Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın ben nerelere gidemmm
Geçen hafta 71.5
Bu hafta ;70.7
Gelen 200 gr artık çok cnm sıkılıyor

73 ile başladım hala 70 lerdeydim..

Si sadece bildirim yapın kızlar dream yapıyor listeyi sadece bildirim yapın

Tatlim aksam yogurt yedim. Aksam kilomla sabah ayni nerdeyse. Bana yaramiyor aksam yemegini atlamak onu anladim. Aksam yemegini 5-5 bucuk gibi yiyip tok olnak ve o saatten sonra yememek Iyi. Ogun atlamak ve ac kalnak sorun
Bak bi gece yiyosun o kadar sabir bosa gidiyor. Sen haslama gotur bence. Ta da swbze et sote filan. Kefiri birakip dene bence.

Valla birgunluk kacamakla bütün yemeklerin çöpe gidiyor çok cnm sikkin

Valla birgunluk kacamakla bütün yemeklerin çöpe gidiyor çok cnm sikkin

Sirf onun ıcin kacamaktan uzak durmak lazim. Diyet cok zorluyo calisirlen. Sinir halsizlik. Baska yolu yok pes etmiycez Ins. Gidecek kilolar.
Okulun dombilisi olmama az kaldi
Millet 0 bedene kosuyo. Hadi gel de birak diyeti![/QUOTE]

800 gitmis yoksa yanlis mi yazildi kilo

ABUR CUBUR LARI KESTİM ..AKSAM 5 TE YEMEK YIYORUM YATMADAN 2 SAAT ONCEDE ACTIVE KAYISI YOGURDU YIYORUM ..HAFTADA 500 GR GIDIYOR ..BANA KILO ALDIRAN CIPS CIKILOTA VE KOLAYDI ONLARIDA TUKETMIYORUM :)

Oy anam cok mutluyum umutlu degildim gecen hafta 62,40 kg bu hafta 61,70kg giden -700

Arkadaslar siz kilolarinizi yazin ben Not alcam bugun eve gelince laptopta düzenlerim

ABUR CUBUR LARI KESTİM ..AKSAM 5 TE YEMEK YIYORUM YATMADAN 2 SAAT ONCEDE ACTIVE KAYISI YOGURDU YIYORUM ..HAFTADA 500 GR GIDIYOR ..BANA KILO ALDIRAN CIPS CIKILOTA VE KOLAYDI ONLARIDA TUKETMIYORUM :)
Hosgeldin aramiza o zaman
Menulerini yaz ltf.
Kilin hedefin yaşin?

Oy anam cok mutluyum umutlu degildim gecen hafta 62,40 kg bu hafta 61,70kg giden -700

Arkadaslar siz kilolarinizi yazin ben Not alcam bugun eve gelince laptopta düzenlerim
Tebrikler tatlim.
2 haftadir gelmeyenleri sil listeden.
Elleeine saglik simdiden.

Merhaba kizlar ,

eger burasi kilo alma yarismasiysa kesinlikle birinci benim....delirecem yahuuu 75.00 olmusum ne oluyor bana anlamiyorum...

daha oncede bahsetmistim ben ne zaman yumurta yesem kilo aliyorum her sabah yumurta cevizle tukettm dr dedi diye ...biliyorum bi cogunuz kabul etmeyeceksiniz yumurta kilo sldirmaz diyeceksiniz ama bana aldırıyor her seferinde boyle oluyor daha oncede yazmistim eski kizlar bilir.

birazdan gune gidecem ne verirlerseeee hepsini yiyecem iste ohhhhhhh yeteeer

Ada bizim sorunumuz istikrarsızlık mi bilemedim ama co or kilo verdiğimizden eminim

Ben 30 yasinda :) 1.65 boy
73 kilo
kahvaltimi güzel yapıyorum
öğlen acikirsam 1 kase yoğurt bir tabak ekmeksiz sebze yemeği (evde ne varsa) yiyorum
Ara öğünlerde ceviz kuru üzüm ya da meyve yiyorum
Aksaw saat 5 te yine evde ne varsa azar azar tabağına koyuyorum ekmeksiz yiyorum
Eğer ackirsam önce su iciyorum sakız cigniyorum yada yoğurt yiyorum haftada 700 gr gidiyor :) evde müzik açıp 30 dk ayna karşısında oynuyorum insallh 65 kiloya duserim

Tatlim ogle yemegi haric ayni besleniyoruz. Benim de Ilk hedefim 65.
Kilo verme hizimiz da ayni
Seni takipteyim.

Kızlar acaba dunki kuru fasulye nin gazabinami uğradı ben bakliyat sisiriyor ya sabah bir daha tartulcam

Sinifci cnm ben aslında haftanın 3 günü salata yiyorum öğlen kalan salatadan yanında kefir yanı bir nevi sebze yemek s oluyorum ,dur bakalım haftaya gidicem kmi kilollar

Fırına tavuk attim pişmesini bekliyorum çok acimmm

Ada bizim sorunumuz istikrarsızlık mi bilemedim ama co or kilo verdiğimizden eminim
kesinlikle cook zor kilo veriyoruz ...bugun karar verdim diyetisyene gidecem kesim haftaya bi gun ayarlayacam tahlil sonyclarimda hazir elimdeyken gidecem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…