Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kızlar beni de aranıza alır mısınız bende bugunden itibaren 17 :00 den donra bişiy yemicem

Afiyet olsunn
Slm kızlar beni de aranıza alır mısınız bende bugunden itibaren 17 :00 den donra bişiy yemicem
Hosgeldin aramiza tatlim.
Menulerini paylas lutfen.

Tşkler arkadaşlar.
Kızım diş çıkarıyor cok zormuş ya

Anladım tşkler her şekilde cekecek yavrum
Bazi cocuklar cok kolay cikariyormus. Anne bi bakiyomus dis cikmis. Ben oglumda her disinin cefasini cektik. Cok zor cikti. Her donem baska zorlugu oluyor yavrularimizin. Rabbim bize bagislasin yavrularimizi.

Bazi cocuklar cok kolay cikariyormus. Anne bi bakiyomus dis cikmis. Ben oglumda her disinin cefasini cektik. Cok zor cikti. Her donem baska zorlugu oluyor yavrularimizin. Rabbim bize bagislasin yavrularimizi.
bende ilki nasil cikti anlamadm,, ama simdi hircin sekilde agzina biseylder aliyor yada elini hemen alior agzina belli kasindigi. amin ins

Ebru kaçamak yok cnm iyi gidiyor artık gelsin 6 lar

Dream geçmiş olsun dış zordur çifter çifter çektik biz valla (

Yarin bezelye yoğurt var ne gotursem yanımda bilemedim bişiy de yok evde

Ada nerde gelmedi

Macigin cezası ne kadar uzunmus yaww

Herkese gunayydinn...
Sahur lorlu yagsiz tost, 3 zeytin ve yayla corbasi.
Aksama da mercimek corba, patlican yemegi ve salata dusunuyorum. Hayirlisi bakalim.

Magicin cezasi bitmedi mi acaba?
Masum salata ya da leblebi sut goturebilirsin.

Günaydın ise doğru yol almaktayim
Kahvaltimi yaptım bu açlık otu hergun WC Ye çıkartıyor bakalım ctesi kilom ne olcak 6 lar kaçınılmaz inş bu hafta

Geçen haftada kurufasulye sisirfi beni ya iki gün suruyor şişliği inş kışın he cuma bakliyat yapmazlar

Bugün yanıma peynir domates salatalık aldım akşam onu yiycemn, hergun en azından değişik biisiyler iyi oluyorbirgun sütlü kahve bigun yoğurt

Lebleli çok masum değil sınıfı kh değeri çok yüksek

gunaydın kızlar,

masum sen zaten leblebi yeme, tuvalet kosnusunda sıkıntılısın.

Dün pastadaan sonra bir şey yemeyecem dedim ama saat 9 oldum. 2 yumurta haşladım limonlu biberli ooo mis yedim.

İşe gelirken30 dakika yürüdüm. Şimdi kendime tost yaptım çay da yanımda ooo doycam

burdayım cnm ancak topalranıyorum bu saatte
bende bugün peynri domates, salatalık yiycem çıkışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…