- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Yeni yila kadar bi hedef koysak kizlar kendimize listelesek nasil olur?
Verilmeyecek bi kilo degil. Fakat seni fazla yipratmasin Istersen biraz artir rakami.benim hede 63 ama zor gibi birazzz bir ayım boşa geçtii
Bende gec yatip gec kalkiyotumbkahvaltiyi 12 tada 1 de yaparim gecede yine ayni saatlerde yataim bos cay icebiliyosan super kac kilosun canimBen erken yatip erken kalkiyorum.
Aksam hic sorun olmuto. Sabah ac oluyorum iyi oluyor. Biraz tutmazsak ipin ucu kaciyor. Bos cay iciyorum aksam. Oluyo yani
Karatay kahvaltisi nasil oluyor canim valla hicbise yememissin nasil duruyon kotunolmuyonmu yaaAynen 2 haftada alışıyorsun dene lütfen
Sabah
Karatay kahvaltısı
Öğle
Çorba 2 dilim çavdar ekmeği yedim çok kötüyüm garipsen dolayı
Akşam
Kızımın tostundan tırtıkladım en çokda kaşar peynirini saat 3 de kapanış yaptım bugün
Cekirdege bayilirim ama en kilo aldirici seybdiyolarr aslinda cok uyalayici bisey bir corba kasesi yendiginde gayet butun yeme hislerini kesio ama zarari varmi kiKizlar aksam cayin yanina cekirdek tavsiye ederim.. hem yemesi uzun suruyo, hemde o aksam aclik azginligi alio..
Ben aksam hicbisey yemiyorum.. dayanamazsam biraz cekirdek yiyorum..
Oda baklagillerden sayiliyomu bilmiom ama digerleri gibi sisirmio.. deneyin bence..
Cektirdekm yagli drgilimki :/Cekirdege bayilirim ama en kilo aldirici seybdiyolarr aslinda cok uyalayici bisey bir corba kasesi yendiginde gayet butun yeme hislerini kesio ama zarari varmi ki
Açlıktan karnının sesini duyuyorum
Yeni odev bitti yatırım çocukları
Tatil veriyorlar sonra tonla ödev yazık degilmi bu çocuklara ya vermediler tstil matil vallahi çalışmaktan nefret ettim ya
.
Gece olmuş saat ve ben daha diblencem
Valla daha ders yeni bitti cocugu yatirdim. Ben anlamiyorum odev veriyo cocuk benden ogreniyor ogretmenin ogretmesi gereken seyleri biz ogretip okula gonderiyoruz super yaa isyandayim yazik bu cocuklara
Karatay kahvaltısını yazayım tatlım hemenBende gec yatip gec kalkiyotumbkahvaltiyi 12 tada 1 de yaparim gecede yine ayni saatlerde yataim bos cay icebiliyosan super kac kilosun canim
Karatay kahvaltisi nasil oluyor canim valla hicbise yememissin nasil duruyon kotunolmuyonmu yaa
Yok ya bende bi sikinti var bu saatlerde bibguc bana yediriyo abi yine makarna yedim ve davul gibi gobek ve belle dolasiyorum kafam durdu sanki diyetin ortabyerinde nasil olur yaaaaaa
AnlamadimYeme saatlerin duzensizse gec kahvaltı,isimli dirnci hepsi gece yemek yeme sebebidir bu bir hastalık
Onlar dogustan sansli dogistan istahsiz yiyipte kilo alamayanlardan sen kac kilosunki canimKaratay kahvaltısını yazayım tatlım hemen
2 yumurta ben 1 tane yiyorum
Zeytin
Peynir
Bir ince belli çay bardağıyla ceviz,fındık,badem hangini istersenkavrulmamış olcak
Domates,salatalık
Açlığada alıştım canım dediğim gibi biraz sabır istiyor dayanmak sonra alıştınmı gerisi geliyor 4 tane arkadaşım var geçen hafta biri mis gibi börek getirmiş sağa çevirdi sola çevirdi bir türlü yemedi zayıflıkdan kemikleri çıkmış diğer 3. De öyle iştahla tek seferde yiyen benim 4. De zoraki işmiş gibi karşımda üfffleye büfleye yiyorlar eee bu konumda nasıl ben yerimbide sürekli benim kilom gündemde onlar zayıf olunca sürekli benim yediklerime bakıyorlar ayyy çokkk gıcıklar 3 gün biraradayız
Anlamadim
slmlargünaydın kızlar,,
herkese mutlu keyifli günler dilerim
valla arkadaşlar lütfen akşam yemeyin varya belim incelmiş , simitlerim gitmiş gibi hissdiyorum
bir akşamda bile böyle oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?