuklara ya vermediler tstil matil vallahi çalışmaktan nefret ettim ya
.

Gece olmuş saat ve ben daha diblencem

Cekirdege bayilirim ama en kilo aldirici seybdiyolarr aslinda cok uyalayici bisey bir corba kasesi yendiginde gayet butun yeme hislerini kesio ama zarari varmi ki
Cektirdekm yagli drgilimki :/

Valla daha ders yeni bitti cocugu yatirdim. Ben anlamiyorum odev veriyo cocuk benden ogreniyor ogretmenin ogretmesi gereken seyleri biz ogretip okula gonderiyoruz super yaa isyandayim yazik bu cocuklara

Valla daha ders yeni bitti cocugu yatirdim. Ben anlamiyorum odev veriyo cocuk benden ogreniyor ogretmenin ogretmesi gereken seyleri biz ogretip okula gonderiyoruz super yaa isyandayim yazik bu cocuklara

Aynen valla bize yapti diyorlar bugün tam 12 sayfalık test vermiş matematik türkçe testleri vardı ayrıca türkçeden yazma ve hb kitap üzerine çalışma

Yok ya bende bi sikinti var bu saatlerde bibguc bana yediriyo abi yine makarna yedim ve davul gibi gobek ve belle dolasiyorum kafam durdu sanki diyetin ortabyerinde nasil olur yaaaaaa

Bende gec yatip gec kalkiyotumbkahvaltiyi 12 tada 1 de yaparim gecede yine ayni saatlerde yataim bos cay icebiliyosan super kac kilosun canim

Karatay kahvaltisi nasil oluyor canim valla hicbise yememissin nasil duruyon kotunolmuyonmu yaa
Karatay kahvaltısını yazayım tatlım hemen
2 yumurta ben 1 tane yiyorum
Zeytin
Peynir
Bir ince belli çay bardağıyla ceviz,fındık,badem hangini istersen kavrulmamış olcak
Domates,salatalık
Açlığada alıştım canım dediğim gibi biraz sabır istiyor dayanmak sonra alıştınmı gerisi geliyor 4 tane arkadaşım var geçen hafta biri mis gibi börek getirmiş sağa çevirdi sola çevirdi bir türlü yemedi zayıflıkdan kemikleri çıkmış diğer 3. De öyle iştahla tek seferde yiyen benim 4. De zoraki işmiş gibi karşımda üfffleye büfleye yiyorlar eee bu konumda nasıl ben yerim bide sürekli benim kilom gündemde onlar zayıf olunca sürekli benim yediklerime bakıyorlar ayyy çokkk gıcıklar 3 gün biraradayız

Yok ya bende bi sikinti var bu saatlerde bibguc bana yediriyo abi yine makarna yedim ve davul gibi gobek ve belle dolasiyorum kafam durdu sanki diyetin ortabyerinde nasil olur yaaaaaa

Yeme saatlerin duzensizse gec kahvaltı,isimli dirnci hepsi gece yemek yeme sebebidir bu bir hastalık

Şuan açlıktan devasa sesler geliyor migdemden yarin oglene tavuk sote ve cacık var sabah yine yumurta ve kuruyemiş yiycem ben kaçar herkese iyigeceler

Onlar dogustan sansli dogistan istahsiz yiyipte kilo alamayanlardan sen kac kilosunki canim
Karatay diyeti canan karatayin mi canim ben o kadini pek sevmiyorum ya bilgilerine nedense pek givenemiyorum 2 yunurta ne 1 yesek daha iyi degilmi

dünki menü

kahvaltı
1 yumurta
3ceviz
peynir-zeytin
çay
tere-roka

öglen
1tabak etli nohut
salata

ara
3 salatalık

akşam
1 bardak kefir 3 kaşık salata

günaydın kızlar,,

herkese mutlu keyifli günler dilerim

valla arkadaşlar lütfen akşam yemeyin varya belim incelmiş , simitlerim gitmiş gibi hissdiyorum
bir akşamda bile böyle oluyorr

günaydın kızlar,,

herkese mutlu keyifli günler dilerim

valla arkadaşlar lütfen akşam yemeyin varya belim incelmiş , simitlerim gitmiş gibi hissdiyorum
bir akşamda bile böyle oluyorr
slmlar
akşam yemeyin diyorsunda ama sen akşam yemeği bile yemiyorsun heralde dimi meyvayla falan geçiştiriyorsun heralde değilmi ben ölürüm herallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…