Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semocum sözünü tuttum nescafemin yanında ceviz ve biraz muz yedim.yeme içme işini kapattım.

Son düzenleme:
semocum senin çizelge ilerde galiba çubuk habire ileri gidiyor motıvasyon içinmi yoksa..

carsamba sabah 69.4 kiloydum :)))
persembe hedefim 68.9 kiloydu, ama kabizlik sagolsun persembe hayal ettigim kiloyu goremedim :)

Tatlım, ben grafikerim... genelde rahatım ama bazen bi çöküyolar yanıma bütün gün..
ekmek yiyince kızıyon, yemem ben bidaaa...:13:

Grafiker woehoeee, eglenceli bir i$in var ozaman, demi?
tamam akvaryum nesil, yeme zaten ekmegi bosver, terk et onu. DD

semocum sözünü tuttum nescafemin yanında ceviz ve biraz muz yedim.yeme içme işini kapattım.

eneee valla ben zeyastan da korktum, yarina birinci olabiler
Zeyas tukkani kapatti kizlar

eneee bakin ne buldum, haftaya bunumu yapsak ne

haftada 3, ayda 10 kilo verin, alkali diyet
kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

-------------------------------------------------------------------------------------

Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız
www.gulkaynak.com
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5:Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6:En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9:Ve ekmek� 11.00 � 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.

Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

carsamba sabah 69.4 kiloydum :)))
persembe hedefim 68.9 kiloydu, ama kabizlik sagolsun persembe hayal ettigim kiloyu goremedim :)

eneee valla ben zeyastan da korktum, yarina birinci olabiler
Zeyas tukkani kapatti kizlar

ah canım ah nerdeeeee birinci olmak kim ben kim pazartesi çok iddalı konuşuyodum ama bu iddaam fos çıktı bu hafta gelecek haftalara hala iddalıyım ama

Son düzenleme:

bana gelmez semocum karbonatlı tuzlu su içmem normal suyu içemiyorumda
bana çok anlamlı gelmedı o yok bu yok dedi ya zaten kaybetti
sorsan bana bişey zaten yemiyorum
ama yok dedi ya itici geldi sen bi dene ama sanmam ki dayanbilesin.

ah canım ah nerdeeeee birinci olmak kim ben kim pazartesi çok iddalı konuşuyodum ama bu iddaam fos çıktı bu hafta gelecek haftalara hala iddalıyım ama

tamam haftaya duello yapalim seninle

nasil yani, su icmiyormusun sen?
su cok etkili derincim, gunde 1 litr olsa bile ic. vucuttaki toksinleri atmak icin cok yararli.

Ben de akşam 2 yer elması 5 tane de fındık yedim günü kapattım...Yarın kim birinci olacak çok merak ediyorum çok fazla iddalı dişi vardı

Semocan o karbonat dieti pek yivrenç bi'şeye benziyor.Öğğğğ içemem ben valla.Boğazlar isyanlardayken gargaraya evet diet yapıp içmeye nayır diyorum.

kızlar yarım saat sporumu yaptım ipimi atladım mekiğimi çektim klasik yeşilçayımıda içtim gece yatarkende kayısılı çay içicem wc sorununu yarın aşmam lazım malum tartılıcaz
funda suyu demistim ama bilen icen yok sanirim :))
valla gsyk cım ilk defa senden duydum neymiş o öyle bi araştırıyım bakım:44::44:
Ben de akşam 2 yer elması 5 tane de fındık yedim günü kapattım...Yarın kim birinci olacak çok merak ediyorum çok fazla iddalı dişi vardı
.

ohhh afiyet olsun hafif hafif bir akşam bizi bekliyor yarını bende çççok merak ediyorum sabah herkes hemencik yazsın akşama bekletmeyin kızlarrr

FUNDA SUYU NASIL KULLANILIR?

Funda Suyundan iyi sonuçlar alabilmek için mutlaka gerektiği gibi kullanılmalıdır;herhangi bir yan etkisi yoktur fakat kullanımda yapılan hatalar sağladığı faydaları önemli ölçüde azaltır aşağıda size nasıl kullanacağınız ile ilgili bilgiyi vereceğim.Tüm rahatsızlık yada faydalarında standart kullanımı vardır ve binlerce yıllık denemeler sonucu bunın en işe yarar yöntem olduğu ispatlanmıştır.

Funda Yaprağı Suyu Şifalı Bitkiler arasında özel bir yeri olan fundanın özellikli yapraklarından üretilmektedir.

Funda Suyu Nasıl Kullanılır
Funda Yaprağı Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz .Bu İşlemi günde aç karnına günde 3 defa yapınız.Kür halinde 45-60 gün devam edilmesi önderilir.Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

Funda Yaprağı Suyu İçeriği:
Tanen,arbutin,tanen,saponin ve mineraller.

Funda Suyunun Kullanıldığı Alanlar
Kilo verme ve Yağ Yakımını Artırma
Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Nikris hastalığına karşı faydalıdır.
Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir.
Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser.
Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır.
İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır.
İshali keser.
Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir.

meraba kizlaar ben döncüm .. vee nasil anlatsam bilmiyorum :18::18::18: ben dun gece evde olmadigim icn arkadasimdaydim sabah kahvaltisinda sanki biraz abartim onun cok guzel yaptigi soganli mozarellali ve domatesli karisimi bahartli biraz yagli cok guzeldi Icimde klaiyodu yedim ve haslanmis yumurta biraz zeytin ve en kötüsü pide yedim ondan sonra bisey yemedim 16 da haslanmis yumurta yedim :26: ve öylecene gunu biraktim kiizaacaksiniz

tamam haftaya duello yapalim seninle

nasil yani, su icmiyormusun sen?
su cok etkili derincim, gunde 1 litr olsa bile ic. vucuttaki toksinleri atmak icin cok yararli.

semocum su içiyorum 1 lt den fazla ama burda himalaya tuzlu ve karbonatlı diyo
e bunların 2 de tuz bunu içsen zaten yemek yiyemez devamlı kusar insan

evet cnm aynen boyleymis
ilk gunler pek bise yoktu ama iki gundur tok tuttugunu fark ettim ondandir herlde
tadi da pek bi irenc :)

Kızlar merhaba ben 4 gündür paylaşım yapamıyordm.acilen izin aldım evdeydim.telefonumun da internet paketi bitmişti.aklım buradaydı ama ulaşım sağlayamadm.kusura bakmayın.zor bir hafta içi geçirdim.kızıma bakıcı ayarlmya çalışıyrm.kreşten aldım.ço stresliym.her konuda duaya ihtiyacım vr.

afiyet olsun cnm yarina nasil etki edecek tarti gununden sonra yeseydin bari

Ne kadar pide yedin bilmiom ama cok bisey yememisinki, sorun cikmaz bence.. Korkma..

Kizlar benim bildigim, funda yapragi sadece kadin hastaliklari, adet duzensizligi ve sancisi icin iyi gelir.. Fazla kullanmak ta iyi degildir. Suyunun da baska bir ise yaradigini zannetmiyorum.. Kaynak ne bilmiyorum ama ota moka zayiflatiyo deniyo, bir cogu satis yalani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…