Tatlim aksam yogurt yedim. Aksam kilomla sabah ayni nerdeyse. Bana yaramiyor aksam yemegini atlamak onu anladim. Aksam yemegini 5-5 bucuk gibi yiyip tok olnak ve o saatten sonra yememek Iyi. Ogun atlamak ve ac kalnak sorunGünaydın ben nerelere gidemmm
Geçen hafta 71.5
Bu hafta ;70.7
Gelen 200 gr artık çok cnm sıkılıyor
73 ile başladım hala 70 lerdeydim..
i sadece bildirim yapın kızlar dream yapıyor listeyi sadece bildirim yapın
Valla birgunluk kacamakla bütün yemeklerin çöpe gidiyor çok cnm sikkin
800 gitmis yoksa yanlis mi yazildi kiloGünaydın ben nerelere gidemmm
Geçen hafta 71.5
Bu hafta ;70.7
Gelen 200 gr artık çok cnm sıkılıyor
73 ile başladım hala 70 lerdeydim..
Si sadece bildirim yapın kızlar dream yapıyor listeyi sadece bildirim yapın
800 gitmis yoksa yanlis mi yazildi kilo
ABUR CUBUR LARI KESTİM ..AKSAM 5 TE YEMEK YIYORUM YATMADAN 2 SAAT ONCEDE ACTIVE KAYISI YOGURDU YIYORUM ..HAFTADA 500 GR GIDIYOR ..BANA KILO ALDIRAN CIPS CIKILOTA VE KOLAYDI ONLARIDA TUKETMIYORUM :)
Hosgeldin aramiza o zamanABUR CUBUR LARI KESTİM ..AKSAM 5 TE YEMEK YIYORUM YATMADAN 2 SAAT ONCEDE ACTIVE KAYISI YOGURDU YIYORUM ..HAFTADA 500 GR GIDIYOR ..BANA KILO ALDIRAN CIPS CIKILOTA VE KOLAYDI ONLARIDA TUKETMIYORUM :)
Tebrikler tatlim.Oy anam cok mutluyum umutlu degildim gecen hafta 62,40 kg bu hafta 61,70kg giden -700
Arkadaslar siz kilolarinizi yazin ben Not alcam bugun eve gelince laptopta düzenlerim
Tatlim ogle yemegi haric ayni besleniyoruz. Benim de Ilk hedefim 65.30 yasinda :) 1.65 boy
73 kilo
kahvaltimi güzel yapıyorum
öğlen acikirsam 1 kase yoğurt bir tabak ekmeksiz sebze yemeği (evde ne varsa) yiyorum
Ara öğünlerde ceviz kuru üzüm ya da meyve yiyorum
Aksaw saat 5 te yine evde ne varsa azar azar tabağına koyuyorum ekmeksiz yiyorum
Eğer ackirsam önce su iciyorum sakız cigniyorum yada yoğurt yiyorum haftada 700 gr gidiyor :) evde müzik açıp 30 dk ayna karşısında oynuyorum insallh 65 kiloya duserim
kesinlikle cook zor kilo veriyoruz ...bugun karar verdim diyetisyene gidecem kesim haftaya bi gun ayarlayacam tahlil sonyclarimda hazir elimdeyken gidecem....Ada bizim sorunumuz istikrarsızlık mi bilemedim ama co or kilo verdiğimizden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?