yok ac tok bizdr pek farl etmiyor etse bile 300-400 eksik cikiyoruz bunada cok seviniyoruz.millet bi diyet yapiyor haftada 1 kilo kaybediyor.Kızlar acaba dunki kuru fasulye nin gazabinami uğradı ben bakliyat sisiriyor ya sabah bir daha tartulcam
Sinifci cnm ben aslında haftanın 3 günü salata yiyorum öğlen kalan salatadan yanında kefir yanı bir nevi sebze yemek s oluyorum ,dur bakalım haftaya gidicem kmi kilollar
Fırına tavuk attim pişmesini bekliyorum çok acimmm
insalha zayıflarız ya bıde ben aşılama yaptırdım yanı bu kılonun uzerıne hamıle kalmak ıstemıyorumTatlim ogle yemegi haric ayni besleniyoruz. Benim de Ilk hedefim 65.
Kilo verme hizimiz da ayni
Seni takipteyim.
Cok guzel menu. Afiyet olsun maaumcum.Kahvaltı
Yulaf kepeği ile krep
8 zeytin
Kızarmış köy peyniri
Çiğ sebze
Öğlen
Sütlü kahve
Akşam 17:30
1 tane derisiz tavuk pirzola
Fırında soğan kırmızı biber
Brokoli yoğurt)
Aclik otu 2. Günüm bakalım nasıl etkiliycek
canim , daha once diyetisyen saglik ocagina yeni gelmisti ona gitttim pek biseyden anlamiyordu...Ada şimdi aklıma geldi de sen diyetisyene gitmistin sanki dimi
Yavas aslinda. Ilk hafta 1800gr 2.hafta100gr:)Bir ayda toplam ne kadar gitti sinifci
Ins memnun olursun Adacim.canim , daha once diyetisyen saglik ocagina yeni gelmisti ona gitttim pek biseyden anlamiyordu...
simdi ozel hastaneden randevu aldim ona gidecem bayagi memnun kalanlar olmus..ona gidecem persembe ...bakalim ne diyecek nasil baslayacagiz...birinin takibinde olursam belki hic kacamak yapmam
Hep diyorum ya cok zor gidiyor. Bi kacamakla butun cabayi heba etmek Istemiyorum. Arada odul yapmak iyi ama kacamaga hic bulasmamak lazim.Ayy yavaş yavaş gidiyo hep ya bende 73 ile başladım hala ayni
Sen bilirsin bunyeni. Ya da ara ogun yap.Benimde bugün iyiydi yarin dışarı cikicaz lahmacun yemeyi planliyorum birde profiterol istiyor cnm ne zamandır.
Acaba sabah yedigim kuruyemisi akşam mi yesem çıkmadan ama yumurta peynirde tok tutmaz onca saat
Sen bilirsin bunyeni. Ya da ara ogun yap.
Ben hakkimi ekmek arasindan hamur isinden yana kullanirim
Tatliyi aramiyorum pek.
Yarin dengelerim
Yazan yok pek. Bildirim yapan da.
Herkese iyi geceler kizlar.
Hoşbulduk masumm :)Maria hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?