Hafta sonlari elimden geldigince normal kahvalti ama iyice yumurta ekmek bal abartmadan ye zaten aksama dogru acikiyorsun 3 gibi 4 te hafif corba salata tavuk ye hem cok ac kalmiyorsun hemde daha hafif oluyorsun ama bizler calisirken olmuyor ne yazik ki. Ayrica atkadaslarin diyet yapmiyor anladigim kadari ile. Sende diyet yapmasan belki sende atistiricaktin. Ama sen diyettesin ne yazik ki. Benim karsimda arkadasim oturuyor ve gun boyu yiyor aksam da oyle boyle yemiyor cok yiyor ama bak zayif bunye yakiyor.yapcak birsey yok. Ona uydum ben arti5 kg aldim simdi bana faydasi ne sikalim disimizi az kaldi. Hazir bunye alisti sekerim.Ada o açıdan hiç düşünmemiştim mantıklı olabilir karıştırmamak, trambolin kullanmaktan al
Eve geldim yemek yedirdim evdekilerle ıspanak koydum ocakta pişiyor.bi dusa gircemm
Kızlar ben sıkı kahvaltı ediyorum ama 7de yiyince yine acikiyorum oglene ama öğlende sıkı yersem saat 5 e kadar tikum misal bugün kızlar ekmek ve bulgur pilavı yediler ve saat 4 te aciktim diye buskivi yediler ben 5 te aciktim kefir nar yedim evde 4-5 kaşık salata yedim ...
Yok demek istediğim
Pilav ve ekmek yedikleri için acikiyorlar
Basit karbonhidrat lsr aciktiriyor ben sadece ana yemek ve garnitür yedigim için acikmiyorum
Glisemin endeks olayı yani
spora devam edecem cunku sporu bu birskinca soguyorum yapmiyorum...dedigin gibi surekli hala getireyim bakalim insanin morali bozuluyorada hergün tartılmayı bırak
spordandırr spru sürekli yapııp vucinsanınnışınca eksiye düşüyorsun ancak
spora devam edecem cunku sporu bu birskinca soguyorum yapmiyorum...dedigin gibi surekli hala getireyim bakalim insanin morali bozuluyor
inşallah soyle cicili bicili güzel kıyafetler alırsın.günaydın ebruşşş
bu hfta bi geçmedi kızlar ya ,
hafta sonu kendime elbise ve etek almak istiyorum
kilom 74.500 idi bugun arti 200 offfff..temmuz sonunda 71 lerdeydim ve gorenler oo bayagi gitmis demislerdi hooop geri aldim....bende bi 69 gormek istiyorum ...bidaha 7 li rakamlari gormek istemiyorum...bırakma tabi sürekli yappppp, kilon neydi senin
ay birde bak eb 70 lere bulaştınmı çıkamıyorum bu hafta kurtulcam inşş ,
7 ekimde 73 tüm düşün 1 ay 1 hafta oldu 3 kilo gitmiyor arada bozmasam giderdi de
markafoni ve trendyol hep bu iki siteden alis veris yapiyorum...hangi siteden alıyorsun ada ?
yilbasina kadar olur mu bilmiyorum ama 69 gormek istiyorum yani neredeyse 1,5 ay var..istedigim gibi giyinmek istiyorum artıkkk
yılbaşına hedef belirleyin kızlar ben eşimle iddaya girmiştim 63 ama zor gibi
soyle soyleyeyim netteki elbise ve eteklerde bende hep bir beden buyuk almak zorundayim ben yillardir nettwn alirim atiyorum normalde 40 giyiyorsam netten siparis verince 42 aliyorum tam oluyor...kesimleri guzel ben memnun kaliyorum acikcasi...biz hemwn herseyimizi netten aliyoruzkalıplar nasıl ay elbise almak istiyorum ya vakit yokki gidip bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?