- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
afiyet olsun sekerım.Aaaa kizlar nerdesiniz?
Yarin tarti gunu ama kimsecikler yok.
Ben de okuldan geldim yorulmusum azcik uzandim. Simdi sofrayi hazirliyorum yavastan.
Menum
Corba, kavurma, biber kizartma(az) ve yogurt (belki)
masum küstü hrhaldeMasum npyn hic sesin cikmiyo huhu
Noldu kiimasum küstü hrhalde
O Insani mahvediyor; (keyfim yok cnm şu reglim olmadı ya, moralim çok bozuk
Herkese gunaydinnnn
Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...
Dreamm oruc musun?
Sahurda yymurtali khv yptm.
Aksama bakalim)
Afiyet olsun tatlim.Slmlar
Şehriye çorbası , et kavurma ve salata
Bir bardakta elma suyu içtim
Unutmuşum yarın tartı günü diye :))
Meyve ben de yemiyorum. Arada azcik.Artık çok yoruldum kilolu olmaktan aslında çok yemiyorum hatta ailem sürekli senin gibi yesem şimdiye tığ gibi olmuştum diyorlar hepten moralim bozuluyor bugün arada hiç kaçamak yapmadım bir saat zumba yaptım ve 3litreye yakın su içtim. Artık şekerli diye meyve bile yemeyi düşünmüyorumUmarım böyle devam eder. Edecek de
Amin ins. Ikimizinde ins Kabul etsin. Evet tutmaya devam bu sene ramazanda tutamadim hic lohusaydim bide cocuk emziriyordum borclarim bitsin yük oluyor üzerimeAfiyet olsun tatlim.
Rabbim kabul etsin ins. Tutmaya devam etcen mi?
Sahurda ye tatlim.Ilk haftalar ben de oyle yaptim.Canim meyve cekiyor yesemmi bi muz?
Suan kayisi cayi iciyorum
Sevindimm oleyy.Amin ins. Ikimizinde ins Kabul etsin. Evet tutmaya devam bu sene ramazanda tutamadim hic lohusaydim bide cocuk emziriyordum borclarim bitsin yük oluyor üzerime
bende kayisi cayi ictim.. artik yatana kadar su icerim :)) sahurada bakalim uyku tatli geliyor :)Sahurda ye tatlim.Ilk haftalar ben de oyle yaptim.
Ekmek yedigimde bile yedim ben.
Hem tok tutuyor. Kilo vermemi de engellemedi. Yarin tarti gunu unutmaAksam 5 kurali gecerli orucken de. Sade kahve ve su iciyorum ben.
amin ins.Sevindimm oleyy.
Arkadas olursun bana. Menuleri degerlendiririz
Rabbim kabul etsin ins. tatlim.
ay ben bunu denedim bi kac gün önce.. yiyemedim o neydi öyle :SSabah ekmeksiz peynir domates salatalık zeytin
Akşam yine 5te ekmeksiz yağsız yerinden taze fasülye+ limonlu marul salatası
Bugünkü menüm
Yatmadan önce de yoğurt pulbiber limon üçlüsünü tüketmeye gayret ediyorum. Metabolizma hızlandırıyor diye ama benimki geri geri çalışıyo sanki
Corba mutlaka olsun, bikarsan sulu yemek yap. Hafif yemeye calisiyorum ben de. Tikanmiyorum yanibende kayisi cayi ictim.. artik yatana kadar su icerim :)) sahurada bakalim uyku tatli geliyor :)
amin ins.
hafif seyler yeek istiyorum kilo vermeye calisirken bide almiyim geri .. sen neler tavsiye edersin?? bugun yedim rahatsiz oldum ya karnim sisti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?