sahur bide iftar kacta oluyor orda?Corba mutlaka olsun, bikarsan sulu yemek yap. Hafif yemeye calisiyorum ben de. Tikanmiyorum yanicay ve bol su bi de sade Turk kahvesi tmm.
Sahurda cok ac oluyorum. Yumurta vepeyniri bol tutuyorum. Ilk gunler corba da yedim. Su da 3, 4 bardak Iiciyorum. Gunduz hissetmiyorum.
Benden bu kadar
Menulerimizi takip edelim.
olumlu dusunki olumlu olsun lütfen karamsar olmaBen yarin 6 lari gidemiycem eminim acaip rakamlar gormuyorum tartıda
Bir hafta yesem fena olur sınıfı benim dur butonum yok,regli bi olsam valla bi çocuk sevindircem diye diledim ben 2012 yılında bi bebek aldirdim hala üzülüyorum bir kez daha yaşamak istemiyorum
Sahuru 5te bitiriyorum Ceyrek gece en fazla. Iftar 5 te.sahur bide iftar kacta oluyor orda?
Tatlim Ins.rabbim korktuguna ugratmaz. Hayirlisi. Dua et...Ben yarin 6 lari gidemiycem eminim acaip rakamlar gormuyorum tartıda
Bir hafta yesem fena olur sınıfı benim dur butonum yok,regli bi olsam valla bi çocuk sevindircem diye diledim ben 2012 yılında bi bebek aldirdim hala üzülüyorum bir kez daha yaşamak istemiyorum
ay ben bunu denedim bi kac gün önce.. yiyemedim o neydi öyle :S
Evet :)) yiyemedim döktümPulbiberli yoğurdu mu
Erken yatabiliyosan Iyi. Yoksa yogurt ye.Acim ac
Evet :)) yiyemedim döktüm
Ozledik kizz hgHerkese merhaba ,
misafitlerimden dolayi cook ugrayamadim ama yedikce kilo veren bi bunyem oldugunu snladim saglam yiyorum acikcasi yarin regli gunum olmasina ragmen bu sabah 74.600 gördüm sasirdim acikcasi ....
Acaba beni spor mu engelliyor kilo vermemi cunku spor yapamıyorum daha dogrusu agirlasiyorum spor yapinca tartiya yansiyor bende kilo veremiyorum saniyorum ...
Kizim bu aralar uyumuyor erkenErken yatabiliyosan Iyi. Yoksa yogurt ye.
Senin sahur ve iftar kacta?
Bende ozledim sizleri valla ama yetisemiyorum cok yogun geciyor gunler en kisa zamanda araniza tekrar donecegim....Ozledik kizz hg
Sporu biraz ertele istersen.
Ac kalinca kilo verilmedigi dogru...
Oo iyiymisKizim bu aralar uyumuyor erkensaatler cok iyi Sahur 6 ya kadar iftar 16.38
Ailenle olmanin keyfini cikar canim.Bende ozledim sizleri valla ama yetisemiyorum cok yogun geciyor gunler en kisa zamanda araniza tekrar donecegim....
Hadi gozun aydin diyim.Günaydın test yaptım tek çizgi ... Tartilmayim beni sabit yazarsanız listeye sevinirim
Hos geldinMerhabalar
Haftanın 3 günü 6-7 arası yiyebiliyorum
Diğer günler de 5-6 arası yiyoruz
Ben de katılabilir miyim aranıza
Kilom 61,5 boy 163
Almanya. Kışın erkem oluyor iftar ama Ramazan'da saat 10 daydı :)Gunaydinn kizlar)
Kilo bildirimini aksam ustu yapayim. Orucluyum.
Oo iyiymisNerde yasiyodun sen tatlim?
Ailenle olmanin keyfini cikar canim.
Gurbette olmak zor
Biz buralardayiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?