Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah yardimcin olsun, zor isler.. Allah iyilerle karsilastirsin tatlim.. Minik kac yasinda?

allah yardımcın olsun canım valla bugün aklıma geldin güleysa vardı uğramıyo bıraktı heralde diye düşündüm

çok bişey yememişsin anteplim sıkıntı çıkmaz gibi duruyo.miktarlarıda önemli tabi abartmadıysan çok bişicikler olmaz inş

Selam baby, Allah iyiligini versin. Midem akvaryum gibi oldu dio ya

evet chroom, turkiyede krom demi
insulin direncini dengeliyor, sekerli seyleri canin cekmiyor

Tarcinli sicak su (buna elmada katilabilir) bu da insulin direncini dengeliyor.. Tavsiye ederim. Benim seker ihtiyacima iyi geliyor.

eneee bakin ne buldum, haftaya bunumu yapsak ne

haftada 3, ayda 10 kilo verin, alkali diyet
kısaca;

Denesek mi beraber :44: Üc gün anca katlanabilirim herhalde. Pazar gününden sonra bunu ele alacagim

funda suyu demistim ama bilen icen yok sanirim :))

Canim, funda yapraginin yag kirma etkisi var ve bu gecmiste moda olan 5i bir arada cayinin bir elmanidir kendileri. Ise yarayabilir, kendim tecrübe etmedim.

Bana sıra gelince, kahvaltidan sonra sadece yarim elma ve bir avuc cig yer fistigi yedim... Cokkk mutluyummmmmmmm, yarini cokkkkkkkkkkkk merak ediyorummmmmmmmmmmm

benm kaynagim bizzat kullanan ve kilo veren tanidiklarim. Satisla da bi ilgileri yok

İnşallaaaaah yaaaaa

Yarinki rekor sende olabilir gibi geldi bana.. :)

Yarinki rekor sende olabilir gibi geldi bana.. :)

Ilk haftam oldugu icin olabilir, bakacagiz Ama ondan sonra benden de giderse INSALLAH 1er kilo gider diye düsünüyorum. Tabi istikrarli dvranabilrisem. Bunu sizinle basaracagim insallah

Fakat bugün cok ilginc bir sekilde- annem sahane bir biber dolmasi yapmasina ragmen- bir sey yemek gelmedi icimden, gelince de tuttum ve unuttum. Ama unutmak her zaman mümkün degil. Normalde bir yemek aklima takildi mi, eninde sonunda midem de bulur kendini

Tarcinli sicak su (buna elmada katilabilir) bu da insulin direncini dengeliyor.. Tavsiye ederim. Benim seker ihtiyacima iyi geliyor.

Hos bi tarif, merak ettim walla.. Elma nasil katiliyor icine.. Yaninda da yenebilir belki..

Bir bardak kaynar suya, kücük bir tarcin parcasi ve iki üc dilim elma atiyorum veyaaaaaaaa tarcini süte atip kaynatiyorum, veyaaaaaaa elmayi ikiye bölüyorum ve cok az su ile kisik ateste pisiriyorsun ve üstüne toz tarcin atiyorsun, himmmm enfes :13: :13: .. Hepsi seker krizi icin iyi geliyor bana, tavsiye ederim..

Kızlar yaaa sabah tokken 64,4tüm akşam 65,4 çıktım aksam çorba az pilav ve az et yedim üstüne de 1 tanecik ayva tatlısı yedim. Ama 4 km yürüdüm. Reglimin ilk günü acaba ondan mı böyle oldu(

Kızlar yaaa sabah tokken 64,4tüm akşam 65,4 çıktım aksam çorba az pilav ve az et yedim üstüne de 1 tanecik ayva tatlısı yedim. Ama 4 km yürüdüm. Reglimin ilk günü acaba ondan mı böyle oldu(

Sabah ve aksam bir kilo fark bence cok dogal bir durrum, özellikle de aksam yedikten sonra tartildiysan. Bunu kesinle takma derim

Sabah ve aksam bir kilo fark bence cok dogal bir durrum, özellikle de aksam yedikten sonra tartildiysan. Bunu kesinle takma derim
Yaa ama ilk defa böyle oldu ve moralim cidden bozuldu karnım şiş onu fark ettim ama 4 km yürüdükten sonra böyle olunca çöktüm:)

Ben bence beni dovmek istiyorummm...
ben snickers ve browni yedim :-(
kendime kustum konusmuyorum.

Regl değilsem bişi olmaz çünkü beni tam 1 kilo etkiledi

yok canim regl degilim allahtan. gecen haftaydi benimki.

naptın semo bi hafta boyu dikkat ettin tartılamaya saatler kala naptın arkadaşım.umarım etkilemez tartını

ayyyhhh zeyas dur kizma, ben zaten cok kizdim kendime ikide cimcik attim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…