Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

14 Kasım 2015

Masumm……(71.90) - (toplam- 1.20) ........ 70.50-70.70 (+200gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam -2,80) ……….... 63,10-62.60 ( - 500 gram )

Dream00..... ( 65,00) - (toplam -3.30) ….. 62.40-61.70 (-700gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -3.80) ... 68.70-68.20(- 500gram )

Eylemm35 ........ (58.00) - (toplam -1.00) ... 57.40 -57.00 (-400gram )

Ada81……………..(74,90)-(toplam +100)….74,50-75.00 (+500 gram)

Nesil………………..(61,50)- (toplam-100)….60.90-61.40 (+500 gram)

Magic Girl…………(78,30)-(toplam 3,70)…..74.90-74.60(-300)

Goffita………(68.30)-(toplam 0)…………68.30-68.30(0 gram)

Mel00………..(61.10)-(toplam 0)……….61.10-61.10(0 gram)

Aslim3327……(73.00)-(toplam 0)……..73.00- (0 gram)

kusura bakmayin arkadaslar ancak firsat bulabildim..
yanlislik varsa veya listeye eklenmek isteyen varsa baslangic kilosunu verdigi kiloyu yazsin listeye eklerim..

Gunaydin
Eline sağlık cnm dream benim başlangıç kilomu 73 yszarmisin aslında 73 ile başlamıştım ben

Dünki kahvaltim
5 zeytin
Beyaz peynir
Domates
Bi dilim ekmek
Bi bardak cay

Aksam saat 4 lere dogru 3 tane acma yedim okadar
Sonrasi su ve yesil cay birtanede mandalina yedim

Bugun icin daha kahvalti etmedim:))

Ben de haftaya oruc tutuyum diyorum ama nasil olur bilemedim. Calisirken zor olacak
Ama yillardir birikti. Ne diyorsunuz kizlar?

Ben de haftaya oruc tutuyum diyorum ama nasil olur bilemedim. Calisirken zor olacak
Ama yillardir birikti. Ne diyorsunuz kizlar?
benimde borçlarım var bu yıldan 6 gün var regli yüzünden tutamamıştım ve ben ramazan ayında 4 kilo vermiştim sahur yapmadım iftarda yediğimle tutttum. ama iftarda ramzan pidesi bile yedim yemekten sonra sarelle ekmeğe sürdüm yedim ve kilo verdim ne ilginç vucudum var sporda yapamamıştım sadece akşamları iftardan sonra yürüyüş yaptım ama öyle tempolu değil ...

bende bu hafta başlayayım diye içimden geçiyordum senin yazını okudum ))

tartıdan sonra cozuttum açıkcası sabah bi güzel kahvaltımı yaptım ... biraz önce mangalda balık yedim ) sadece 1 dilim ekmek ve bol salata ile ....

Kizlar merhaba
Sinif kahvaltisindan geldim. Cok abartirim dedim. Siz karar verin.
4 5 dilim peynir cesitlerinden.
2 dilim salam
Kirmizi biber patlican kozlemesi
Tereyag bal az yedim
Ince bir dilim cheeskek ve bir tane kucuk top kek
2 tane minik borek
Simdi nescafe
Aksama kereviz yemegi

Sebze menuyu yapamadik. Bunu bari yapalim Ada:)
Benim o kadar cok ki soylemeye utaniyorum. O zaman bi yerden baslamam gerekir diyorum.
Sureklu erteledim borclari. Hayatta hic bi sey ertelenmiyor halbuki.
Iyice yatti aklima. Eski obyr halimle zor olurdu ama zaten kendimi firenliyorum. En azindan borclarim azalsin.

Hem beraber olursa menu paylasiriz. Ay sevaba da gireriz birbirimize sebep olursak. Kilo isi son kazanc ama cozutmanin alemi yok)di mi

QUOTE="eeeeebru, post: 43558624, member: 708878"]Kizlar merhaba
Sinif kahvaltisindan geldim. Cok abartirim dedim. Siz karar verin.
4 5 dilim peynir cesitlerinden.
2 dilim salam
Kirmizi biber patlican kozlemesi
Tereyag bal az yedim
Ince bir dilim cheeskek ve bir tane kucuk top kek
2 tane minik borek
Simdi nescafe
Aksama kereviz yemegi[/QUOTE]

H.sonu kahvaltisi normal.
Hem aksama sebze var dengelemis olursun. Iyi bence.
tartıdan sonra cozuttum açıkcası sabah bi güzel kahvaltımı yaptım ... biraz önce mangalda balık yedim ) sadece 1 dilim ekmek ve bol salata ile ....
Belki sasirir vucudun.
Yine de kontrollu yemissin guzel

perşembe diyetisyenden randevu aldım oruca başlarsam randevuyu erteletirim çünkü oruç diyetisyen bir arada götüremem diye düşünüyorum....bilmemkiii başlasammı bende ayyy bi karar veremedim

perşembe diyetisyenden randevu aldım oruca başlarsam randevuyu erteletirim çünkü oruç diyetisyen bir arada götüremem diye düşünüyorum....bilmemkiii başlasammı bende ayyy bi karar veremedim
Diyetisyen Isi aradan ciksin o zaman.
Hazir tahlillerin de varken

Bende bir lahmacun ve dondurma yedim mac ten , sabahta az bişiy beyaz ekmekle kahvaltı etmiştim

Ada sen sporu çok yaptığından mi kas oluyor acaba , diyetisyen git elindeki tahlillerle yanı insulonden yoksa sebep ne ki vermemende

Ebrus dengelerin cnm bişiy olmaz

Sınıfci zor olmazmi oruç okulla birlikte

Deniycem. Oglen eve zor dusuyorum valla. Ama zaten yorgunluktan hic bisey yapmyrm. Bi yemek tamam.
Cok borcum var icime sinmiyo; (
Bi deniycem bakalim.
Iructa bas agrisi olur benim ama bakcz. Rabbim bi kolaylik verir ins. Bundan sonra da hep okul donemine denk gelicek zaten.

Daha once ben senelerce spir yaptim. Hatta lisanli hetbol oynadim. Yani hic rejim kilo bilmezdim aksine kilo almaya calisirdim. Ne zamankivyas ilerledi ve masa basinda daha ciokoturmaya basladik kisaca hateket bitti. Ev temizligi demekki sporun yerine gecmiyormus onuda ogrendik zorunlu olarak. Buna istinaden soir salonuna gitim kilo vermek icin tam 2 ay ya insan kilo alirmi aldim tek gram vermedim.

Spor salonunda calisan bekle bekle dediler. Ben yokdedim ayrildim .sonra kilo verdim 2 kg. Gorumcemle ayni zamanda baxladik o devam etti. Direnci3.ayda kirdi ve kilo verdi. Yani isin ozu spor yaptikca kas orani artiyor.ve daha da kilo tartida kg artiyor.bence sen olculerini aldinmi.onlara bak bide ordan takip et.

evet herkes oyle diyor israrla spor yap kilo vereceksin diyorlar 75 kilom ama oyle durmuyorum dun arkadaslarda oyle diyorlar hiccc 75 durmuyorsun dediler hatta orada bi 69 kilo bir arkadas durus olarak benden daha kilolu duruyordu...lop lop yanlari ama benim oyle degil ...

insulin yok canim endokrinolojiye bile gittim aclik tokluk butun degerlere bakildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…