Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

benimde cok borcum var kizimi dogurdugum yil tutamadim hesaplayip parasini odedik ama saglikli oldugum icin tutulmasi gerrkiyor..borc hanesine yazildi tutacam insallah...

benimde cok borcum var kizimi dogurdugum yil tutamadim hesaplayip parasini odedik ama saglikli oldugum icin tutulmasi gerrkiyor..borc hanesine yazildi tutacam insallah...
evet tutman gerekiyor saglikliysan.. bende bu sene tutamadim kizimdn dolayi.. tutmam gerekiyor güya baslicaktim bi baslayamadim

Menum
Sabah 1 dilim ekmekle khv
Ogle ufak elma biraz nar
Ara minik muz
Aksam yogurtlu ispanak ceyrek pide (ekmek niyetine)

Dunu kurtardim sanirim

Sabah erken kalkuyorum zaten. Bi saat once kalkmam gerekecek. Khv niyetine sahur olacak.
Sabah yogurt corbasi yesem diyorum canim istemez mi acep bi tane de ufak muz ve bol su

Sabah erken kalkuyorum zaten. Bi saat once kalkmam gerekecek. Khv niyetine sahur olacak.
Sabah yogurt corbasi yesem diyorum canim istemez mi acep bi tane de ufak muz ve bol su
ben sahur yapmam normaldede yapmazdim.. iftarda erken aciliyor zaten.. sadece bi sikinti olurmu kiloda sahurda yemezsem? sadece iftarimi yaparim meyvemi yerim bol su ve yesil cay yeterli olurmu

ben sahur yapmam normaldede yapmazdim.. iftarda erken aciliyor zaten.. sadece bi sikinti olurmu kiloda sahurda yemezsem? sadece iftarimi yaparim meyvemi yerim bol su ve yesil cay yeterli olurmu
Metabolizma yavaslamasin. Kacta uyandigina da bagli.
Ben o satlerde kahvlti ypym zaten. Aksam sahur 5i gecerken. O saatten sonra yemeyi dsnmuyorum. Sabah enerji lazim bana okulda

Ayyy çok Yoruldum valla karnimda zil çalıyor açlıktan

Oglenki lahmacundan sonra bişiy yemedim
Komşum açma getirdi dumanı üstünde dikunmadim bile açlık otu mu içtim akşam 6 da içtim inş beni yarin perişan etmez

huhuuu herkes zayıfladı bi ben mi kaldım yahu nerdesiniz

meyvemi sabah uyanınca yeidm bugün
kahvaltı mı yaptım 1 saat sonra

yanımda yogurt getirdim çıkmdan yogurt ve salata yiycem

huhuuu herkes zayıfladı bi ben mi kaldım yahu nerdesiniz

meyvemi sabah uyanınca yeidm bugün
kahvaltı mı yaptım 1 saat sonra

yanımda yogurt getirdim çıkmdan yogurt ve salata yiycem
Gunaydinnnn
Sahur bi tabak yayla corbasi, ekmek, lor, zeytin ve ufak muz.
Uyutmadi oglumun oksurugu.

Merhaba kizlar ,

bende dun oglen yedigim mangal balıktan sonra hic bisey agzima surmedim...sabah ac uyandim...

sabah ,
yumurtasiz kahvaltimu yaptim ..

ogle
kozlenmis biber yogurt uzerine dokecem

aksam
3 kasik bulgur pilavi
salata

patates yemegi yapacam ondan yemem zaten patates sevmiyorum kizimla esime yapiyorum...

geçmişolsun sınıfçı , allah kabul etsin orucunuda cnm

adacımmenü bana zayıf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…