Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

başlarsın inşallah gelecek hafta olur herhalde malum reglide gelicek....

Guzelmis masumm
Ben 5 kilo verdim amma kimse bi sey demiyir
Ya eskiden iyi sakliyodum ya simdi belli ollmuyo. Kotu yani.
ben toplam 10 kg verdim yüzün cok zayıflamış diyorlar ordan farkediyorlarmışşşşş.
kendileri 2 kg veriyo ya hemen verdim inceldim diyorlar. bu nasıl bir kaostur anlamdım.

ben toplam 10 kg verdim yüzün cok zayıflamış diyorlar ordan farkediyorlarmışşşşş.
kendileri 2 kg veriyo ya hemen verdim inceldim diyorlar. bu nasıl bir kaostur anlamdım.
Gicikligina olmasin
Ayy ben de 10 kiloda farkedilirim heralde anca...
Bizim cogunluk zayif.
Aman demesinler ben giyinirken anliyorum yeter

ebruş geçerinşsıkıntıların cnm , meyveli ince dilim bir pasta
172ckalori cnm büyük dilim yemiyorum yediigmde zaten incecik üflesen uçacak şekild eyiyorumm

sen iyi vermişisin 10 kilo ah birde ben versem migdem bulanıyor 7 lerden artık inatla gelmiyor 6 lar
onla fesatlıgından dmeiyorlardır bence bugün benide muhasebeci arkadaş süzdü süzdü ama hiç bişiy demedi

akşam eve gittim ıspanaklı pideden bir sıırık yedim sadece ama ctesi yiycem kahvaltımda
reglimde gelmeid ya gebelik filan yoktur inşş heray aynı korku

canım benim sağol ya. Yok gebelikden değil de mevsim oynamalarından dır. Bendede gecikti. Hep erken olurdum 2 gün kadar bu seffer gecikti.
Muhasebecide gıcıkmış. Bakalım kilo vermiş ama yerinde kalabilecekmi? düşmez kalkmaz 1 Allah

yok kız bu muh. 40 yaşında kilollu ben ilk zamanlar onaa hani diyrodum şöle yapın böle ypın diye
ay baktım tınlamıyor bende bişi dmeiyorum artık
iki kişiikyemek yiyorr , her yemekte pilav , makarna ekmek yerr çorba iki kase içer

kimsecikler yok yineeee

bende bugün rken yedim bahçivan kebabı ve salata yedim
yanımdada bişiy yokçıkışta ne yerim bilmiyorumm

reglimde gelmeid henüz

Selamlar

Kahvaltı
Domates
Peynır
Salatalık
Brokoli
Bir dilim ekmek
1 bardak çay

Öğle
Actıvıa yoğurt
Birtane waffle

kimsecikler yok yineeee

bende bugün rken yedim bahçivan kebabı ve salata yedim
yanımdada bişiy yokçıkışta ne yerim bilmiyorumm

reglimde gelmeid henüz
Salata iyi olur bence alacak bir yer varsa

yemekhanede salata vardır belki
peynird var peynirli salta yerimm
Evet bazen salatayla geciştirmek çok iyi geliyor. Arada yanına ton balığı bile alabilirsin salata katmak için değişik olur

valla aslında olabilir ama bıktım ben ton balıgından çok yedigim için uzun süredir yemiyorum
amaa alabilirim arada bir degişiklik olurr

Kendime , esime, ogluma ayri yemek zor oluyor. Insan sasiriyorr.
Bakalim .
Kiz dreamm sabah sabah brokoliyi nasil yedin kiz?
Masum ac kalmazsin ins.

niye cnmm ay vall benima cıkma dürtüm mü yok anlamadım
bak 12:30 da yedim yemegi halatokum

Slm kizlaarr sabah 1bucuk dilm ekmek oglen bir kase sulu kofte dort kasik ev yogurdu. Ama ogleden once kuzenm pogaca yapms getrmsti ondan bi tane yaa nasl telafi etsemki bu durumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…