Harikasin Allahim bozmasin :)Napayim yahu
Gerile gerile bi hal oluyor insan.
Isti evdi cocuktu diyetti derken azcik gulelim dedim.
Gulmeyek te olek mi
Mrb hosgeldinKızlar merhabaa..
bende saat 5ten sonra bısey yemıyorum kısa bı suredır.
bu sekılde devam etmeyı dusunuyorm ama sızınde sonuclarınızı merak ettm.
toplam ne kadar surede kacar kılo verdınız acaba.?
stres yapmıştır. Akşam eve gittiğinde duşuna altında biraz keyif yap birde meslisa çayı iç veya rezene vücud gevşesin.ebruu sabahtan aç kalınca saldırıyor insan cnm dogru tesbittt
öldüm valla kızlar bugün gece 3.5 ta başladı sancımm 5:30 da kalktım artıkk baktım uyuyamıyorum bugün zor geçicek
akşam bende bir iki lokma attım agzımaa, birde migdem taşgibiydi indi vallahi
ama sabah tartıldım 70,3 200 gr gitmiş yani hafta sonu yaptıgımprotein işe yaramadı
günaydın kızlar,
dün çok kötü oldum bünyem sapıttı. sabah aç kalmak zor akşam daha kolay oluyodu.
sapıttım. Eve gidince 2 yumurta haşladım azık bir ekmek ile yedim ve daha sonra bitter çukulata yedim kaç dilim 6A dilim.
semerimi aradım ama bulamadım onu yiyecektim.
Bugün minacık bir sandaviç yedim.
Öğlene da tam tahıllı sandaviç aldım.
stres yapmıştır. Akşam eve gittiğinde duşuna altında biraz keyif yap birde meslisa çayı iç veya rezene vücud gevşesin.
Çünkü anacım dinlenemiyoruz ki hafta sonu bile koştur koştur haldeyiz. artık vucud kassıla kasıla kass yaptı.
biraz kendimize gerçek anlamda (kafa olarak da) rahatlama yapabilirsek atacak ödemi.
ne yazık ki kadının üztünde bizim toplumuzda acayip br yük var. Çalışırsan aa çok iyi çalışıyor para kazanıyor deniyor. ama sonra ev cocuk yemek herşey yine sana kalıyor. Esas yükün daha fazla eşme bakıyorum akşam geliyor yemek yiyor. geçiyor televizyonun karşısına ohhh. ben eve gidim cocugu al. eve gelince doğru yemek yedir. onunla ilgilen çamaşır ödev krize giriyorum . sözde akşamları spor yapacam o kadar geriliyorum ki. off yatayım da kurtulayım diyorum.kız valla benim uyku uyumamşart kilo veremk için ctesi mesela az çıkıyorumçünkü uyuyorum ve kalkar kalkmaz tartılmıyorum biraz dolaşıp evde iniyor şişim , ee dün gece 12 de yattım 3:30 dan sonra uyumadım neredeyse slında gerçek kilo degil ay valla ben bugün eve gdip çamaşır katlayıpduş alıp uzancam
ben mi beceriksiizm bilmiyorum amaişim bitmiyor
canim brokoli hic sevmiyorun goruntusu bile hosuma gitmiyor...karnabahar seviyorum ama onuda en fazlaaa haftada iki gun yaparim...brokoli ve karnabahar ayni aileden ama nedense brokoli sevmiyorum renginden mi nedir ....ada öglen ve sabah sıkı yemen lazımm salata yiyceksen akşamları
bak brokoli karnıbahar haşla yogurtla süper oluyorr
canim ben butun gun evdeyim inan benim isimde hic bitmiyor ...kiii utuleri bile utucuye gonderirim ..ben anca temizlik yapiyorum spora bile bazen zaman ayiramiyorum kii asla agir biri degilim elim cabuk ama bitmiyor is..kizimla is yapmak zor anne gel cekistiriyor bi isi yarim saatte anca bituriyorum....ne yazık ki kadının üztünde bizim toplumuzda acayip br yük var. Çalışırsan aa çok iyi çalışıyor para kazanıyor deniyor. ama sonra ev cocuk yemek herşey yine sana kalıyor. Esas yükün daha fazla eşme bakıyorum akşam geliyor yemek yiyor. geçiyor televizyonun karşısına ohhh. ben eve gidim cocugu al. eve gelince doğru yemek yedir. onunla ilgilen çamaşır ödev krize giriyorum . sözde akşamları spor yapacam o kadar geriliyorum ki. off yatayım da kurtulayım diyorum.
hafta sonu temilik yapacağım değil mi en sona salonun bırakıyorum çünkü oğlum muhakak orda oynar ve heryer oyuncak ve oyun yerlerı vardır. Ben evde temizlik yapmak değil döküntü toplamaktan ve yerleştirmekten yoruluyorum. Anacım koca da aynı bilgisayarı açar ortada kaldır dersin tamam der uyur kalır...yani deyeyim bunlara lafa soylemekten yoruldum. Bazen geliyor heyheyler ikisinide sıraya çekip başlıyorum ben insan değilmiyim den sonra o gün yardım ediyorlar gelecek hafta yine aynı seneryo...canim ben butun gun evdeyim inan benim isimde hic bitmiyor ...kiii utuleri bile utucuye gonderirim ..ben anca temizlik yapiyorum spora bile bazen zaman ayiramiyorum kii asla agir biri degilim elim cabuk ama bitmiyor is..kizimla is yapmak zor anne gel cekistiriyor bi isi yarim saatte anca bituriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?