Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hosbuldmm. Sen nezmndr 5ten snra yemyosn. Ben bir hafta yapyrum snra bozyrm yaaa

valla ben istikrar saglaymıyorum cnm saglasamda zor kilo vriyorum
benim diyet geçmişim bi hayli yogun , zamanında 35kilo verdiigm için bünyemm çokk alışıkk diyetee

spor+ diyet+ en önemlisi irade ve istikrar şimdi yok amaolsa keşke bi 10 kiloyu veremedim yıllardır

Bugun tartildim umudum yoktu ama gecen hafta 61.7 kiloydum simdi 61.3 kuloyum 400 gram gitmis :))

evet kızlar ben geldim alem yaparım dedm ammma canım isteği pek şeyleri bulamadım.
bende çıtır tavuk
biraz yeşiilik
pilav yedim

Merhaba kizlar.
Yeni gelenler hosgelmis.
Hareket berekettir
Isten geldim oglusa yemek esime sofrakur. Azcik dinleneyim aksam yemegi hazirligina gecicem.
Menum
Sahur sosisli yumurta, peynir cesidi, zeytin, azcik domates , salatalik ve 1.5 dilim ekmek
Aksam corba, firinda kiyma (az yagli bi yemek ypcm)brokoli buyuk ihtimalle.

Sizin menuler nerde kizlar?

merhaba kızlar ,

memleketten ailem geldi o yüzden 15 gün beni çook beklemeyin emiiiiii )) gelirim menü yazarım akşamda uğrarım ama sık sık gelemem kusurabakmayın kızlar haber vereyim dedim )

haliyle yemekler oooooo yani ama saat 14.30 gibi yemek yiyiorum güzel kuvvetli sadece akşam küçük kase yoğurt yiyip yatıyorum 2 gecedir bunu uyguluyorum ..çoook aç yatıyorum ve aç uyanıyorum ama tartıda hiç bişey değişmiyor gülüyorum artık )))) bu arada yarın bir hafta olacak tam ağzıma çikolata bile sürmedim )) acaba regli haftasına girdim ondan mı 5 gün sonra adet olacam ondan mı tartı değişmiyor acaba ??????

misafir olunca ekstra dönüyorum evde koşturmayla geçiyor.....

Merhaba kizlar

Nasilsiniz iyimisiniz hepiniz cok mutluyum burda olmaktan bugn ilk günüm 17den sonra kesiyoruz artik cok sükür kilom 91 boyum 1.66 insallah zamanla veririz hepimiz kilolarimizi incecik cubuk gibi olurukkk insallah

Bugün kahvaltimi yapamadim sadece eti cubuk yidim
Simdi menemenimin yiyorum aksami cok hafif gecirecem yogurt falan yerim heralde veya salata sonrada kapatik sadecee cay ve suu
Ve yürüyüs yapilacak aksama hepinize hayirli günler

Gozun aydin olsun Adacim.
Ohh keyfini cikar.
Bu kadar az yenir mi kiz?
Sabah guzel ye ozellikle. Yoksa gece yemege saldirirsin

Bnde bir kase nefsit sut yedim oglen
Afiyet olsun hosgeldin

KAHVALTI
1 yumurta,
peynir-zeytin
domates-salatalık -tere

öglen
1 kase brokoli çorbası
tavuk ızgara
salata

akşam(17:30)
6-7 kaşık yogurt
3 mini salatalık
1 parça peynir

KAHVALTI
1 yumurta,
peynir-zeytin
domates-salatalık -tere

öglen
1 kase brokoli çorbası
tavuk ızgara
salata

akşam(17:30)
6-7 kaşık yogurt
3 mini salatalık
1 parça peynir
Menun cok guzel
Ben bi de makarna ve azcik borek yedim orucun hatrina
Yarin cozutmam ins. Okulda ye eve gel esimle ye. Hayirlisi bakalim!

ayyy örtmenimçok sıkıldım yaa bu ctesi 69u ucundanda olsagörmek istiyorum
işte yogundu çok açlıkta çekmedim
az degil dimi yeidkleirmm

dün tatlı tırtıkladım diye bugün meyve yemedim ama
yarıns abahtn yerim meyvemi ama bugün arkadaşlarım zayıfladın dediler

Cesit olarak yediklerin guzel. Miktari da doymana bagli.
Sen 35 kilio vermis hatunsun olur elbet
Ben cozutmaya niyetlendim.
Biri beni durdursun.
Esime sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…