benimde cok borcum var kizimi dogurdugum yil tutamadim hesaplayip parasini odedik ama saglikli oldugum icin tutulmasi gerrkiyor..borc hanesine yazildi tutacam insallah...Deniycem. Oglen eve zor dusuyorum valla. Ama zaten yorgunluktan hic bisey yapmyrm. Bi yemek tamam.
Cok borcum var icime sinmiyo; (
Bi deniycem bakalim.
Iructa bas agrisi olur benim ama bakcz. Rabbim bi kolaylik verir ins. Bundan sonra da hep okul donemine denk gelicek zaten.
evet tutman gerekiyor saglikliysan.. bende bu sene tutamadim kizimdn dolayi.. tutmam gerekiyor güya baslicaktim bi baslayamadimbenimde cok borcum var kizimi dogurdugum yil tutamadim hesaplayip parasini odedik ama saglikli oldugum icin tutulmasi gerrkiyor..borc hanesine yazildi tutacam insallah...
Ha deyince bitmez benim borclar ama bi yerden baslamak lazim.evet tutman gerekiyor saglikliysan.. bende bu sene tutamadim kizimdn dolayi.. tutmam gerekiyor güya baslicaktim bi baslayamadim
evet benim bu sene sadece onuda bi tutsam hafiflicemHa deyince bitmez benim borclar ama bi yerden baslamak lazim.
Her sene ekleniyor borc hanesine.
ben sahur yapmam normaldede yapmazdim.. iftarda erken aciliyor zaten.. sadece bi sikinti olurmu kiloda sahurda yemezsem? sadece iftarimi yaparim meyvemi yerim bol su ve yesil cay yeterli olurmuSabah erken kalkuyorum zaten. Bi saat once kalkmam gerekecek. Khv niyetine sahur olacak.
Sabah yogurt corbasi yesem diyorum canim istemez mi acepbi tane de ufak muz ve bol su
Metabolizma yavaslamasin. Kacta uyandigina da bagli.ben sahur yapmam normaldede yapmazdim.. iftarda erken aciliyor zaten.. sadece bi sikinti olurmu kiloda sahurda yemezsem? sadece iftarimi yaparim meyvemi yerim bol su ve yesil cay yeterli olurmu
denicem bakiyim nasil olur :)Metabolizma yavaslamasin. Kacta uyandigina da bagli.
Ben o satlerde kahvlti ypym zaten. Aksam sahur 5i gecerken. O saatten sonra yemeyi dsnmuyorum. Sabah enerji lazim bana okulda
Gunaydinnnnhuhuuu herkes zayıfladı bi ben mi kaldım yahu nerdesiniz
meyvemi sabah uyanınca yeidm bugün
kahvaltı mı yaptım 1 saat sonra
yanımda yogurt getirdim çıkmdan yogurt ve salata yiycem
gecmis olsun canim ..cocuklar hasta olunca annelerin eli ayagi dolasiyor...Gunaydinnnn
Sahur bi tabak yayla corbasi, ekmek, lor, zeytin ve ufak muz.
Uyutmadi oglumun oksurugu.
ayyy bilemedim baska ne yesem kiiiigeçmişolsun sınıfçı , allah kabul etsin orucunuda cnm
adacımmenü bana zayıf geldi
Sagolasin tatlim. Anne Iste o evde. Babamuz vardiyali yarin npcz bklim. Okula gidemez. Herkes uzaktagecmis olsun canim ..cocuklar hasta olunca annelerin eli ayagi dolasiyor...
Sagol cnm aminngeçmişolsun sınıfçı , allah kabul etsin orucunuda cnm
adacımmenü bana zayıf geldi
ton baligi sevmiyorum asla yiyemiyorum..ben bir tek baligi mangalda yiyorum onun disinda sevmiyorumton balıgı ekle salataya yada tavukköfte yumurta kısaca protein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?