Ah canım ah.ben evlikiğimin 3.ayında hamile kaldım 93 le doğuma girdim.hemen veremedim kilomu kızım 3yaşına girdi bebek istiyoruz diye 66ya düştüm hemen tekrar hamile kaldım yine 90 kiloyla doğuma gittim.oğlum 11 aylık ben 73 kiloyum yaza kadar zayıflayıp 2 sene kadar zayıf gezmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.
Supeeerr, farkedilmesi cok mutlu ediyor gercekten, ben de sabah, aksam, yatarken, gece wc ye kalktigimda.. Her firsatta tartiliyorum.. :)))
hello girlsss,
ay kendimle gurur duydum.
az ince arkadasa gittim geldim,
tatli vardi evde ikram etti yemedim.
kurabiye vardi ikram etti yemedim.
kisir vardi ikram etti yemedim :)
sadece 2 yesil cay ictimmm :)))
teşekkürler Nesilcim :)
[/QUOTE]27/01 - 03/02 - 08/02 - 15/02 - 22/02
Ben bugün lahana kürünün birinci evresini tamamliyorum- 3 ara sonra ikinci haftayi uygulacagim. Bunun bana ne denli fadasi ar bilemiyorum, ama hesapladigima göre bu hafta 11 limon, 3 demet maydonozun ve bir lahanin suyunu tüketmisim.. Umarim yaglarim kirim kirim kiriliyordur
Bugün yine bir saat yürümeyi basardim. Bu her sabah kazanilmasi gereken bir zafer giibi benim icin
Sabah: iki haslama yumurta+ salata, bir avus yer fisitigi, bir mandalina ve 4 kasik makarna( yemiyeydim daha iyiydi). 4.30 kadar bir sey yemeyii düsnmüyorum. Ögleden sonrasi daha hafif gecer insalah.
Hepmize yüksek azim diliyorum..
Yarınki sonucu merak ediyorum.. yani özellikle o kadar lahana limon maydonoz işe yaradımı diye.. bana çok zor geldi,
hergün hergün ugraş dur.. bakalım ne olcak?
bugun degil canim, yarin sabah tartilcaz
ben listeyi hazirladim bugunden, yarin sabah ilk giren benim son listemi alinti yapip kendi kilosunu yazicak.
ikinci giren, birinci girenin listesini alinti yapicak vs vs ...
Nesil, normal zamanima göre cok daha az yedigim icin ve de yürüyüs yaptigim icinzaten ilk haftamda iki kilo gitmesini bekliyordum ben. Ama bu lahan suyu sanki bana ödem attirdi. Yani hayatimda ilk defa ve de diyetimin daha ilk haftasinda annem resmen süzülmüssün dedi. Zannedersem insanin siskinligini aliyor!!!
Ben azimle 3 haftayi tamamlamayi düsünüyorum. Hic olmadi detoks olur diye düsünüyorum. Yoksa istahim ilk günkü gibi gayet acik ve havesli bir sekilde sinsi sinsi beni kolluyor
Oku oku bitmedi dünden beri yazılanları.Süperiz
Oğlunuz artık çeşit çeşit ek gıda alabiliyor Zeyas,önümüzde haziran ayına kadar 3 ay bir hafta var.Haftada 750 gram hedef koyun bence...Hem siz hem de süt verdiğiniz için oğlunuz rahat eder çok kasmadığınız için.Hedef koyulduğu zaman daha çok dikkat ediyorsunuz.Lütfen bol su içmeye gayret gösterin 3 litre...Ben 1,5 litrelik su alıyorum kolilerle eve....Herkesin şişesi odasında durur.Böylece ne kadar içtiğimi bilirim dışarıya gidersem de taşırım yanımda...Siz yeter ki buradan ayrılmayın vereceğiz bu kiloları hepimiz çok kararlıyız görüyorsunuz..Sürüden ayrılanı kurt yer
ilgin için teşekkürler velantin ayrılmayı düşünmüyorum zaten burası bana çoook iyi geldi.hatta korkuyorum paylaşım olmazsa grup dağılırsa kilo veremeden diye.çok mutluyum burda olmaktan.su meselesine gelince ben su içmeden yaşayamam ki günde 3 litre mutlaka içerim
kizlar hesap yaptim haftada 1 kilo verirsem oglusum 1 yasina girdiginde citir anne olmus olacam ins. Ilk evlendigim zamanki kiloma donmus olacam ayy ne heyecanli :))
derriiiin bak ne buldum:
SEBEBİ GENETİK HAFIZADIR
Vücudunuz kilo almaya direnmez ama sıra kilo vermeye gelince kısa bir süre sonra direnç sistemlerini harekete geçirir. Bunun genetik ve hormonal temellerinin olduğu düşünülüyor ve belirli bir nedeni değil, birçok sebebi olduğu kabul ediliyor. Buzul çağında yani milyonlarca yıl önce atalarınızın yaşadığı açlık dönemlerinde genetik şifrede oluşan değişikliklerin temel faktör olduğu belirtiliyor. Vücudunuz o uzun açlık, kıtlık dönemlerinden aldığı dersleri genlerine yazmıştır ve genetik hafıza hiçbir şeyi unutmuyor. Siz kilo vermeye başladığınızda kilo kaybını önleyen hormonal ve metabolik sistemleri hemen devreye sokuyor.
BU FİZYOLOJİK BİR DURUMDUR
Kilo kaybını yavaşlatan ilk uyarılar tiroid bezinden geliyor. Tiroid bezi metabolizmanızın birinci düzenleyicisidir. Metabolik hızınızı salgıladığı T3 ve T4 hormonları ile en çok bu küçücük, 25 gramlık iç salgı bezi etkiliyor. Siz zayıflamaya başlayınca tiroid bezinizin T4 hormonunu T3 hormonuna dönüştürme yeteneği bozuluyor. Sonuçta metabolizma hızının temel belirleyicisi T3 hormonunun miktarı azalıyor. Metabolizma yavaşlayınca kilo verme de yavaşlıyor, bazen durma noktasına geliyor. Sonra pankreas bezinden salgılanan insülin hormonu da devreye giriyor. İnsülin hormonun arttığı durumlarda ortaya çıkan açlık duygusu, kilo verme sürecinde diyete uyumu güçleştiriyor, kilo kaybını başarısız hale getiriyor. Ghrelin, leptin gibi hormonlar da bu süreçte etkili.
Kısacası belli bir kilo kaybından sonra vücut dengeyi bulmaya, kilo kaybını durdurmaya başlıyor. Bu fizyolojik cevap karşısında asla gerilememeli, vazgeçmemeli, ümitsizliğe kapılmamalısınız. Sağlıklı beslenme planınızı uygulamaya devam etmelisiniz. Yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmak için egzersizi bırakmak yerine biraz daha artırmalısınız. Buna rağmen kilo vermenizde duraklama sürerse sakın "şok diyetler" filan yapmaya kalkmayın. Doktorunuzla görüşün. Gerekli çözümleri mutlaka bulacaktır
canm boyun uzunmus ne guzel simdi bile inceciksindir bi de 55 olursan ohoo
Valentiiiinnnn, hosgeldin bogam
Naber? nasilsin? misafirciklerin nasillar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?