Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aaaa kizlar nerdesiniz?
Yarin tarti gunu ama kimsecikler yok.
Ben de okuldan geldim yorulmusum azcik uzandim. Simdi sofrayi hazirliyorum yavastan.
Menum
Corba, kavurma, biber kizartma(az) ve yogurt (belki)

Herkese günaydın,

akşam sadece yoğurt yedim.

Bu sabah ıspnakı börek yedim ufak gül böreği olandan.

Ve bu arada her akşam 40 dakika tempolu yürüyüş yapmaya devam.
Ve asıl bomba haberim bu sabah yine dolapla bakışırken kilo almadan önceki pantolunumu buldum 38 beden ve tam oturdu.
ve okadar sevnçliyim ki anlatamam. Başta eşim ve şirketiiler sonunda tebrik ettiler....Eeee artık verdiğimkiloları geri alabilirim
Aaaa kizlar nerdesiniz?
Yarin tarti gunu ama kimsecikler yok.
Ben de okuldan geldim yorulmusum azcik uzandim. Simdi sofrayi hazirliyorum yavastan.
Menum
Corba, kavurma, biber kizartma(az) ve yogurt (belki)
afiyet olsun sekerım.

Slmlar
Şehriye çorbası , et kavurma ve salata
Bir bardakta elma suyu içtim

Unutmuşum yarın tartı günü diye :))

Herkese gunaydinnnn

Benim boyumdasin. Kilo grafigin de ayni hemen hemen. Ben de 5li rakam istiyrm onun icin devam...

Dreamm oruc musun?
Sahurda yymurtali khv yptm.
Aksama bakalim)

Artık çok yoruldum kilolu olmaktan aslında çok yemiyorum hatta ailem sürekli senin gibi yesem şimdiye tığ gibi olmuştum diyorlar hepten moralim bozuluyor bugün arada hiç kaçamak yapmadım bir saat zumba yaptım ve 3litreye yakın su içtim. Artık şekerli diye meyve bile yemeyi düşünmüyorum Umarım böyle devam eder. Edecek de

Meyve ben de yemiyorum. Arada azcik.
Zaten oruc tutuyom.
Kararlilik onemli.
Menu yaz bakalim az mi cik mu?
Kalirili mi?

Afiyet olsun tatlim.
Rabbim kabul etsin ins. Tutmaya devam etcen mi?
Amin ins. Ikimizinde ins Kabul etsin. Evet tutmaya devam bu sene ramazanda tutamadim hic lohusaydim bide cocuk emziriyordum borclarim bitsin yük oluyor üzerime

Canim meyve cekiyor yesemmi bi muz?
Suan kayisi cayi iciyorum

Canim meyve cekiyor yesemmi bi muz?
Suan kayisi cayi iciyorum
Sahurda ye tatlim.Ilk haftalar ben de oyle yaptim.
Ekmek yedigimde bile yedim ben.
Hem tok tutuyor. Kilo vermemi de engellemedi. Yarin tarti gunu unutma Aksam 5 kurali gecerli orucken de. Sade kahve ve su iciyorum ben.

Amin ins. Ikimizinde ins Kabul etsin. Evet tutmaya devam bu sene ramazanda tutamadim hic lohusaydim bide cocuk emziriyordum borclarim bitsin yük oluyor üzerime
Sevindimm oleyy.
Arkadas olursun bana. Menuleri degerlendiririz
Rabbim kabul etsin ins. tatlim.

Sabah ekmeksiz peynir domates salatalık zeytin
Akşam yine 5te ekmeksiz yağsız yerinden taze fasülye+ limonlu marul salatası

Bugünkü menüm

Yatmadan önce de yoğurt pulbiber limon üçlüsünü tüketmeye gayret ediyorum. Metabolizma hızlandırıyor diye ama benimki geri geri çalışıyo sanki

Sahurda ye tatlim.Ilk haftalar ben de oyle yaptim.
Ekmek yedigimde bile yedim ben.
Hem tok tutuyor. Kilo vermemi de engellemedi. Yarin tarti gunu unutma Aksam 5 kurali gecerli orucken de. Sade kahve ve su iciyorum ben.
bende kayisi cayi ictim.. artik yatana kadar su icerim :)) sahurada bakalim uyku tatli geliyor :)
Sevindimm oleyy.
Arkadas olursun bana. Menuleri degerlendiririz
Rabbim kabul etsin ins. tatlim.
amin ins.
hafif seyler yeek istiyorum kilo vermeye calisirken bide almiyim geri .. sen neler tavsiye edersin?? bugun yedim rahatsiz oldum ya karnim sisti :S

ay ben bunu denedim bi kac gün önce.. yiyemedim o neydi öyle :S

Corba mutlaka olsun, bikarsan sulu yemek yap. Hafif yemeye calisiyorum ben de. Tikanmiyorum yani cay ve bol su bi de sade Turk kahvesi tmm.
Sahurda cok ac oluyorum. Yumurta vepeyniri bol tutuyorum. Ilk gunler corba da yedim. Su da 3, 4 bardak Iiciyorum. Gunduz hissetmiyorum.
Benden bu kadar
Menulerimizi takip edelim.

Ben yarin 6 lari gidemiycem eminim acaip rakamlar gormuyorum tartıda

Bir hafta yesem fena olur sınıfı benim dur butonum yok,regli bi olsam valla bi çocuk sevindircem diye diledim ben 2012 yılında bi bebek aldirdim hala üzülüyorum bir kez daha yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…