Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sırayla yapılmıyor liste dream yapıyor ada bıldırim yapmaysnlari sil bencede

Açlık otunu 3 gibi içtim hala WC yok

Kek yaptım kalıptan çıkmadı sınır oldum
Neden cıkmadı?
Başka bişeymi denesen acaba wc için?

Bu hafta umudum yok zaten almassam iyidir. Adette yaklaştı zaten

Bilmiyorum ki saat le alakalı olabilir saat 3 te icmistim bugün bir daha sabah icicem yada yarin aksam içerim zaten evdeyim sabah şimdi bir bardak daha iceyim dedim ama korktum iş var masallahh

Valla ctesi 6 lari goremezsem cildircam artik,yarin hiç ekmek yemeyim diye düşünüyorum

Günaydın
Kilom artıyor sürekli ayy hergun tartilmak hiç akil karı degilll valla 71.1 ciktimm

sende şaşırtma mı yapsan ne yapsan. bu kadar dadeğil neden artıyor. tuzlu mu yiyorsun

kalori azaltmak olmuyormus.,
birgün 2 gün çok ye ondan sonra devam et. spordan naber yapsaydın boyle olmazdı

ayy bir karıştı ortalık yazamadımmmm
kargoya çek vermiştim çekler kayıp.. eyvahlar olsunnn

ebru reglime az kaldı tahminimce su tuutyorum cnm
başka bir açıklaması yok

kaloir olarakta çok da az yemiyorum, birazdan dünki menümü yazıcam mesela

spora keisnlikle vakit ayırcam akşamları 45 dk lesile yapcam , ptesiden itibaren

dünki menm

kahvaltı
dukan tost ekmegi ile tos ( 2 ymk kepek, 1 yumruta ve 1 ymk yogurt ile yaptım ekmegi )
5-6 zeytin
domates salatalık

öglen
1 kase tarhanaçorba
1 tabak kıymalı kabak yemegi
2 ymk yogurt
salata

akşam
6 ymk nar
3 ceviz
2 minik elma
1 kk kadar peynir

ya nefret etiigm bir kago şirketi var a.....

bir şubeye götürüyorum veriyorum kargoyu o şube başka bir şubeye gönderiyor 3 gün sonra ve içi açılarak,
gönderilen şube beni arıyor ki banu hm kargonuz var anlaşmanız bizimle oldugu için o şubeden bize gelmiş diye
ama benim o gerizakalı kargo şubesiyle hiç bir anlaşmam yokk

şimdi gönderdmi brini evrakları alsın , arayıp şikayet edecegim

canım ya bunların zekalrı ile bir problem var istanbulda hepsi aynı nane. bir karga kaç künde gelir 12 günde gezmediği kargo şubesı kalmıyor ve halen alamıyoruz. adamlar ister çalış ister çalışmaa hesabında çokta tın diyorlar

valla aynen ben gerildiigmle kalıyorum yaa

ayyy ebru yaaaa , herkes incecik
yerindeee

anacım bız de hopur hopur goturken anlar da az yiyor du demek ki

yok valla hep öylelelr biryıldır burdayım
sabah simit açma, öglen fulll ne çıkarsa, odalarındakek pasta krabiye kahve yanında

çıkmadan yine poça filan
yapıları öylecnm kilo almıyorlar yoksa onların yediiginiz biz yesek şişerizz

ben birar baktım kilo veremiyoedum paso değer arkdaşalara tatlı ısmarlamaya başldım. Doğru yoldayım dedim kilo alıyorsunuz. Ben zeyıflayamıyorsam siiz kılo alın dedğimde gülüp y,yorlardı anacım en fazla 1 kg alıp daha sonra 2 gün diyet yapıyor veriyorlar. Kötü planlarımda suya düşüyor.

aynenn muhasebed ebir kız pilavı kestim diyor 3 günde erimiş valla gözüle şahidim ekmek poça full ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…