Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ev isi bitmez akradaslar Calisan olsun calismayan olsun fark etmiyor bence. Aksine ben calistigimda daha rahattim fazla dagilmazdi simdi öylemi birde cocukla zor

kizlar sizin orda parca basi ne kadar utuluyorlar biz konustuk utucuyle normalde 2 tl parca basi ama bize parca basi 1,5 tlye utuluyorlar ben calismayinca sadece esimin haftalik utusu oluyor oda 3 gomlek iki pantalon oluyor haftalik hepsi bu olunca parasida dokunmuyor....

Amaninn ne kaynatmissiiniz.
Ben de her isimi kendim yapiyorum.
Esim cok yogun calisiyo. Uykusuz gece gunduz. Ev is derken olan bana da oluyo
Adama kizsan kelle koltukta calisiyo. Sussan genclik gidiyo.
Off ya boyle iste.
Nerden dokundunuz.

aman hadi ütüyü hallettikte diger işler ne olcak ada ben zaten bi ütüleidn mi iki hftlık ütülüyorum valla
alıyorum ol gömlek pantolon nevresim tişört ütülemem zaten ama işimmi yokkkkk

öglene ne var kızlar menüde ?
taze fasuye cacıkk var benim

akıllı telkullananlar fatsecret diye bir program var indirip kaçkalori kaç kh ve ne kadar protein aldıgnıza bakabilirisniz

sabah karatay kahvaltisi

ogle 4 yk yogurt icine lifalif 1 yk onu yiyecem

akşam 3 kucuk haslanmis baget ve salata

bol su icerim

şimdi spora başlayacam 45 dakika yürüyüş 20 dakika da eliptik yapmak istiyorum ... spordan sonra görüşürüz ..

bende yemekten gelddim .

yayla çorbası ve sandavic t-yedim.

kalori hesaplayıcısına göre daha558 kalori almısım.

kalan kalori ile akşama ne yesem ki.

45 dakika yuruyus yaptim . 25 dakika eliptik yaptim...suan limonlu suyumu iciyorum gerçekten yogurt ile lifalif yiyince tok tuttu hala tokluk hissediyorum...

biraz dukan diyetini arastiracam dukanla iyi kilo vermis herkes bi bakayım diyorum

dukanı uzun süre yapamıyorlar bende hiç denemedim ama uzun gitmiyor diye biliyorum

dukanı uzun süre yapamıyorlar bende hiç denemedim ama uzun gitmiyor diye biliyorum
okuyorum millet 5 gunde 2 kilo falan vermisler ben iki kiloyu bir ayda versem raziyim ..biraz bakayim bana goremi ...

geçmişolsun sınıfçı düzelmeidn mi halaaa
ay benide bi uyku bastıki sormayın eve gidip sıcak duş sonra yatak valla bugün mahvetti ilaç beni ,

ada dukan meşakatli bir iş cnm bu yaptıgın yöntemi dene biraz sabır cnmm gidecek elbett

valla dustan sonra 5 dakika tüm vucudu kremliyin arkadaşlar kilo veriyoruz çatlamalar olamsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…