Hosgeldin:)Hoşbulduk masumm :)
Ok düzenlerim :)Gunaydin
Eline sağlık cnm dream benim başlangıç kilomu 73 yszarmisin aslında 73 ile başlamıştım ben
benimde borçlarım var bu yıldan 6 gün var regli yüzünden tutamamıştım ve ben ramazan ayında 4 kilo vermiştim sahur yapmadım iftarda yediğimle tutttum. ama iftarda ramzan pidesi bile yedim yemekten sonra sarelle ekmeğe sürdüm yedim ve kilo verdim ne ilginç vucudum var sporda yapamamıştım sadece akşamları iftardan sonra yürüyüş yaptım ama öyle tempolu değil ...Ben de haftaya oruc tutuyum diyorum ama nasil olur bilemedim. Calisirken zor olacak
Ama yillardir birikti. Ne diyorsunuz kizlar?
Sebze menuyu yapamadik. Bunu bari yapalim Ada:)benimde borçlarım var bu yıldan 6 gün var regli yüzünden tutamamıştım ve ben ramazan ayında 4 kilo vermiştim sahur yapmadım iftarda yediğimle tutttum. ama iftarda ramzan pidesi bile yedim yemekten sonra sarelle ekmeğe sürdüm yedim ve kilo verdim ne ilginç vucudum var sporda yapamamıştım sadece akşamları iftardan sonra yürüyüş yaptım ama öyle tempolu değil ...
bende bu hafta başlayayım diye içimden geçiyordum senin yazını okudum))
Belki sasirir vucudun.tartıdan sonra cozuttum açıkcası sabah bi güzel kahvaltımı yaptım ... biraz önce mangalda balık yedim) sadece 1 dilim ekmek ve bol salata ile ....
perşembe diyetisyenden randevu aldım oruca başlarsam randevuyu erteletirim çünkü oruç diyetisyen bir arada götüremem diye düşünüyorum....bilmemkiii başlasammı bende ayyy bi karar veremedimSebze menuyu yapamadik. Bunu bari yapalim Ada:)
Benim o kadar cok ki soylemeye utaniyorum. O zaman bi yerden baslamam gerekir diyorum.
Sureklu erteledim borclari. Hayatta hic bi sey ertelenmiyor halbuki.
Iyice yatti aklima. Eski obyr halimle zor olurdu ama zaten kendimi firenliyorum. En azindan borclarim azalsin.
Hem beraber olursa menu paylasiriz. Ay sevaba da gireriz birbirimize sebep olursak. Kilo isi son kazanc ama cozutmanin alemi yok)di mi
Diyetisyen Isi aradan ciksin o zaman.perşembe diyetisyenden randevu aldım oruca başlarsam randevuyu erteletirim çünkü oruç diyetisyen bir arada götüremem diye düşünüyorum....bilmemkiii başlasammı bende ayyy bi karar veremedim
evet geciktirmeyeyim gideyim başlayayım benceDiyetisyen Isi aradan ciksin o zaman.
Hazir tahlillerin de varken
Deniycem. Oglen eve zor dusuyorum valla. Ama zaten yorgunluktan hic bisey yapmyrm. Bi yemek tamam.Bende bir lahmacun ve dondurma yedim mac ten , sabahta az bişiy beyaz ekmekle kahvaltı etmiştim
Ada sen sporu çok yaptığından mi kas oluyor acaba , diyetisyen git elindeki tahlillerle yanı insulonden yoksa sebep ne ki vermemende
Ebrus dengelerin cnm bişiy olmaz
Sınıfci zor olmazmi oruç okulla birlikte
evet herkes oyle diyor israrla spor yap kilo vereceksin diyorlar 75 kilom ama oyle durmuyorum dun arkadaslarda oyle diyorlar hiccc 75 durmuyorsun dediler hatta orada bi 69 kilo bir arkadas durus olarak benden daha kilolu duruyordu...lop lop yanlari ama benim oyle degil ...Spor salonunda calisan bekle bekle dediler. Ben yokdedim ayrildim .sonra kilo verdim 2 kg. Gorumcemle ayni zamanda baxladik o devam etti. Direnci3.ayda kirdi ve kilo verdi. Yani isin ozu spor yaptikca kas orani artiyor.ve daha da kilo tartida kg artiyor.bence sen olculerini aldinmi.onlara bak bide ordan takip et.
insulin yok canim endokrinolojiye bile gittim aclik tokluk butun degerlere bakildi...Bende bir lahmacun ve dondurma yedim mac ten , sabahta az bişiy beyaz ekmekle kahvaltı etmiştim
Ada sen sporu çok yaptığından mi kas oluyor acaba , diyetisyen git elindeki tahlillerle yanı insulonden yoksa sebep ne ki vermemende
Ebrus dengelerin cnm bişiy olmaz
Sınıfci zor olmazmi oruç okulla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?