- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Yarimdan fazla su Iciyorum.sosis yersen susamazmisin?
yumurta daha iyi tok tutar
bende baslicam ins yarina bende yumurta, domates salatalik cay yesem acaba olurmu :S
5 Icin deger kiz.[QOTE="Dream00, post: 43769720, member: 626959"]artik gercekten zor geliyor.. ama 5 leri görmemde lazim ne olacak halim bilmem .. iki sene öncesine kadar 57 58 üzeri cikmazdi kilom simdi yas gitti yoksa bogazdanmi bilmem :))
oh ne güzel su iciyorsun.. ben icemiyorum eskisi gibi kis geldi su istegi azaldi .. bazen zeytin atiyorum agzima su ice bileyim diye..Yarimdan fazla su Iciyorum.
Ayy sevindim yarin arkadasiz
Caya useniyom ben
oh ne güzel su iciyorsun.. ben icemiyorum eskisi gibi kis geldi su istegi azaldi .. bazen zeytin atiyorum agzima su ice bileyim diye..
is güc olunca zor oluyor girmek... calisan ödev yaptiran evini toparlayan oo bissürü is .. benim bebisim uyududa girdim .. yoksa yazip cikarim yaramaz hep oyun ariyor :)[/QUOTE]5 Icin deger kiz.
Benim epey yolum var. Zor gidiyo zaten kilolar.
Bak gelmiyo kizlar kesin hunharca yiyolar
Ay gunah almiyim takiliyom:)
is güc olunca zor oluyor girmek... calisan ödev yaptiran evini toparlayan oo bissürü is .. benim bebisim uyududa girdim .. yoksa yazip cikarim yaramaz hep oyun ariyor :)
Okuldan sonra bi seye halim kalmiyo.
Tasarruflu harciym evde enerjimi
düzeldi:)Dream kim ne yazmis karisti alintiyi yapamadik bi turlu
eninde sonunda göreceksin üzülmeValla pastsyida yedim incecik bir dlm başka şeylerde yedim çok cnm sıkkın keyfim yok
Yarin öğleden sonra bişiy yemiycem 6 lar yine bana görünmeyecek eminim zaten bu haftada görmezsem 6 lari yuh bu bunyeme
eninde sonunda göreceksin üzülme
onlar yapiyordur bi hilelik.. sen üzme kendini bosver ayni istikrarli devam eninde sonunda inecek o kiloYa kimsenin verdiği kiloda gözüm yok ama çevremde herkes poca simit yiyip her hafta zayıflıyor
benim etrafimda ne insanlar var neler kullaniyorlar kilo vermek icin.. iyi bisey mi hayir kendilerine zarar verdiklerinden haberleri yokYa kimsenin verdiği kiloda gözüm yok ama çevremde herkes poca simit yiyip her hafta zayıflıyor
Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...Merhaba kızlar uzun süredir girmiyorum buraya motive olmak amacıyla girdim ben de akşam 6dansonra birşey yemiyorum ama kilo veremiyorum sanırım gün içinde akşam nasılsa yemiyorum deyip sürekli atıştırdığımdan kaynaklı.Aranızda kilo verenler varsa tavsiyeleriyle destek olabilir mi acaba çok ihtiyacım var. Bu arada 5kilo alıp 70oldum boyum 1.65 artık hayatımda bir kere de olsa 50li kiloları görmek istiyorum kendimi bildim bileli 60lardaydım 70 oldum nereye gidiyorum böyle
a desem geç mi olduSahura ne yesem kizlar
A) sosisli yumurta khv
B) yumurta khv tost
Evet ama üşendim bişeyler yemeyeHerkese gunaydinnnn
Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...
Dreamm oruc musun?
Sahurda yymurtali khv yptm.
Aksama bakalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?