Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

tamam canım sözünü tutar bişeyler atıştırırım.

Kızlar her hafta yediğim ekmeği değiştirmek istiyorum ben. Ekmek paketleri büyük olunca ve de yalnızca kahvaltıda yediğimden 2 haftadır tam buğday takılıyorum. Şu kan grubu diyeti olayı varya, ben O grubuyum, glutensiz ürünler faydalıymış bana. Haftaya diyorum ya şöyle Migros gibi büyük marketlerden bulabilirsem glutensiz ekmek alayım, yada kara buğday haşlayıp yiyeyim

Bu arada öğle arası biraz işim olduğundan yemek yemeye fırsatım olmadı. Şimdi 1 tane meyveli yoğurt daha yiyorum, sabah ki menüm gibi. Oh olsun zaten bana 1 hafta kasıp 1 kilo yerine -0,4 verebildim. Akşamda 2. sınavım başlıyor: kayinvalidemler ve pazara kadar sürecek...

hiç bitki çayı içmiyordum artık bitki çayı içmeye başladım
yeşil çay
doğadanın 7 otlu çayı
5 biryerde
hibiskusta denesemmi bilemedim

huzunlenme tatlim, haftaya super kilo vericeksin sen, ben hissediyorum
haftaya bomba gibi listeyi alt ust edek beraber, olarmi

Ya sorma kisirida yemedik, ama sanirim oglenki yedigim yarim lahmacunun azizlidine ugradim ben. (uzerinde et varya, ette benim kan grubuma iyi gelmiyor) bunu dun bi kez daha anlamis oldum. bide wc ye cikamadim hem dun hem bugun :26: onun icin bu sabah tam 70 kiloydum.
oysaki dun sabah 69.4 kiloydum. 1gunde 600 gram alinmazki, lahmacundan :26:
ama bugun dehset super sahane fevkalade bi menuyle yarina tam 69 veya 68.9 olmayi planliyorum bakalimm, insallah.

sabah: 2 yumurta
oglen: 1 kase corba
aksamda: salata yicem.
gun boyu 2 litre su, 1-2 kupa yesil cay.

funda suyu deneyen var mi kizlar ben bi haftadir iciyorum yeni yeni fark ediyo baya tok tutuyo. Yag yakiyomus bi de

tamam canım sözünü tutar bişeyler atıştırırım.

ayyyy yarin cok heycanli olucakkkk :124:

Simdilik 1.800 gr. gitmis gözüküyor. Yarina kadar söle 84.999 olsam hahahaha

vay vay vay masallah

hiç bitki çayı içmiyordum artık bitki çayı içmeye başladım
yeşil çay
doğadanın 7 otlu çayı
5 biryerde
hibiskusta denesemmi bilemedim

canim bencede bu cok iyi bi fikir. Kesin denemelisin, yesil cay cok etkili kilo vermede.
Umarim su 62 kilonu kirarsin, yesil cay cilde de cok iyi geliyor, metabolismayada, yag yakmayada

tüm çabam kırmak ama yarın kırıcam 61,90 da olsa 2 rakamından kurtulucam :))

tüm çabam kırmak ama yarın kırıcam 61,90 da olsa 2 rakamından kurtulucam :))

yuhuuuuuu insallah kiricaksin canim
ha gayret yarina az kaldi, 7 otlu cayda güzel ödem atiyor. (ama onu fazla icmeni tavsiye etmem, bagirsak tembelligi yapabilir)
yarina hayirli haberlerini bekliyoruz

yuhuuuuuu insallah kiricaksin canim
ha gayret yarina az kaldi, 7 otlu cayda güzel ödem atiyor. (ama onu fazla icmeni tavsiye etmem, bagirsak tembelligi yapabilir)
yarina hayirli haberlerini bekliyoruz

yarın sabah 10 da iyi sonuçlarla burda olmak istiyorum
ama bu akşam bira içersem fena hafta sonları 2 gün genelde mutlaka eşimle içiyoruz.

yarın sabah 10 da iyi sonuçlarla burda olmak istiyorum
ama bu akşam bira içersem fena hafta sonları 2 gün genelde mutlaka eşimle içiyoruz.

ama cumartesi pazar 2 gün eğitimim var ben onu unuttum sabah umarım girebilirim 10 da başlıcak çünkü gericek fırsat bulamazsam akşama yazarım ve zaten bira falanda içemem bende plan yapıyorum herşeyi unutup :))

icme icme, 62 yi kir yarin
bende suan yesil cay iciyorum :126:

Derincim iyi olmuş sanırım, çünkü 50 lik Efes 210 kcal ymiş canım...

Selam bebeler...

Müşterim var hala, gitmek bilmedi.. ölüom açlıktan.. başım dönmeye başladı..

Sabah iki haşlanmış yumurta ve 1 light kepekli beyaz peynirli tost yedim..
daha da bişey yiyemedim halaaa...

Su içip duruom, midem akvaryum gibi sanki..

Eğer giderse tarhana çorbam var ve yine iki yumurta tavada yapıp yiycem inşallah.. :18: :18:

Sabahı ben de çok merak ediyorum..

Derin hibiskus çayı sadece bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş, aktara sormuştum daha önce,
zayıflamaya etkisi var diye tv de çıkmıştı ama yalan haber ddi adam..
9 lu çay karışımı aktarda hazırlatabilirsin.. bi de istersen kefire ara ver, onu içince acıkmıyorum diodun,
midenin kazınması için kefir içmeden aç karnına elma ve sert sade nescafe gibi iç bulandırıcı şeyler de
deneyebilirsin bence..

Semo cum krom denemedim hiç ama hayatım boyunca o kadar çok zayıflama ürünü denedimki, hiç birinden sonuç alamadım..
Bu kez kendimi terbiye ederek başarmak istiyorum..

nesilcim şimdilik 7 otlu öayla yeşil çay içiyorum sabah kahvaltımın üzerine bir şey yemedim karnım acıksın istiyorum
bugünde gerçekten aç kalayım bakalım nolacak

sabah kahvaltı edebilmek için kefir içmedim gece yatarken içerim bağaırsaklarım boşken temizler en azından

Selam baby, Allah iyiligini versin. Midem akvaryum gibi oldu dio ya
ne is yapiyosun sen nesilcim?
Nesil Gözlerimi yasarttin kiz, super menu :))) yumurtanin yaninda, yanlislikla ekmek yeme sakin, hani ne bilim

evet chroom, turkiyede krom demi
insulin direncini dengeliyor, sekerli seyleri canin cekmiyor

semocum senin çizelge ilerde galiba çubuk habire ileri gidiyor motıvasyon içinmi yoksa..

Tatlım, ben grafikerim... genelde rahatım ama bazen bi çöküyolar yanıma bütün gün..

ekmek yiyince kızıyon, yemem ben bidaaa...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…