başlarsın inşallah gelecek hafta olur herhalde malum reglide gelicek....ebru keşke bugün simit yerineprotein takılsaydı o kilo hemen giderdii
eşim mesaiye kalıyor cnm spor yalan oldu bu hfta 8:30da evde oluyorum 11 e kadar ders yapıyoruz
sonrada kısmette hangi iş vrsa onları yapıyorum :)
eşim olunca eve 7 de gidiyorumd ersleirni o yaptırıyor
ben toplam 10 kg verdim yüzün cok zayıflamış diyorlar ordan farkediyorlarmışşşşş.Guzelmis masumm
Ben 5 kilo verdim amma kimse bi sey demiyir
Ya eskiden iyi sakliyodum ya simdi belli ollmuyo. Kotu yani.
Gicikligina olmasinben toplam 10 kg verdim yüzün cok zayıflamış diyorlar ordan farkediyorlarmışşşşş.
kendileri 2 kg veriyo ya hemen verdim inceldim diyorlar. bu nasıl bir kaostur anlamdım.
ebruş geçerinşsıkıntıların cnm , meyveli ince dilim bir pasta
172ckalori cnm büyük dilim yemiyorum yediigmde zaten incecik üflesen uçacak şekild eyiyorumm
sen iyi vermişisin 10 kilo ah birde ben versem migdem bulanıyor 7 lerden artık inatla gelmiyor 6 lar
onla fesatlıgından dmeiyorlardır bence bugün benide muhasebeci arkadaş süzdü süzdü ama hiç bişiy demedi
akşam eve gittim ıspanaklı pideden bir sıırık yedim sadece ama ctesi yiycem kahvaltımda
reglimde gelmeid ya gebelik filan yoktur inşş heray aynı korku
Salata iyi olur bence alacak bir yer varsakimsecikler yok yineeee
bende bugün rken yedim bahçivan kebabı ve salata yedim
yanımdada bişiy yokçıkışta ne yerim bilmiyorumm
reglimde gelmeid henüz
Bizde mslesef haşlama sevmiyorum ama eşim sağolsunAksama ne pisirsem acepp
Ben burdayım kız, tartı günü varmı sizde?kimsecikler yok yineeee
bende bugün rken yedim bahçivan kebabı ve salata yedim
yanımdada bişiy yokçıkışta ne yerim bilmiyorumm
reglimde gelmeid henüz
Salata iyi olur bence alacak bir yer varsa
Evet bazen salatayla geciştirmek çok iyi geliyor. Arada yanına ton balığı bile alabilirsin salata katmak için değişik oluryemekhanede salata vardır belki
peynird var peynirli salta yerimm
4 saat cok az zaten. Gece acikirsin ama sen bilirsin.niye cnmm ay vall benima cıkma dürtüm mü yok anlamadım
bak 12:30 da yedim yemegi halatokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?