Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

[QOTE="Dream00, post: 43769720, member: 626959"]artik gercekten zor geliyor.. ama 5 leri görmemde lazim ne olacak halim bilmem .. iki sene öncesine kadar 57 58 üzeri cikmazdi kilom simdi yas gitti yoksa bogazdanmi bilmem :))
5 Icin deger kiz.
Benim epey yolum var. Zor gidiyo zaten kilolar.
Bak gelmiyo kizlar kesin hunharca yiyolar
Ay gunah almiyim takiliyom:)[/QUOTE]
is güc olunca zor oluyor girmek... calisan ödev yaptiran evini toparlayan oo bissürü is .. benim bebisim uyududa girdim .. yoksa yazip cikarim yaramaz hep oyun ariyor :)

5 Icin deger kiz.
Benim epey yolum var. Zor gidiyo zaten kilolar.
Bak gelmiyo kizlar kesin hunharca yiyolar
Ay gunah almiyim takiliyom:)
is güc olunca zor oluyor girmek... calisan ödev yaptiran evini toparlayan oo bissürü is .. benim bebisim uyududa girdim .. yoksa yazip cikarim yaramaz hep oyun ariyor :)[/QUOTE]
Okuldan sonra bi seye halim kalmiyo.
Tasarruflu harciym evde enerjimi

ögretmenlere baska bi hayranim zaten .. ögrenciyken hep dusunurdum bu ögretmenler nasil bas ediyor ögrencilerle nasil dayaniyorlar diye cunkü bizde cilgin bi sinif vardi :)

Valla pastsyida yedim incecik bir dlm başka şeylerde yedim çok cnm sıkkın keyfim yok

Yarin öğleden sonra bişiy yemiycem 6 lar yine bana görünmeyecek eminim zaten bu haftada görmezsem 6 lari yuh bu bunyeme

Valla pastsyida yedim incecik bir dlm başka şeylerde yedim çok cnm sıkkın keyfim yok

Yarin öğleden sonra bişiy yemiycem 6 lar yine bana görünmeyecek eminim zaten bu haftada görmezsem 6 lari yuh bu bunyeme
eninde sonunda göreceksin üzülme

Ya kimsenin verdiği kiloda gözüm yok ama çevremde herkes poca simit yiyip her hafta zayıflıyor
onlar yapiyordur bi hilelik.. sen üzme kendini bosver ayni istikrarli devam eninde sonunda inecek o kilo

Ya kimsenin verdiği kiloda gözüm yok ama çevremde herkes poca simit yiyip her hafta zayıflıyor
benim etrafimda ne insanlar var neler kullaniyorlar kilo vermek icin.. iyi bisey mi hayir kendilerine zarar verdiklerinden haberleri yok

Merhaba kızlar uzun süredir girmiyorum buraya motive olmak amacıyla girdim ben de akşam 6dansonra birşey yemiyorum ama kilo veremiyorum sanırım gün içinde akşam nasılsa yemiyorum deyip sürekli atıştırdığımdan kaynaklı. Aranızda kilo verenler varsa tavsiyeleriyle destek olabilir mi acaba çok ihtiyacım var. Bu arada 5kilo alıp 70oldum boyum 1.65 artık hayatımda bir kere de olsa 50li kiloları görmek istiyorum kendimi bildim bileli 60lardaydım 70 oldum nereye gidiyorum böyle

Herkese gunaydinnnn
Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...

Dreamm oruc musun?
Sahurda yymurtali khv yptm.
Aksama bakalim)

Herkese günaydın,

akşam sadece yoğurt yedim.

Bu sabah ıspnakı börek yedim ufak gül böreği olandan.

Ve bu arada her akşam 40 dakika tempolu yürüyüş yapmaya devam.
Ve asıl bomba haberim bu sabah yine dolapla bakışırken kilo almadan önceki pantolunumu buldum 38 beden ve tam oturdu.
ve okadar sevnçliyim ki anlatamam. Başta eşim ve şirketiiler sonunda tebrik ettiler....Eeee artık verdiğimkiloları geri alabilirim

Tebrik ederim tatliskomm.
Darisi bizim dolaplarin basina)
A sıkkı yarin sahur icin gerceklestireyim
Bak o kiloyu koru azcik sabitle. Cozutmaa. Orneksin bize)

Herkese gunaydinnnn

Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...

Dreamm oruc musun?
Sahurda yymurtali khv yptm.
Aksama bakalim)
Evet ama üşendim bişeyler yemeye kalktım yerim diye sadece su ictim midem şimdiden ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…