- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Sagolasin tatlim. Grip malesefçok geçmiş olsun var ?
Sagol tatlim ya. Sabahin 6 sinda kalkiyom. Okulda bogaz bas agrisi yapisiyor.geçmişolsun sınıfçı düzelmeidn mi halaaa
ay benide bi uyku bastıki sormayın eve gidip sıcak duş sonra yatak valla bugün mahvetti ilaç beni ,
ada dukan meşakatli bir iş cnm bu yaptıgın yöntemi dene biraz sabır cnmm gidecek elbett
Hic bi sey cnm Istemiyor.gecmis olsun canim c vitamini almaya calis
benim eski şirketimde bir arkadaşım vardı. Hep basenleri vardı hamile kaldı üzerine daha da kilo almıştı.Okadar diyetislere gitti çeşit çeşit diyet yaptı olmadı. Sene sonra gördüm zyıflamıştı. Naptın dedim dukan diyeti dedi. Harfi harfine yapıyor. ama kocasıda diyeti yapıyor. Kitabını okudum ağlıyacaktım resmen hep et ve protein yav meyve bile yok. Ve koruma süresi çok uzun. Ben yapamadım.4.günde ekmek yemeğe başladım.okuyorum millet 5 gunde 2 kilo falan vermisler ben iki kiloyu bir ayda versem raziyim ..biraz bakayim bana goremi ...
Sagol tatlim. Aynen hafif bi bogaz agrisiyla basliyor.çok geçmiş olsun.
benimde boğazım çok acıyor grip olucam herhalde. Hade hayırllısı büyük bir ihtimalle ayakta atlatmak zorunda kalacağım kesin. çok işim var çok
yani sanirim bazen bende ekmege dayanamiyorum..masumun dedigi gibi biraz sabredip bu sekilde deneyeyim baktim olmuyor ozaman bi arastiririm...cidden 1 ayda 2 kilo versem cok mutlu olacam...benim eski şirketimde bir arkadaşım vardı. Hep basenleri vardı hamile kaldı üzerine daha da kilo almıştı.Okadar diyetislere gitti çeşit çeşit diyet yaptı olmadı. Sene sonra gördüm zyıflamıştı. Naptın dedim dukan diyeti dedi. Harfi harfine yapıyor. ama kocasıda diyeti yapıyor. Kitabını okudum ağlıyacaktım resmen hep et ve protein yav meyve bile yok. Ve koruma süresi çok uzun. Ben yapamadım.4.günde ekmek yemeğe başladım.
yani sanirim bazen bende ekmege dayanamiyorum..masumun dedigi gibi biraz sabredip bu sekilde deneyeyim baktim olmuyor ozaman bi arastiririm...cidden 1 ayda 2 kilo versem cok mutlu olacam...
bende bu aralar kestim ama bazen bir dilim olsada canim cekiyor...insallah artik gitsin bu kilolar.ada ekmegi ben tamamen kestim valla bak yemeyincede oluyormuşçok yiyordum ayy gece uykudan uyanıp yiyorudm bazennn , kabus gibi o günlere dönemk istemmem tekrardan sen bi sabret bir iki hafta sonra bak gör gider kilon
bilgim yok mama ben kesin 1 sıplar 2.de yere yapısırımbende bu aralar kestim ama bazen bir dilim olsada canim cekiyor...insallah artik gitsin bu kilolar.
kizlar trambolin alsam mi iyi kilo verdiriyor mu kiii bilgisu olan var miii
bence kahvaltıda yediklerin problem değilde. akşama doğru atıştırılanlar sorun.
kahvaltı
karatay kahvaltısı
8badem 8 fındık ile (çokmu )
öglen
3kepçekadar taze fasulye etsiz
2 kase cacık
akşam (biraz önce 17:10 )
1.5 bardak kefir
yarım kase nar üzerine fındık
canım nasıl kek istedi hafta sonu yiycem inşş
bence kahvaltıda yediklerin problem değilde. akşama doğru atıştırılanlar sorun.
kahvaltı
karatay kahvaltısı
öglen
2 kase cacık
1.5 bardak kefir
Bana gore firsatim olsa sabah kahvaltiyi adam gibi yapip aksama hafif yenek isterdim. Sen findik badem diyorsun vunkari savah yedigin icin bunyen rahat yakiyor aksama dogru yediklerimizin yarisi bize hediye olarak kaliyor. Ben sabah yediklerimden degil sonra yediklerimden korkuyorum. Bence gayet yerinde yediklerinatıştırılanlar derken
masum , diyetisyenler kuru yemisleri karistirmadan tuketindiyorlar bi tvde izlemistim cook oldu izleyeli hatta en masumu ceviz demisti...gecen gittigim edokrin uxmanida dedi yiyeceksen badem ye dedi ...ceviz findik badem bi ogunde hepsiniyeme dedi niye dedim etkilesim acisindan karistirmadan yenilmeli dedi....
kahvaltı
karatay kahvaltısı
öglen
2 kase cacık
1.5 bardak kefir
bende sabah iyi yemeye basladim iyi geldi...dogru diyordun ozellikle aksam yediklerimiz uzetimizde kaliyor....Bana gore firsatim olsa sabah kahvaltiyi adam gibi yapip aksama hafif yenek isterdim. Sen findik badem diyorsun vunkari savah yedigin icin bunyen rahat yakiyor aksama dogru yediklerimizin yarisi bize hediye olarak kaliyor. Ben sabah yediklerimden degil sonra yediklerimden korkuyorum. Bence gayet yerinde yediklerin
aslinda haklisin onuda alip bi yere koyacam benim ev 4 oda bi salon bi odamda sirf spor aletleri ile dolu once elimdekileri kullansam yeterbilgim yok mama ben kesin 1 sıplar 2.de yere yapısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?