yok kız ben haftada bir tartılıyorum
sabahları tartılsamda gerçek kilomçıkmaz benim
çünkü şiş uyanıyorum ben birde az uyudugum için ödemoluyor o sebepten en iyisi ctesi sabahh
ama bu hafta 6 ları bulcam :)
bu yaz dügün var iki taneee çok inc eolmak istiyorumlesile ablayada başlasam bi süprolcak
Allah kolaylik versin bizimkiler simdi ocak subat ayi tavan yapcakeyvahh eyvahhhhh bugün bizimde d.günü varmış ebruuu
haftayada var başladık maşş.. dogum günlerineee(
Sevindim adacim senin adina.Merhaba kızlar ,
Ada nerede diye sonralara hemen anlatayım))
bu sabah diyetisyene gittim aç karnına tahlil yaptı onun sonuçlarında çook az insülün direnci çıktı dediki bunu yemek düzeni ile kıracağız dedi ....yarın liste için tekrar gidecem bugün başka dr daha görünmem gerekiyordu mr çekildi böbrekler için.....
ilk hedef 65 olarak belirledik nisan 1 de 65 olacağız dedik yani 10 kilo dedi ...ideal kilom ise 60 mış dr daha sonra devam edeceğiz dedi...tabiii ben 58 oluncaya kadar dr peşini bırakmayacam tabii herşey yolunda giderse....
aslında şunu söyledi direnci kırarsak daha hızlı kilo verirsin dedi en kötü ağır şeklinde verirsen kilo dedi nisanda 10 kilo vermiş oluruz dedi
diyetisyenin tartısında da tam 75 çıktım yani evdeki tartı doğruymuş)) yağ oranını ölçtü en çoook karın bölgesinde üst tarafta yağlanma var dedi...
odasında bir sürü hastasının resimleri vardı önceki sonraki olarak... diyetisyen 75 kilosun ama 75 durmuyorsun spor mu yapıyorsun dedi evet dedim...bayağı sıkı vucudun dedi.. güzel evde aletlerin olması işimizi kolaylaştıracak dedi...
yine bi gaza geldim)) yarın listeyi alıp başlıyorum
teşekürler masumcum , inşallah bakalım çok istiyorum 60 olmakadacım hdi hayırlısı ,
o az olan direnç kırılıyor cnm benimde çok az mesela
beslenmemi yoluna koyunca geçiyor cnm
hadi hayırlı olsun bakalımmm
tamam canım yarın yazarım listeyi sizlere neler önerdi onlarıda yazayım.... Aslında herşeyi biliyoruz inan bizde diyetisyen kadar uzmanızSevindim adacim senin adina.
Ben de iftari bekliyom.
Zaten diyette olunca oruc zor gelmiyomuseski yeme duzenim olsa kivranirdim.
Listeni paylas sekerim
evet kontrol olması beni sevindiriyor tutarım kendimi sonra vücud alışır diye düşünüyorum ...adaa hem her haft a kontrol , hemdee kilo verdikçe azim lenirisn cnm tam diyet vakti zatennn
ayyy bugün olmasaydı şu d.günü yahuuu
sınıfçı ne kadar daha tutcaksın oruç
Epey tutmam lazim tatlim.adaa hem her haft a kontrol , hemdee kilo verdikçe azim lenirisn cnm tam diyet vakti zatennn
ayyy bugün olmasaydı şu d.günü yahuuu
sınıfçı ne kadar daha tutcaksın oruç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?