Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yok kız ben haftada bir tartılıyorum
sabahları tartılsamda gerçek kilomçıkmaz benim

çünkü şiş uyanıyorum ben birde az uyudugum için ödemoluyor o sebepten en iyisi ctesi sabahh

ama bu hafta 6 ları bulcam :)

bu yaz dügün var iki taneee çok inc eolmak istiyorumlesile ablayada başlasam bi süprolcak

ya daha başlamadın mı. Çok daha hızlı ilerlersın. Ben yürüyüşün faydasını görmeye başladım. 62,00 dım sabah daha hızlı gitsın bu kilolarda bızde artık normal bir hayatta yeni cicilere kavusalım dimi yani.

haklısın vallaeve gittimakşamçocuklara tatlı yaptım telle konuştum 20 dk ark ile onalrı yapmak yerine leisle ablamla buluşsaydım keşke dimi

eyvahh eyvahhhhh bugün bizimde d.günü varmış ebruuu
haftayada var başladık maşş.. dogum günlerineee (

Kahvaltı
5 zeytin
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Salatalık
Bal
1 dilim ekmek
Bi bardak çay

aynenn valla bzimde öyle haftayada varmış ,

incecik bir dilim yemeyi düşünüyorumm azcık yedim yemegi zaaten

Merhaba kızlar ,

Ada nerede diye sonralara hemen anlatayım ))

bu sabah diyetisyene gittim aç karnına tahlil yaptı onun sonuçlarında çook az insülün direnci çıktı dediki bunu yemek düzeni ile kıracağız dedi ....yarın liste için tekrar gidecem bugün başka dr daha görünmem gerekiyordu mr çekildi böbrekler için.....

ilk hedef 65 olarak belirledik nisan 1 de 65 olacağız dedik yani 10 kilo dedi ...ideal kilom ise 60 mış dr daha sonra devam edeceğiz dedi...tabiii ben 58 oluncaya kadar dr peşini bırakmayacam tabii herşey yolunda giderse....

aslında şunu söyledi direnci kırarsak daha hızlı kilo verirsin dedi en kötü ağır şeklinde verirsen kilo dedi nisanda 10 kilo vermiş oluruz dedi
diyetisyenin tartısında da tam 75 çıktım yani evdeki tartı doğruymuş )) yağ oranını ölçtü en çoook karın bölgesinde üst tarafta yağlanma var dedi...

odasında bir sürü hastasının resimleri vardı önceki sonraki olarak... diyetisyen 75 kilosun ama 75 durmuyorsun spor mu yapıyorsun dedi evet dedim...bayağı sıkı vucudun dedi.. güzel evde aletlerin olması işimizi kolaylaştıracak dedi...

yine bi gaza geldim )) yarın listeyi alıp başlıyorum

iki haftadır 4 tüp ,4 tüp kan vere vere bi hal oldum ))

adacım hdi hayırlısı ,

o az olan direnç kırılıyor cnm benimde çok az mesela
beslenmemi yoluna koyunca geçiyor cnm

hadi hayırlı olsun bakalımmm

Sevindim adacim senin adina.
Ben de iftari bekliyom.
Zaten diyette olunca oruc zor gelmiyomus eski yeme duzenim olsa kivranirdim.
Listeni paylas sekerim

adacım hdi hayırlısı ,

o az olan direnç kırılıyor cnm benimde çok az mesela
beslenmemi yoluna koyunca geçiyor cnm

hadi hayırlı olsun bakalımmm
teşekürler masumcum , inşallah bakalım çok istiyorum 60 olmak ))

Sevindim adacim senin adina.
Ben de iftari bekliyom.
Zaten diyette olunca oruc zor gelmiyomus eski yeme duzenim olsa kivranirdim.
Listeni paylas sekerim
tamam canım yarın yazarım listeyi sizlere neler önerdi onlarıda yazayım.... Aslında herşeyi biliyoruz inan bizde diyetisyen kadar uzmanız )) ammmaaaaa haftaya kontol olduğunu bilmek belki eme isteğimi frenliyecek yani tek başına olunca ayyy bunu yiyeyim ne olacak diyorsun ama diyetisyene gidecem tartıda fazla çıkmayayım stresi beni alı koyabilir kaçamaklara ))

adaa hem her haft a kontrol , hemdee kilo verdikçe azim lenirisn cnm tam diyet vakti zatennn

ayyy bugün olmasaydı şu d.günü yahuuu

sınıfçı ne kadar daha tutcaksın oruç

adaa hem her haft a kontrol , hemdee kilo verdikçe azim lenirisn cnm tam diyet vakti zatennn

evet kontrol olması beni sevindiriyor tutarım kendimi sonra vücud alışır diye düşünüyorum ...

ayy kızlar odasındaki resimleri bir görseniz bi bayan cok kilolu ama sonra ki resimde sanki öss ye hazırlanan öğrenci gibi durmuş valla gencecik olmuş iki çocuk annesiymiş ... dedim bende böyle olacam ))))dr gülüyor o çok azim etti dedi bende bende dedim )))

masumcum , doğum günü pastasını tırtıkla yiyiormuş gibi yap ama sonra bi bahane ile hemncik pastadan uzaklaş )) benimde eskiden çalıştığım yerde doğum günleri ayın elemanı kutlamaları olurdu yermiş gibi yapar ayy ofise dönemem gerekli diye bırakırdım sonrda off yaa bi pastamı bile yiyemedim işler çook yoğun derdim hahahah )

Epey tutmam lazim tatlim.
Bi ogle yemegi yok. Zor degil sukur.
Bu arada yarin menu bomba
Bize de gonder kiz

ay incecik bir dlim pasta migdede
hiç bişiy yemememm lazıma rtıkçok acıkırsam salatalık yerim

yemesemolmazdı ya iş güç bitti oturduk öyleee, herkeisn ortsında yemeyince dikkat çekecekti

kızlar ben geldim,

Sabah tost
öğlen karşık zeytinyağlı bir tabak
çok az bir dilim bile tmez ama ekmek(olsaydı yiyşecektım)
ve açıktım. Ben yine eve gidince yumurta haşlayım yoksa sapıtacam.

adacım çok sevindim. Yaza fitsin yanioooooh.

ebru evet cnm yumurta çok tıkıyor insanı haşla yee hemen
ban bişiy yemek yokk bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…