Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar merhabaa..

bende saat 5ten sonra bısey yemıyorum kısa bı suredır.
bu sekılde devam etmeyı dusunuyorm ama sızınde sonuclarınızı merak ettm.

toplam ne kadar surede kacar kılo verdınız acaba.?

Kızlar merhabaa..

bende saat 5ten sonra bısey yemıyorum kısa bı suredır.
bu sekılde devam etmeyı dusunuyorm ama sızınde sonuclarınızı merak ettm.

toplam ne kadar surede kacar kılo verdınız acaba.?
Mrb hosgeldin
Ben 69 kiloydum eylülün basinda baslamistim kendim öyle 4 kilo verdim sonrasinda burdaki arkadaslara katildim 65 kiloyla suan 62.40 kiloyum

Yani insan dikkat edince gercekten verilio ben 6 dan sonra yemiyorum bisey.
Bi kahvaltida ekmek yiyorum asitli icecekler icmiyorum cips hamur isi cikolata uzak duruyorum. Bazen kacio ama dengelenio. Sanada bol sans

Günaydınnnnn
Ay geberdimmm gece doğru düzgün uyumadim bekunis icmistim uyutmadi benii ama migde dümdüz olduu

Mutlu günler herkese

Merhaba kizlar ,

karatat kahvaltimi yaptim geldim....

dun aksam sadece salata yiyince ilerleyen saatlerde kixim cubuk kraker yiyordu daysnsmadim 5 adet yedim acikcasu coook aciktim..sabahta cok ac uyandim alisirsam iyu olacak gibi...

simdi evi toplama zamani görüşürüz

günaydın kızlar,
dün çok kötü oldum bünyem sapıttı. sabah aç kalmak zor akşam daha kolay oluyodu.
sapıttım. Eve gidince 2 yumurta haşladım azık bir ekmek ile yedim ve daha sonra bitter çukulata yedim kaç dilim 6 dilim.
semerimi aradım ama bulamadım onu yiyecektim.

Bugün minacık bir sandaviç yedim.
Öğlene da tam tahıllı sandaviç aldım.

ebruu sabahtan aç kalınca saldırıyor insan cnm dogru tesbittt

öldüm valla kızlar bugün gece 3.5 ta başladı sancımm 5:30 da kalktım artıkk baktım uyuyamıyorum bugün zor geçicek
akşam bende bir iki lokma attım agzımaa, birde migdem taşgibiydi indi vallahi
ama sabah tartıldım 70,3 200 gr gitmiş yani hafta sonu yaptıgımprotein işe yaramadı

ada öglen ve sabah sıkı yemen lazımm salata yiyceksen akşamları
bak brokoli karnıbahar haşla yogurtla süper oluyorr

günaydın kızlar,
dün çok kötü oldum bünyem sapıttı. sabah aç kalmak zor akşam daha kolay oluyodu.
sapıttım. Eve gidince 2 yumurta haşladım azık bir ekmek ile yedim ve daha sonra bitter çukulata yedim kaç dilim 6A dilim.
semerimi aradım ama bulamadım onu yiyecektim.

Bugün minacık bir sandaviç yedim.
Öğlene da tam tahıllı sandaviç aldım.
stres yapmıştır. Akşam eve gittiğinde duşuna altında biraz keyif yap birde meslisa çayı iç veya rezene vücud gevşesin.
Çünkü anacım dinlenemiyoruz ki hafta sonu bile koştur koştur haldeyiz. artık vucud kassıla kasıla kass yaptı.
biraz kendimize gerçek anlamda (kafa olarak da) rahatlama yapabilirsek atacak ödemi.

