Hee kizlar, cok guzel bi yazi buldum. Okumanizi tavsiye ederim. yazida, yag yakmak icin 10 altin kural var.
1200 kalorinin altinda yerseniz, vucut aclik moduna girer kilo vermek zorlasir yaziyor... Ben haftaya kilo kontrolu ve az zayiflamaya hedeflicem kendimi.
Haftayada az kalorili beslenirsem, bu sefer vucudum aclik moduna girer zayiflamam super yavaslar diye dusunuyorum...
Ve kas calismasi yapicam, bakalim hayirlisi :)
http://www.teiasspor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=153
ZEYAS: aksam bi seyler atistir oyle kapat gunu, yememezlik yapma canim. Metabolismani yavaslatirsin boyle.
BETUL: super canim, eh 1 kilo gitti o zaman senden))
sabah kahvaltısında yediğim biri çikolatalı biri kıymalı pideden sonra tok ama sonbaharda dökülen yapraklar kadar hüzünlüyüm canım heh heh bi dene yeseydim iyiydi :26: Bir bardak sütte iyi gitti yanında...
Öğlen bir tanecik yer elması yedim aferin bana...
Akşam da üşenmeyip markete gidersem somon balığı alacağım buğulama için
Kaç kiloydun bu sabah Semoş kısırıda yemedin kesin en az dünden beri 250 gr gitmiştir çünkü kısıra baktıkça içinin yağları erimiştir ben bakmayıp malı götürdüğüm için pek bişi erimedi dünden beri
bebeğim kaç aylık canım çizelgende 17 kilo vermen gerktiği gözüküyoda kafam karıştı benim:44::44::44:
tamam canım sözünü tutar bişeyler atıştırırım.
Simdilik 1.800 gr. gitmis gözüküyor. Yarina kadar söle 84.999 olsam hahahaha
hiç bitki çayı içmiyordum artık bitki çayı içmeye başladım
yeşil çay
doğadanın 7 otlu çayı
5 biryerde
hibiskusta denesemmi bilemedim
ayyyy yarin cok heycanli olucakkkk :124:
vay vay vay masallah
canim bencede bu cok iyi bi fikir. Kesin denemelisin, yesil cay cok etkili kilo vermede.
Umarim su 62 kilonu kirarsin, yesil cay cilde de cok iyi geliyor, metabolismayada, yag yakmayada
tüm çabam kırmak ama yarın kırıcam 61,90 da olsa 2 rakamından kurtulucam :))
yuhuuuuuu insallah kiricaksin canim
ha gayret yarina az kaldi, 7 otlu cayda güzel ödem atiyor. (ama onu fazla icmeni tavsiye etmem, bagirsak tembelligi yapabilir)
yarina hayirli haberlerini bekliyoruz
yarın sabah 10 da iyi sonuçlarla burda olmak istiyorum
ama bu akşam bira içersem fena hafta sonları 2 gün genelde mutlaka eşimle içiyoruz.
ama cumartesi pazar 2 gün eğitimim var ben onu unuttum sabah umarım girebilirim 10 da başlıcak çünkü gericek fırsat bulamazsam akşama yazarım ve zaten bira falanda içemem bende plan yapıyorum herşeyi unutup :))
ama cumartesi pazar 2 gün eğitimim var ben onu unuttum sabah umarım girebilirim 10 da başlıcak çünkü gericek fırsat bulamazsam akşama yazarım ve zaten bira falanda içemem bende plan yapıyorum herşeyi unutup :))
Derincim iyi olmuş sanırım, çünkü 50 lik Efes 210 kcal ymiş canım...
Selam bebeler...
Müşterim var hala, gitmek bilmedi.. ölüom açlıktan.. başım dönmeye başladı..
Sabah iki haşlanmış yumurta ve 1 light kepekli beyaz peynirli tost yedim..
daha da bişey yiyemedim halaaa...
Su içip duruom, midem akvaryum gibi sanki..
Eğer giderse tarhana çorbam var ve yine iki yumurta tavada yapıp yiycem inşallah.. :18: :18:
Sabahı ben de çok merak ediyorum..
Derin hibiskus çayı sadece bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş, aktara sormuştum daha önce,
zayıflamaya etkisi var diye tv de çıkmıştı ama yalan haber ddi adam..
9 lu çay karışımı aktarda hazırlatabilirsin.. bi de istersen kefire ara ver, onu içince acıkmıyorum diodun,
midenin kazınması için kefir içmeden aç karnına elma ve sert sade nescafe gibi iç bulandırıcı şeyler de
deneyebilirsin bence..
Semo cum krom denemedim hiç ama hayatım boyunca o kadar çok zayıflama ürünü denedimki, hiç birinden sonuç alamadım..
Bu kez kendimi terbiye ederek başarmak istiyorum..
Selam bebeler...
Müşterim var hala, gitmek bilmedi.. ölüom açlıktan.. başım dönmeye başladı..
Sabah iki haşlanmış yumurta ve 1 light kepekli beyaz peynirli tost yedim..
daha da bişey yiyemedim halaaa...
Su içip duruom, midem akvaryum gibi sanki..
Eğer giderse tarhana çorbam var ve yine iki yumurta tavada yapıp yiycem inşallah.. :18: :18:
Sabahı ben de çok merak ediyorum..
Semo cum krom denemedim hiç ama hayatım boyunca o kadar çok zayıflama ürünü denedimki, hiç birinden sonuç alamadım..
Bu kez kendimi terbiye ederek başarmak istiyorum..
Selam baby, Allah iyiligini versin. Midem akvaryum gibi oldu dio ya
ne is yapiyosun sen nesilcim?
Nesil Gözlerimi yasarttin kiz, super menu :))) yumurtanin yaninda, yanlislikla ekmek yeme sakin, hani ne bilim
evet chroom, turkiyede krom demi
insulin direncini dengeliyor, sekerli seyleri canin cekmiyor
Selam baby, Allah iyiligini versin. Midem akvaryum gibi oldu dio ya
ne is yapiyosun sen nesilcim?
Nesil Gözlerimi yasarttin kiz, super menu :))) yumurtanin yaninda, yanlislikla ekmek yeme sakin, hani ne bilim
evet chroom, turkiyede krom demi
insulin direncini dengeliyor, sekerli seyleri canin cekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?