Kızlar merhaba ben 4 gündür paylaşım yapamıyordm.acilen izin aldım evdeydim.telefonumun da internet paketi bitmişti.aklım buradaydı ama ulaşım sağlayamadm.kusura bakmayın.zor bir hafta içi geçirdim.kızıma bakıcı ayarlmya çalışıyrm.kreşten aldım.ço stresliym.her konuda duaya ihtiyacım vr.
allah yardımcın olsun canım valla bugün aklıma geldin güleysa vardı uğramıyo bıraktı heralde diye düşündümKızlar merhaba ben 4 gündür paylaşım yapamıyordm.acilen izin aldım evdeydim.telefonumun da internet paketi bitmişti.aklım buradaydı ama ulaşım sağlayamadm.kusura bakmayın.zor bir hafta içi geçirdim.kızıma bakıcı ayarlmya çalışıyrm.kreşten aldım.ço stresliym.her konuda duaya ihtiyacım vr.
meraba kizlaar ben döncüm .. vee nasil anlatsam bilmiyorum :18::18::18: ben dun gece evde olmadigim icn arkadasimdaydim sabah kahvaltisinda sanki biraz abartimonun cok guzel yaptigi soganli mozarellali ve domatesli karisimi bahartli biraz yagli cok guzeldi Icimde klaiyodu yedim ve haslanmis yumurta biraz zeytin ve en kötüsü pide yedim ondan sonra bisey yemedim 16 da haslanmis yumurta yedim :26: ve öylecene gunu biraktim kiizaacaksiniz
Selam baby, Allah iyiligini versin. Midem akvaryum gibi oldu dio ya
evet chroom, turkiyede krom demi
insulin direncini dengeliyor, sekerli seyleri canin cekmiyor
eneee bakin ne buldum, haftaya bunumu yapsak ne
haftada 3, ayda 10 kilo verin, alkali diyet
kısaca;
funda suyu demistim ama bilen icen yok sanirim :))
Kizlar benim bildigim, funda yapragi sadece kadin hastaliklari, adet duzensizligi ve sancisi icin iyi gelir.. Fazla kullanmak ta iyi degildir. Suyunun da baska bir ise yaradigini zannetmiyorum.. Kaynak ne bilmiyorum ama ota moka zayiflatiyo deniyo, bir cogu satis yalani..
allah yardımcın olsun canım valla bugün aklıma geldin güleysa vardı uğramıyo bıraktı heralde diye düşündüm
çok bişey yememişsin anteplim sıkıntı çıkmaz gibi duruyo.miktarlarıda önemli tabi abartmadıysan çok bişicikler olmazinş
Tarcinli sicak su (buna elmada katilabilir) bu da insulin direncini dengeliyor.. Tavsiye ederim. Benim seker ihtiyacima iyi geliyor.
Hos bi tarif, merak ettim walla.. Elma nasil katiliyor icine.. Yaninda da yenebilir belki..
Denesek mi beraber :44: Üc gün anca katlanabilirim herhalde. Pazar gününden sonra bunu ele alacagim
Ben bi an bile dayanamam buna sanirim
Canim, funda yapraginin yag kirma etkisi var ve bu gecmiste moda olan 5i bir arada cayinin bir elmanidir kendileri. Ise yarayabilir, kendim tecrübe etmedim.
Benim 9lu karisimimda da var ama yag yakici etkisini bilmiyorum
Bana sıra gelince, kahvaltidan sonra sadece yarim elma ve bir avuc cig yer fistigi yedim... Cokkk mutluyummmmmmmm, yarini cokkkkkkkkkkkk merak ediyorummmmmmmmmmmm
Yarinki rekor sende olabilir gibi geldi bana.. :)
Tarcinli sicak su (buna elmada katilabilir) bu da insulin direncini dengeliyor.. Tavsiye ederim. Benim seker ihtiyacima iyi geliyor.
Hos bi tarif, merak ettim walla.. Elma nasil katiliyor icine.. Yaninda da yenebilir belki..
Kızlar yaaa sabah tokken 64,4tüm akşam 65,4 çıktım aksam çorba az pilav ve az et yedim üstüne de 1 tanecik ayva tatlısı yedim. Ama 4 km yürüdüm. Reglimin ilk günü acaba ondan mı böyle oldu(
Yaa ama ilk defa böyle oldu ve moralim cidden bozuldu karnım şiş onu fark ettim ama 4 km yürüdükten sonra böyle olunca çöktüm:)Sabah ve aksam bir kilo fark bence cok dogal bir durrum, özellikle de aksam yedikten sonra tartildiysan. Bunu kesinle takma derim
Kızlar yaaa sabah tokken 64,4tüm akşam 65,4 çıktım aksam çorba az pilav ve az et yedim üstüne de 1 tanecik ayva tatlısı yedim. Ama 4 km yürüdüm. Reglimin ilk günü acaba ondan mı böyle oldu(
İnşallah:) yoksa 1 ayva tatlısından bişi olmaz:))reglden dolayidir bence :)
Arada ödüllendirmek lazım ama kendimizi:))) bu günlük olsun hadi:)Ben bence beni dovmek istiyorummm...
ben snickers ve browni yedim :-(
kendime kustum konusmuyorum.
Arada ödüllendirmek lazım ama kendimizi:))) bu günlük olsun hadi:)
Regl değilsem bişi olmaz çünkü beni tam 1 kilo etkiledioleyyyy
insallah yarinki kilomu etkilemez tuc:-\
Ben bence beni dovmek istiyorummm...
ben snickers ve browni yedim :-(
kendime kustum konusmuyorum.
Regl değilsem bişi olmaz çünkü beni tam 1 kilo etkiledi
naptın semo bi hafta boyu dikkat ettin tartılamaya saatler kala naptın arkadaşım.umarım etkilemez tartını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?