Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hafta sonlari elimden geldigince normal kahvalti ama iyice yumurta ekmek bal abartmadan ye zaten aksama dogru acikiyorsun 3 gibi 4 te hafif corba salata tavuk ye hem cok ac kalmiyorsun hemde daha hafif oluyorsun ama bizler calisirken olmuyor ne yazik ki. Ayrica atkadaslarin diyet yapmiyor anladigim kadari ile. Sende diyet yapmasan belki sende atistiricaktin. Ama sen diyettesin ne yazik ki. Benim karsimda arkadasim oturuyor ve gun boyu yiyor aksam da oyle boyle yemiyor cok yiyor ama bak zayif bunye yakiyor.yapcak birsey yok. Ona uydum ben arti5 kg aldim simdi bana faydasi ne sikalim disimizi az kaldi. Hazir bunye alisti sekerim.

Yok demek istediğim
Pilav ve ekmek yedikleri için acikiyorlar
Basit karbonhidrat lsr aciktiriyor ben sadece ana yemek ve garnitür yedigim için acikmiyorum
Glisemin endeks olayı yani

gunaydin kizlar ,

cook sinirliyim cunku tarti bugun arti 200 cikti ne oluyor yine yawww offf

ada hergün tartılmayı bırak
spordandırr spru sürekli yapııp vucut alışınca eksiye düşüyorsun ancak

ada hergün tartılmayı bırak
spordandırr spru sürekli yapııp vucinsanınnışınca eksiye düşüyorsun ancak
spora devam edecem cunku sporu bu birskinca soguyorum yapmiyorum...dedigin gibi surekli hala getireyim bakalim insanin morali bozuluyor

spora devam edecem cunku sporu bu birskinca soguyorum yapmiyorum...dedigin gibi surekli hala getireyim bakalim insanin morali bozuluyor

bırakma tabi sürekli yappppp, kilon neydi senin
ay birde bak eb 70 lere bulaştınmı çıkamıyorum bu hafta kurtulcam inşş ,

7 ekimde 73 tüm düşün 1 ay 1 hafta oldu 3 kilo gitmiyor arada bozmasam giderdi de

günaydın ebruşşş

bu hfta bi geçmedi kızlar ya ,
hafta sonu kendime elbise ve etek almak istiyorum

bırakma tabi sürekli yappppp, kilon neydi senin
ay birde bak eb 70 lere bulaştınmı çıkamıyorum bu hafta kurtulcam inşş ,

7 ekimde 73 tüm düşün 1 ay 1 hafta oldu 3 kilo gitmiyor arada bozmasam giderdi de
kilom 74.500 idi bugun arti 200 offfff..temmuz sonunda 71 lerdeydim ve gorenler oo bayagi gitmis demislerdi hooop geri aldim....bende bi 69 gormek istiyorum ...bidaha 7 li rakamlari gormek istemiyorum...

senin az kalmis canim 6 li rakamlari gormek icin darisi badima....

bende yine netten siparis vermistim elbise ve bluz onlar gelecek heyecanla bekliyorum...))aslinda cok evdeyim yinede kiyafet aliyorum dayanamiyorum..

istedigim gibi giyinmek istiyorum artıkkk

yılbaşına hedef belirleyin kızlar ben eşimle iddaya girmiştim 63 ama zor gibi

yilba
istedigim gibi giyinmek istiyorum artıkkk

yılbaşına hedef belirleyin kızlar ben eşimle iddaya girmiştim 63 ama zor gibi
yilbasina kadar olur mu bilmiyorum ama 69 gormek istiyorum yani neredeyse 1,5 ay var..

kalıplar nasıl ay elbise almak istiyorum ya vakit yokki gidip bakayım

kalıplar nasıl ay elbise almak istiyorum ya vakit yokki gidip bakayım
soyle soyleyeyim netteki elbise ve eteklerde bende hep bir beden buyuk almak zorundayim ben yillardir nettwn alirim atiyorum normalde 40 giyiyorsam netten siparis verince 42 aliyorum tam oluyor...kesimleri guzel ben memnun kaliyorum acikcasi...biz hemwn herseyimizi netten aliyoruz

Gunaydin kizlar...
Reglim bitiyo.. yarin son.. bu sabah ctesi kilomu gordum tartida.. bu hafta eksi gormek istiyorum..

Adacim, mumkunse sadece yuru, kaslara yonelik calismalar kilo vermeni yavaslatir.. eliptik filan yapiodun sen.. yapma bi sure.. zamani artir, vakit bulursan iki kez yap ama baska bisey yapma.. bide abartmadan mekik cek.. bence bide boyle dene canim..

bende twsiten sahep yi kullanayım diyorum ama valla kas yapmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…