Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

haklisin canim , biraz once kendime bol bi salata yaptim )) bugunden baslasammi aksamlari salata olayina karni yarik yemesem miii diye dusunuyorum...

insallah su kilolari verelim bir suru ciciler akalim aslinda ben kilo versem beni o kadar cok goturecek kiyafetim varki anlatamam kimselerede vermiuorum ...uzerinde etiketleri duruyor...

Yas 32 tek cocuk.
Bundan sonra dikkat etmezsek kotu.
dogru dikkat etmek lazim yaza cok guzel girmek istiyorum..kaynanama evlenmeden once giydigim bi kiyafeti gostermistim buna girmek istiyorum demistim oda hiiim biraz zor demisti..simdi o zoru basarmak istiyorum...

valla bende bazen eve gidince haşlama sebze mi yesem acaba diyorum
ama geç miolurki saat 7:30 da ancak yerimm

haslama sebze ise gec olmaz bence hafif oldugu icin cabuk sindirirsin bence...

Aynen tatlim
Bi de boyle dene Istersen bu hafta.

Aksam aile yemegi olmaz haslama, salata isinde. Ya da ayni sofrada biz salata yeriz olacak di mi o kadar.

valla ben aç yatınca çok iyi kilo veiryorums abah kalkıyorum mi,gde dümdüz
o yüzden burda içtigim kefir ile eve gidip bişiy yememk çok iyi oluyor
ama hafta sonları yerim akşam salatayı ...
ama bugün çok şişim kızlar yyaaa

Aynen tatlim

Bi de boyle dene Istersen bu hafta.

Aksam aile yemegi olmaz haslama, salata isinde. Ya da ayni sofrada biz salata yeriz olacak di mi o kadar.
aksam esim yemek yerken bende ona salata ile eslik edecem bugun basliyorum karar verdim))

Ben bu hafta salata ve haslama sebze takiliyim bakayim.
Ben de sisim. Eski kiloda olan yuzuk. Oturmus parmagima. Vucut meyilli odeme genetik biz de.
Kilo veremezsen dene aksam haslamayi masum.
Hadi kuzlar, el birligiyle kurtulalum su kotu kilolardan:)

kızlar ben sabah ve öglen destekli yiyorumm
akşamada kefir meyve yetiyor

siz evdesiniz yapabilirisniz
valla karnıbahar-brokoli haşlama süper tok tuutyorr

şu wc işini napcaz ya kayısı filan hikaye kar etmiyor artık bende

Kızlar belki kızacaksanız ama benim oglum 2 seney yakın kabızlık çekti. hatta kısır döngüye girmişti. Şimdi bu dönemlerde dupalac diye bir yumuşatıcı var yediklerinizi içerde dururrsa dursun yumuşak tutuyaor. Acaba ondan mı kullansak diyet bitene kadar. nası ama

Mevsim salata olmaz. Besleyici biseyler ekle. Tavuk filan. Ya da haslama sebze. Acliktan bayilirsin bak.
tavuklu salata sevmiyorum agzimda tuhaf bir tat oluyor peynir ve zeytin ile susleyebilirim guzel olur..ara sira yogurt eklerim yanina ...bazen oglenleri tavuk haslar yerim aksama yine salata yaparim olmaz mii ???

dr
benim kiximada vermisti ama uzunsure vermeyin dedi aliskanlik yapar demisti..

şu wc işini napcaz ya kayısı filan hikaye kar etmiyor artık bende
yesil cay denedin mi bende aninda cozum yesil cay aktardan alip demliyorum buyuk bir bardak iciyorum yarim saat sonra lavabodayim)) kesinlikle cok etkili tabii bunyeden bunyeye degisebilir ama ben sonuc aliyorum

ebru bir şişe duphalac şurup var evd ensıl kullancam bilmiyorum
o hemen wc ye çıakrtmıyor dmi düzelmeisni saglıyor ..

ebru bir şişe duphalac şurup var evd ensıl kullancam bilmiyorum
o hemen wc ye çıakrtmıyor dmi düzelmeisni saglıyor ..
şöyle anlatayım şimdi az yiyoruz ve baağırsak itmesi yeterli gelmiyor bu sebepten 1 günde çıkması gereken içeride su kaybediyor ve zamanla katılaşmaktan kabızlık oluyor. Şimdi benim bildiğim sabah akşam aç karnına o ustundeki olçü kabının yarısına kadar doldur.iç. 3-4 gün yap 2 3 gün ara ver. ne me lazım alıkanlık yapar desem çok sordum. 6 aydan fazla oğlum kulandı şu anda bir problem yok. yemek düzenimiz yerine geldikçe azaltıp bırak. Zaten daha kaç ay diyet yapmayı planlıyorsun 1 senemi....

ve katılaşmasını önlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…