Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Oku oku bitmedi dünden beri yazılanları.Süperiz

Oğlunuz artık çeşit çeşit ek gıda alabiliyor Zeyas,önümüzde haziran ayına kadar 3 ay bir hafta var.Haftada 750 gram hedef koyun bence...Hem siz hem de süt verdiğiniz için oğlunuz rahat eder çok kasmadığınız için.Hedef koyulduğu zaman daha çok dikkat ediyorsunuz.Lütfen bol su içmeye gayret gösterin 3 litre...Ben 1,5 litrelik su alıyorum kolilerle eve....Herkesin şişesi odasında durur.Böylece ne kadar içtiğimi bilirim dışarıya gidersem de taşırım yanımda...Siz yeter ki buradan ayrılmayın vereceğiz bu kiloları hepimiz çok kararlıyız görüyorsunuz..Sürüden ayrılanı kurt yer

Supeeerr, farkedilmesi cok mutlu ediyor gercekten, ben de sabah, aksam, yatarken, gece wc ye kalktigimda.. Her firsatta tartiliyorum.. :)))

Tükürse gidip tartılanları biliyorum ahahahaha (teyzem )

hello girlsss,

ay kendimle gurur duydum.
az ince arkadasa gittim geldim,
tatli vardi evde ikram etti yemedim.
kurabiye vardi ikram etti yemedim.
kisir vardi ikram etti yemedim :)

sadece 2 yesil cay ictimmm :)))

Biz de gurur duyduk şekerim biz de Sevdiğin şeylere bile hayır diyebiliyorsan...

Ben bugün lahana kürünün birinci evresini tamamliyorum- 3 ara sonra ikinci haftayi uygulacagim. Bunun bana ne denli fadasi ar bilemiyorum, ama hesapladigima göre bu hafta 11 limon, 3 demet maydonozun ve bir lahanin suyunu tüketmisim.. Umarim yaglarim kirim kirim kiriliyordur

Bugün yine bir saat yürümeyi basardim. Bu her sabah kazanilmasi gereken bir zafer giibi benim icin

Sabah: iki haslama yumurta+ salata, bir avus yer fisitigi, bir mandalina ve 4 kasik makarna( yemiyeydim daha iyiydi). 4.30 kadar bir sey yemeyii düsnmüyorum. Ögleden sonrasi daha hafif gecer insalah.

Hepmize yüksek azim diliyorum..

27/01 - 03/02 - 08/02 - 15/02 - 22/02

[/QUOTE]

Kizlarrrrrrrrrr biz yarin sabah tartilmayacak miyiz, bugün mü tartilmam gerekiyordu Ben sabah tartilmadim ve simdi karnim dolu:18::18::18:

Yarınki sonucu merak ediyorum.. yani özellikle o kadar lahana limon maydonoz işe yaradımı diye.. bana çok zor geldi,
hergün hergün ugraş dur.. bakalım ne olcak?

Kizlarrrrrrrrrr biz yarin sabah tartilmayacak miyiz, bugün mü tartilmam gerekiyordu Ben sabah tartilmadim ve simdi karnim dolu:18::18::18:[/QUOTE]

Yarın yarın, korkma.. Semo ön hazırlık yapıyo, yeni liste düzenlemesi,
girenler çıkanlar falan filan..

Kizlarrrrrrrrrr biz yarin sabah tartilmayacak miyiz, bugün mü tartilmam gerekiyordu Ben sabah tartilmadim ve simdi karnim dolu:18::18::18:[/QUOTE]

bugun degil canim, yarin sabah tartilcaz
ben listeyi hazirladim bugunden, yarin sabah ilk giren benim son listemi alinti yapip kendi kilosunu yazicak.
ikinci giren, birinci girenin listesini alinti yapicak vs vs ...

Yarınki sonucu merak ediyorum.. yani özellikle o kadar lahana limon maydonoz işe yaradımı diye.. bana çok zor geldi,
hergün hergün ugraş dur.. bakalım ne olcak?

Nesil, normal zamanima göre cok daha az yedigim icin ve de yürüyüs yaptigim icinzaten ilk haftamda iki kilo gitmesini bekliyordum ben. Ama bu lahan suyu sanki bana ödem attirdi. Yani hayatimda ilk defa ve de diyetimin daha ilk haftasinda annem resmen süzülmüssün dedi. Zannedersem insanin siskinligini aliyor!!!