kız valla benim uyku uyumamşart kilo veremk için ctesi mesela az çıkıyorumçünkü uyuyorum ve kalkar kalkmaz tartılmıyorum biraz dolaşıp evde iniyor şişim , ee dün gece 12 de yattım 3:30 dan sonra uyumadım neredeyse slında gerçek kilo degil ay valla ben bugün eve gdip çamaşır katlayıpduş alıp uzancam
ben mi beceriksiizm bilmiyorum amaişim bitmiyor

ne yazık ki kadının üztünde bizim toplumuzda acayip br yük var. Çalışırsan aa çok iyi çalışıyor para kazanıyor deniyor. ama sonra ev cocuk yemek herşey yine sana kalıyor. Esas yükün daha fazla eşme bakıyorum akşam geliyor yemek yiyor. geçiyor televizyonun karşısına ohhh. ben eve gidim cocugu al. eve gelince doğru yemek yedir. onunla ilgilen çamaşır ödev krize giriyorum . sözde akşamları spor yapacam o kadar geriliyorum ki. off yatayım da kurtulayım diyorum.

ada öglen ve sabah sıkı yemen lazımm salata yiyceksen akşamları
bak brokoli karnıbahar haşla yogurtla süper oluyorr
canim brokoli hic sevmiyorun goruntusu bile hosuma gitmiyor...karnabahar seviyorum ama onuda en fazlaaa haftada iki gun yaparim...brokoli ve karnabahar ayni aileden ama nedense brokoli sevmiyorum renginden mi nedir ....

canim ben butun gun evdeyim inan benim isimde hic bitmiyor ...kiii utuleri bile utucuye gonderirim ..ben anca temizlik yapiyorum spora bile bazen zaman ayiramiyorum kii asla agir biri degilim elim cabuk ama bitmiyor is..kizimla is yapmak zor anne gel cekistiriyor bi isi yarim saatte anca bituriyorum....

hafta sonu temilik yapacağım değil mi en sona salonun bırakıyorum çünkü oğlum muhakak orda oynar ve heryer oyuncak ve oyun yerlerı vardır. Ben evde temizlik yapmak değil döküntü toplamaktan ve yerleştirmekten yoruluyorum. Anacım koca da aynı bilgisayarı açar ortada kaldır dersin tamam der uyur kalır...yani deyeyim bunlara lafa soylemekten yoruldum. Bazen geliyor heyheyler ikisinide sıraya çekip başlıyorum ben insan değilmiyim den sonra o gün yardım ediyorlar gelecek hafta yine aynı seneryo...
bide bende bir ütü çıkıyor. Kendime ait kıyafetleri artık ütülemeden kaldırıyorum. bir ara temizlikçi gelmişti ütüyüde yaparmısın dedi. Yok anacım dedi senin ütü için arı gün geliyim dedi.
kısa ve öz olarak çalışacak yüksek para için çalısacan yoksa sen eziliyorsun. Temizlikçi tutacam kazandığım paranın yarısnı ona vercem sonra diyon ya evde oturuyum en azından başın dinlenir siyorsun bu sefer de evde otutyon ne iş yapıyorsuna gelip daha da üstüne glyorlar. yok çıkış yok.Erkek olacaktım ya.

selamlar günaydınlarrrrrrrr
ılık suyumu içerek güne başlamış bulunmaktayımmmmmmm

valla benim eşim yaptırıyor ödevlerini yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
hem bende çalışıp ev ekonomisine katkıda buluncam hemde faydasıolmaycak ama ödevi yaptıryor bitiyor tabi

dünn gece 12 idi artık ütü btiti ortalık topla yat derken, sabahta kalk erkende beslenme hazırla kahvaltı hazırl her iş bende offfff offfff, eskiden ev alırken dubleks alsaydım diye çok pişman olurdum ama artık hiçolmuyorumm
3 odaya ancak yetişiyorum vallahi

ebruş aynen öyle valla cnm ya , ben hele bu hafta bitiremeidm ya çamaşırı yıka yıka bitmiyor en sın iki sepetim var katlıycam bugün , vvalla 4 yılda evde oturdumm ama en azındna ayagını uzatıp 5 dk dinleniyorsun valla he mçalış hem ev işi zor zanattt

Kahvalti
Beyaz peynir
5 zeytin
1 tatli kasigi bal
3 kuru kayisi
1 ay cekirdegi ekmegi
Bal yedigim icin 1 bardakta sekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…