Ben azimle 3 haftayi tamamlamayi düsünüyorum. Hic olmadi detoks olur diye düsünüyorum. Yoksa istahim ilk günkü gibi gayet acik ve havesli bir sekilde sinsi sinsi beni kolluyor

Valentiiiinnnn, hosgeldin bogam
Naber? nasilsin? misafirciklerin nasillar insallah

bugun degil canim, yarin sabah tartilcaz
ben listeyi hazirladim bugunden, yarin sabah ilk giren benim son listemi alinti yapip kendi kilosunu yazicak.
ikinci giren, birinci girenin listesini alinti yapicak vs vs ...

Semocum, cabalarin icin tesekkürler, bakalim yarisi kim elde etcek :))) Insallah hepimiz dildeigimiz kadar vermisizdir, önemi olan bu! Ben ilk hafta icin iki kilo düsünmüstüm ve simdi tok karina 85.2 ciktim

Ahh o iştah yok mu o iştahhhh.. hiçbir şey kesmio benimkini..

savaş ediom resmen..

kizlar hesap yaptim haftada 1 kilo verirsem oglusum 1 yasina girdiginde citir anne olmus olacam ins. Ilk evlendigim zamanki kiloma donmus olacam ayy ne heyecanli :))

kızlar sabah dün eşim baklava getirmişti akşam yememiştim sabah aç karınla çok severim baklavayı kahvaltı yapmadım 3 adet baklava yedim.:26::26: biraz öncede 2yumurta domates peynir zeytin ve bir dilim ekmek eşliğinde öğle yemeğimi afiyetle yedim 3 gibide nescfe içip günü kapatırım.yarın büyük gün ve ben hiç umutlu değilim 1 kilo vermiş olsam göbek atıcam.okadarda dikkat ettim.

kizlar hesap yaptim haftada 1 kilo verirsem oglusum 1 yasina girdiginde citir anne olmus olacam ins. Ilk evlendigim zamanki kiloma donmus olacam ayy ne heyecanli :))

bebeğim kaç aylık canım çizelgende 17 kilo vermen gerktiği gözüküyoda kafam karıştı benim:44::44::44:

semocum çok teşekkürederi m yazı için
dün Canan Karatayı okudum ara öğün yapmayın barın karnınız acıksın mideniz kazınsın diyor
açlık hizzedildiği zaman leptin hormonu çalışmaya başlayıp vücuttaki yağları kullanırmış

ama ben artık ne kadar az yersem yiyim acıkmıyorum yani midemde kazıntı hissi olmuyor sanırım bu yüzden vücudum yağ yakmadan
kilosunu koruyor burada yazılan gibi (
sporda yapıyorum oda sıkılasmamı sağlıyor neyse sağlık olsun :)

Kızlar bugun paylaşım yapamıcam belki evde değilim buyuk ihtimal akşam yarıne seviniyorum ama biyandanda korkuyorm

Hee kizlar, cok guzel bi yazi buldum. Okumanizi tavsiye ederim. yazida, yag yakmak icin 10 altin kural var.
1200 kalorinin altinda yerseniz, vucut aclik moduna girer kilo vermek zorlasir yaziyor... Ben haftaya kilo kontrolu ve az zayiflamaya hedeflicem kendimi.
Haftayada az kalorili beslenirsem, bu sefer vucudum aclik moduna girer zayiflamam super yavaslar diye dusunuyorum...
Ve kas calismasi yapicam, bakalim hayirlisi :)

http://www.teiasspor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=153

ZEYAS: aksam bi seyler atistir oyle kapat gunu, yememezlik yapma canim. Metabolismani yavaslatirsin boyle.

BETUL: super canim, eh 1 kilo gitti o zaman senden ))

NESIL: i$tahin coksa, chroom al canim, iyi i$tah kesiyor. Insulin direncini duzenliyor, böylelikle i$tahin kesilir. ben bir ara kullanmistim gercekten cok faydali, bugun tekrar basladim

Valentiiiinnnn, hosgeldin bogam
Naber? nasilsin? misafirciklerin nasillar insallah

sabah kahvaltısında yediğim biri çikolatalı biri kıymalı pideden sonra tok ama sonbaharda dökülen yapraklar kadar hüzünlüyüm canım heh heh bi dene yeseydim iyiydi :26: Bir bardak sütte iyi gitti yanında...

Öğlen bir tanecik yer elması yedim aferin bana...

Akşam da üşenmeyip markete gidersem somon balığı alacağım buğulama için

Kaç kiloydun bu sabah Semoş kısırıda yemedin kesin en az dünden beri 250 gr gitmiştir çünkü kısıra baktıkça içinin yağları erimiştir ben bakmayıp malı götürdüğüm için pek bişi erimedi dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…